Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4685
28.11.21 09:29

@Michaelka94 tak to jsou uzasny zpravy ❤️ ❤️ ❤️ Jen tak dal, andilci!
Mne dali Utrous 4-0-4 prijde mi to strasne moc, jeste jsem nikde nevidela, aby davali tolik. U nas se s tim nemazou 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.11.21 09:30

@Shazzou já doufám, že to tak půjde i dal a zvládnou to. Zítra budou zase volat.
Tak ono to je jen o dvě tablety víc, tak to není takový rozdíl 🙂 a kam chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
28.11.21 09:46

Ja chodim do ReproGenesis v Brne. Jsem s nima zatim hodne spokojena. Jestli to zitra nedopadne, tak zas doktora zasypu milionem otazek 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.11.21 09:47

@Shazzou to dopadne dobře 🙂 uvidíš!
Já chodím do Pronatalu v ČB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.11.21 10:17

@Shazzou dneska je to překvapivě lepší tak je mi hned nějak veseleji ;)
Já zavadim ten Amelgen ráno a večer a co jsem pochopila tak vy máte nějaký tabletky jo? To je asi lepší než zavádět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
28.11.21 10:19

@Arabeska22 já mám tabketky, který budu zavádět pozítří. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
28.11.21 10:25
@Michaelka94 píše:
@Arabeska22 já mám tabketky, který budu zavádět pozítří. 🙂

Tak ty se taky zavádí, aha to jsem nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.11.21 12:05

@Michaelka94
Tak to jsou úplně super zprávy :srdce: :andel: :srdce: jsou to bojovníčci :andel:
@Shazzou
Dopadne to dobře, jen se snaž myslet pozitivně, přijde mi že víc myslím na to co bude když to nedopadne a to nesmíš, vesmír nerozlišuje jestli to chceš nebo ne, jde o to na co myslíš a pozitivní myšlenky vysílají víc energie než negativní :srdce: moc přeji aby jsi zítra měla úsměv na tváři :srdce: :* :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
28.11.21 12:58

@Arabeska22 jj, taky zavadim. Prave s tema 4ma je to trochu uhozeny, si prijdu, jak kdybych se chystala to nekam pasovat😂

@Týna 93 ja to uz beru pozitivne prave. Sdilim s tebou ten nahled na to, jak si pritahujem veci a uz myslim jen na miminko. Dnes to proste beru tak, ze je vsechno ok. A kdyby ne, tak se neda nic delat a proste udelam, co bude mozne, aby to vyslo priste. Tak se spis bavim tim, ze kdyby mi zitra rekli, ze nic, tak je ceka hodne zabavy se mnou, urco bych chtela naky vysetreni. Nedelali jsme nic zatim.
Ale vypada to lip, kdyz si zmacknu prsa, dost to pichne a od vcera to zesililo. Navic mam potlaceny chute, ze mi vsechno pripada takovy mdly a co je hlavni… nechutna mi cokolada!!! 😱 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.11.21 13:08

@Shazzou
No tak to kdyby se stalo u mě, tak by manžel začal skákat tři metry vysoko, protože to že by mi nechutnala čokoláda by se jinak než těhotenstvím stát nemohlo :D
Tudíž věřím, že to máš dosti podobně a je to jen to nejhezčí znamení :srdce: :andel: :srdce:
Dnes snad nebudu ani spát :lol: v kolik tam zítra jdeš? :D :srdce:
Jinak se zaváděním to bude sranda jestli fakt budu muset, nikdy jsem tam nic takového nestrkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
28.11.21 13:16

@Týna 93 to pritel me furt sleduje a podle nej je to jasny, tak mi to pomohlo se rozveselit. Ja prave vzdycky rikam, ze cokolada je jedna z nejlepsich veci, s jakou kdy lidstvo prislo 😂 ❤️
Vcera jsem si dala a za hodinu jsem snedla 4 ctverecky a uz jsem nechtela.. normalne by padla cela a ani by to netrvalo hodinu!
Zitra mam odber v 8:15 a pry by mely byt vysledky jeste ten den.. a to teda sakra doufam 😂
To zavadeni je ze zacatku trochu divny, ale za chvili ti to ani neprijde. A hlavne si u toho pokazdy opakuju, co mi rekli po ET. ”Utrogestan je ted vas nejlepsi kamos!” 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
28.11.21 14:37

Ahoj holky, na všechny z vás myslím a držím palce  :srdce:

Jinak u nás na klinice se místo zavádění utrogestanu se píchá agolutin před transferem a po. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.11.21 14:57

@Shazzou
Tak to je úplně nejvíc super :srdce:
Jj čokoláda je top věc 🤤
Utrogestan je teď váš nejlepší kámoš :lol: to je dobrýýý :srdce:

Ještě jsem se chtěla zeptat měla jste některá místo IVF to ICSI?

Při ní se pomocí speciální jehly umístí vybraná spermie do středu očištěného zralého vajíčka. Toto přesné „zacílení“ zvýší šanci na jeho oplození. Není proto třeba k vajíčku přidávat 100 000 spermií, jak se to dělá při klasické IVF (in-vitro fertilization) metodě, a čekat, že si jedna ze spermií najde cestu k vajíčku sama. Díky metodě ICSI je šance na oplodnění mnohem vyšší…

A nechávaly jste si některá svého andílka přilepit (embryoglue)? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
28.11.21 15:06

@Tyna 93 ja zjistila az po ET, ze nam delali prave to ICSI a ze na klinice pouzivaji nejaky to ”lepidlo”. Plus delali asistovany hatching, kdy pred ET narusi nejak obal toho embrya, aby se lip dostalo ven a zakouslo 😄
S tim, ze jsme meli vysokou kvalitu plus tohle vsechno, by to prave ty sance melo hodne zvysit.
Jsem to zjistila az pak podle faktury, co vlastne delali navic. Nejak se neptali, ale ja bych jim stejne rekla, ze chci vsechno 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
28.11.21 15:14

@Shazzou
No právě že my okamžitě řekli, nebo spíš já 😁 že to chceme, ale oni se ptají v Arletě hned na začátku, hned po prvním sezení a já okamžitě řekla, že chci právě tohle 💖 je to prý 40-60% a s každým dalším se šance zvyšuje, navíc oni naříznou ten obal, pomůžou tak vajíčku lépe vyklouznout a lepidlem se lépe usadit :srdce: :andel: :srdce:
Je úžasný co vše teď už dovedou :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.