Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
2.12.21 19:28

@Michaelka94 když by byl KET v nativu tak ne jinak je hormonální stimulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.12.21 20:04

@BrnackaM
Musí přijít, když už na ni myslí tolik lidí, přeci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.12.21 21:22

Holky pořád na ně musím myslet… :andel:
Jak to děláte Vy? :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
2.12.21 21:38

@Týna 93 na mrnousky? Ja na ne myslim porad. Rikam jim poppy seeds :andel:

@BrnackaM pristi patek mam kontrolu, tak uvidime, jestli stihame. Nevim, jestli se u KET ceka na prirozenou ovulaci, ale rekla bych, ze asi jo. Obcas se stane, ze ji mam pozdeji, nekdy driv, ale vetsinou 14dc, uvidime.. testovat nebudu. Minule jsem testovala 5 dni po transferu, coz vychazi na Vanoce a bylo to jeste bily. Nebudu to ted uz tak resit, je to pak strasne dlouhy a tezky. At to bude jak chce, uzijem si svatky letos doma jen ve dvou, v klidu a pohode :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.12.21 22:46

@Shazzou
Ano na mrňousky, prostě pořád na ně myslím je to zvláštní, vědět, že někde tam jsou :srdce: :andel: :srdce:
Určitě dej vědět ohledně KET, moc přeji aby to vyšlo a svátky už by jste trávili vlastně ve třech :* :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.12.21 23:46

@Shazzou jj, mám takovej dojem, že se čeká na klasickou ovulaci + 5dnů, aby to simulovalo co nejpřirozenější cyklus. Souhlasím s tebou, je asi lepší na to pak už nemyslet, ať člověk nepřijde úplně o rozum. Jen před silvestrem bych pak asi už testla, ať víš, zdali můžeš řádit nebo už vstupujete do nového roku 3 :srdce: @Týna 93 neboj, do ledna to uběhne jako voda. Za chvilku jsou vánoce, pak silvestr a nový rok a už si jdeš pro ně. Četla jsem, že jsi měla 25 folikulů 8o čím jsi stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
3.12.21 05:12

@BrnackaM
Já jsem v Arletě a tam to je asi maličko jiné, všichni píšou o Gonalu a já stimulovala Rekovelle… O tom jsem tady nikde nečetla :lol:
No už aby to bylo, nikdy jsem si nepřála aby svátky utekly tak rychle, jako letos :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
3.12.21 08:19

@BrnackaM pred Silvestrem uz asi jo. Ikdyz my slavime Silvestr doma u filmu stejne, muj pejsek moc nedava ohnostroje. Od posledniho pokusu nemam vubec chut na alkohol, haha.
Ja se na to pri prvnim pokusu snazila nemyslet, ale myslela jsem na to moooc, tak ted se musim zamestnat jinak. Budu vyrabet, delat ty kaminky, kdyz vyrabim nebo siju, citim se vzdycky skvele :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
3.12.21 10:34

Zdravím holky, omlouvám se jestli vstupuji do rozjeté diskuse 😊 v říjnu jsem byla na prvním ivf, ET bohužel nevyšel, máme ještě 3 mrazacky. Teď jsem 3DC a před Vánocemi půjdeme na nás 1.KET, tak bych to rada sdilela s někým, kdo je na tom podobně 😇 držím všem palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
3.12.21 10:59

@FlowerB
Ahoj vítáme Tě tady :srdce:
Určitě se můžeš přidat :andel:
Já byla na punkci 18.11. na ET nedošlo… Čekám na KET do ledna, měla jsem moc foliklů a pan doktor si chce být jistý, ale to čekání je šílený, nikdy jsem si nepřála tak moc, aby už bylo po svátcích, jako teď :D vědět že tam někde jsou… Pořád na miláčky myslím… Tobě přeji ať to vyjde ještě před Vánoci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
3.12.21 11:01

Holky, tak hlásím 1DC. MS se nechala ukecat a stihneme to v prosinci. Mám z toho velmi ambivalentní pocity, jsem takový torchu odmítač IVF, ale nic jiného mi nezbývá. Zatímco spousta holek se na ivf těší, já vnitřně trpím. Nicméně když už tím musím projít, tak snad se povede získat nějaké kvalitní folikuly, oplodní se v a lednu budeme mít co transferovat. @FlowerB Ahoj, vítej :mavam: Já jsem se taky přidala teprve včera do této skupinky. Držím pěsti, ať vám KET vyjde a do nového roku už pak vstupuješ 2v1 :) @Shazzou Jj, my silvestra taky nějak extra neprožíváme. Slavíme ho max. v malé skupince ještě s jedním párem. Tak snad tam na silvestra najdeš ty //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
3.12.21 11:20

@Týna 93 jee skoda ze nedošlo na ET, ale je fakt ze já jsem třeba na ET nebyla úplně ve formě, pořad mě něco pobolivalo atd, to tělo je na KET asi více odpočinuté a možná to lépe dopadá 😊 kolik mate embryjek? Držím palce na leden!

@BrnackaM Ahoj díky díky. Neboj se bude to určitě v pohodě! Já do toho taky šla trochu s nedůvěrou a strachem, ale když není zbytí a věk zastavit nejde, tak je to skvělá příležitost. Ikdyz jako, vždycky si rikas, hmm je to trochu nepřirozené 🤷🏼‍♀️ A nebylo to tak děsný, jak jsem se původně bála. Chodila jsem normálně do práce a fungovala celkem normálně. Jen od OPU do ET jsem byla na home office, byla jsem trochu bolavá, ale tragédie to nebyla 😇 měla jsem 15 folikulů, z toho 12 zralych vajíček, oplodnilo se 8 a po pěti dnes stimulace zbyly 4. Tak snad to teď klapne 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
3.12.21 11:26

@FlowerB
Já měla 25 folikulů, 22 obsahovalo vajíčko, 15 zralých, 13 se oplodnilo, do 5. dne vydrželo 5 bojovníčků :srdce: :andel: :srdce: @BrnackaM
Vidíš já říkala, že přijde… :D :*
Tak to je super, že to stihnete, věř nebo ne, ale myslím, že 90% žen se na IVF netěší, berou to jako poslední možnost, která je dovede k vysněnému miminku a právě proto to vydrží a vše zvládnou… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
3.12.21 11:48

@BrnackaM to mam radost, ze uz je to tu! Tak drzim palce s mrnousama. Taky jsem to oddalovala, co to slo, ale cekala jsem to horsi.

@FlowerB to jsme stejny den cyklu a taky se chystam na prvni KET. Uvidime, jak mi vyjde ovulace a jestli to stihnem pred Vanocema nebo az v lednu.

@Týna 93 mam nakoupeny akrylovy fixky, mensi stetecky na barvy, pac klasicky akrylovky mam, a akrylovy lak ve spreji. Takze terapie sutrama muze zacit :mrgreen: Dekuju za tip!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
3.12.21 11:54

@Shazzou Já zrovna čekám na přirozenou ovulaci, mám KET v nativu, měla jsem kontrolu 10DC a 14DC a zatím nebyl dominantní žádný folikul. Takže zítra ráno kontrola 18 DC, tak doufám, že už bude nějaký těsně před prasknutím. Sliznice 7mm, takže ta už je prý ok.
Já mívám normálně cykly kolem 32dnů a ovulaci právě až tak 18-20DC, takže je to dlouhé čekání bez stimulace. No pro jistotu měřím teplotu a dělám ovu testy, abych to neprošvihla :lol: embrijko se bude zavádět ten 5.-6. den po přirozené OVU. Takže mě to teoreticky vychází snad koncem příštího týdne, pokud mi teda IVF v minulým cyklu nerozhodilo ms a nebude delší, občas to mám i 44 ze stresu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.