Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3052
5.12.21 10:38

@TesMoody jeee já jsem si to asi nějak špatně přečetla 🙈 😅 tak to jooo 😊 no drzim palce, kdy mas v plánu testovat? Nebo čekáš až na výsledek krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.12.21 10:50

@FlowerB V sobotu nebo v nedeli. Minule to uz taky bylo videt po sedmi dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
5.12.21 13:52

@FlowerB jj, je fakt, že teprve po opu začnou ty pravý nervy. Tak daleko zatím ještě neumím dohlídnout :mrgreen: Pro začátek se děsím té narkozy a jak mě bude bolet břicho. Teď přes víkend jsem si přečetla nějaký děsivý scénáře, jak holkám odebrali klidně 10 vajec a stejně nebylo nic na transfer, protože to prostě nedošlo do toho 5. dne. To mě děsí možná momentálně ještě víc než to opu.
Budou to nervy.
@TesMoody Ahoooj, vítej :mavam: ber to tak, že máte ještě další zamražený, takže je stále něco v záloze. A ten pracovní týden většinou utíká docela rychle (aspoň mě teda) a o víkendu už budeš vědět, na čem jsi. Držím pěsti, ať se chytí hned to první embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
5.12.21 14:22

@BrnackaM Joo to je pak fakt zlej sen bohužel 😣 hlavu vzhůru, to se ti nestane 😊 na kontrole určitě bude vše tak, jak má být 😊a na ty další věci dopředu nemysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
5.12.21 14:38

@TesMoody
Ahojky, jeee super… :srdce:
Třeba budete mít brzy ten nejkrásnější předvánoční dáreček, moc Vám to přeji…
Dítě číslo tři 😍 wow a ještě zbývají dva mrazáčci, tak to určitě kladně… :srdce:
Obě předchozí děti máš z umělého, nebo první šlo normálně? :andel: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
5.12.21 17:49

@BrnackaM posilam cenik ;) chvili jsme to nemohli najit, vsechny papiry pohromade a tenhl zvlast. Sorry ze je to tak otoceny, snad to jde precist. A narkozy se neboj. Ja se teda bala, ale pani, co me uspavala na me hezky mluvila, ze me i rozesmala. Ja si pamatuju, jak jsem si rikala, ze to na me vubec nepusobi a pak najednou nic :lol: A pak na pokoji jsem pospavala, tak to uteklo rychle.

@TesMoody to je krasny, ze uz mate dve. Ja doufam, ze se nam povede aspon to jedno. Mela jsem smulu na chlapy, ktery porad zodpovednost oddalovali, co to slo a ted mam konecne toho pravyho, ale v unoru mi bude 37. Uplne chapu, jak sileny to cekani je, ja mam akorat po neuspesnym ET. A byly to nejdelsi 2 tydny myho zivota :lol: Moc drzim palce, at se povede napoprvy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
6.12.21 00:00

@FlowerB máš pravdu, člověk na takový hrůzy nesmí myslet, jinak z toho zcvokne. Bude to dobrý, vajec bude hafo a ještě budeme zamražovat. @Shazzou super, díky moc! A zamražení jste pak asi platili zvlášť, že? To se platí nějak podle počtu embryií, předpokládám. Jak tak na to koukám, tak už je pak jedno, zdali necháme půlku přirozeně a půlku s ICSI, protože do 15 vajec je to za jednu cenu. Asistovaný hatching by pro nás měl smysl jen v případě, že bych šla ještě tento měsíc na ET, ale to zatím nevím. Kdy ses musela rozhodnout, zdali chceš ET nebo KET? Promiň za tolik otázek, ale jsem v tom úplně nezkušená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.12.21 00:06

@BrnackaM
Ano přesně tak :srdce:
Určitě budete mít kupu bojovníčků, musíš myslet pozitivně, všechno dobře dopadne uvidíš a brzy budeme mít naše miláčky u sebe :* :srdce: u nás mě nikdo moc nechápe, nerozumí mi jak si můžu být tak jistá, že to vyjde a já jim vždy jen řeknu, že to vím…
Rok 2022 bude magický a všem se nám podaří náš vymodlený andílek, jen musíme věřit :* :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
6.12.21 07:43

@BrnackaM mne se doktor nejak neptal, my mu rekli, po tretim IUI, ze chceme to umely uz, on nam vysvetlil, jak to bude a vzhledem k veku nic neodkladame. Takze jsme proste sli rovnou na ET. S tim, ze mi rekl, ze vetsi uspesnost je pak s KET.
Zamrazeni jsme platili zvlast, to tam bylo nejak rozepsany jeste divne, ze jsem to nepochopila, ze to nebyla za vsech 5 stejna cena, nevim, podle ceho to pak delaji, ale platili jsme jeste 9tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
6.12.21 14:00

@Shazzou aha, ok, tak to já štelcla ve čtvrtek vyzpovídám. Taky teda nejsem nejmladší, ale zase si říkám, že pokud bychom počkali až do ledna, asi se prd stane. Vánoce utečou jako nic, pak začne novej rok, spousta práce a už budeme transferovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
6.12.21 15:33

@BrnackaM to jo, to ja si taky rikam, ze si pockam, kdyz to neklapne ted. Kdyby jsme to stihli a pak nevyslo ani napodruhy, tak si pak dam pauzu klido dva mesice. Vubec neplanuju ted a jsem klidnejsi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
6.12.21 17:42

@Shazzou jj, neplánování je na tom celým někdy úplně nejlepší. Jen u toho ivf se to dělá blbě :mrgreen: Já mám teď jako další milník čtvrteční ultrazvuk a pak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
7.12.21 10:45

Tak dneska konečně 21DC byl na utz dominantní folikul (17mm), takže rovnou večer píchám ovitrelle a příští úterý KET našeho jediného ledňáčka. Vánoce budou 10. den po trasferu tak to bych i mohla vydržet netestovat ať máme vánoční překvápko jestli to vyšlo :srdce:

Vychází také někomu teď trasfer takto před Vánoci?
Jinak omlouvám se, jak je ten konec roku (chystání na vánoce, dokončování projektů), tak tu diskuzi teď úplně nestíhám :roll: tak držím všem palečky ať máme 2022 plno těhulek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
7.12.21 21:34

@Ardilera
Je tak to je úplně nejvíc super, no i kdyby jsi nevydržela a byl tam dušík, tak s manželem bych třeba testík udělala až na ty Vánoce, bude to dokonalý dáreček, také věřím roku 2022 :srdce: :andel: :srdce: bude magický a povede se nám v něm všem přivést na svět, nebo aspoň zplodit své vymodlené andílky :andel: bude to rok na který nezapomene :srdce: :* :andel: budu na Tebe moc myslet, dej zase vědět co a jak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
8.12.21 08:36

@Ardilera to je skvely, budu moc drzet palce, at se mrnousek zavrta a nepusti pristich 9 mesicu. Na Stedry den uz by na testu mohl byt, tak uvidite. :andel:
Ja zjistim v patek, jestli stihneme jeste pred Vanocema nebo jestli to nechame na leden.

@Týna 93 tvuj optimismus mi moc pomohl a uz jsem zase po tom tezkym mesici vesela, silna a plna elanu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.