Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BrnackaM je takovej malej, dala jsem ho na zidku pred vchodem, ale myslim, ze se zabori do snehu a pak zase zapada. Bylo to jeden s mimi motivem, zkusim udelat dalsi, az pujdu ve ctvrtek. Snad uz tam pak pujdu jen na kontroly s prtouskem ![]()
Uvidis, jak se budes citit pak. On ti doktor asi i rekne svuj nazor. Dneska byl nazoru plny, ale mne vyhovuje, jak je primej. Ta doktorka, co je strasne mila, co za nej zaskakuje, tak me znervoznuje ![]()
@Týna 93 teda takovy veliky, to musim nekdy zkusit. Delam zatim malinky. Mas je krasny a verim, ze nekomu prinesly stesti ![]()
@Ardilera ja se asi testnu 25. 12. rano, partner je ital a davame si darky az to rano. Ale uvidim. Mozna se necham strhnout driv
Je fakt, ze to uz bych vlastne mela na testu neco videt. Tak uvidime.
@Shazzou
Jeee, já Ti to tak přeji
doufám, že Vám to vyjde a budete mít s přítelem krásné Vanoce… ![]()
I když tady Vás bude víc si myslím 😍 moc Vám to všem přeji, čím víc, tím líp… Hlavně ať už to klapne a všechny jsme brzy pozitivně pozitivní
![]()
Holky, tak dneska jsem poprvé píchala cetrotide a už to teda přestává být sranda. Už jsem fakt jak balon. Kéž už by bylo aspoń úterý, bude to teď náročné těch posledních pár dní.
@Shazzou po kamínku se určitě podívám a kdo ví, třeba ho najdu pro štěstí. Jinak Dr. Vitouškovou jsem měla jednou na kontrole a jednou na IUI, ale přišla mi v pohodě. Doufám, že opu mi teda bude dělat štelcl.
Ahoj holky, já byla dneska na OPU. Odebráno 7. vajíček a spermií mraky, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál 🙂
@Niky0403 Držím pěsti, ať se všechna oplodní a dobře se vyvíjejí. Půjdeš na ET nebo až v lednu KET?
@BrnackaM děkuju 🙂 Půjdu na ET, nemám moc na co čekat, mám endometriozu, takže čím dřív, tím líp
@BrnackaM uplne se mi vybavuje ten pocit, ze mam v brichu tezky koule, ktery se jeste snad nafukujou
Vitouskova je v pohode, je moc zlata. Ale ja mam radsi Stelcluv neomaleny a primy pristup
Ten prvni kaminek je jeden z prvnich, tak myslim, ze donesu priste lepsi. Pekne se hyckej a odpocivej, uz to mas za par ![]()
@Niky0403 To je krasa, drzim palce, at do konce dorazi co nejvic malych broucku. Jak se citis po opu?
@Týna 93 joo, ten pristi rok musi klapnout. Na Silvestra o pulnoci na vas vsechny budu myslet
To delam teda furt, ale symbolicky vic. Jakoze tohle bude nas rok!! ![]()
@Niky0403 tak to je super, to budeš taky testovat pod stromeček
Tady bude na konci roku tooolik těhotných.
@Shazzou jj, je to přesně tak, jak píšeš. Těžký koule, co se ještě zvětšujou
A hlavně mi přijde, že se mi kromě břicha nafoukla i stehna
Dneska už tak víc polehávám, maličko občas něco někde pouklidím, ale jinak flákačka
Štelcl je super, říká to tak nějak bez obalu, ale lepší než dávat planý naděje. Vybrala jsem si ho na základě recenzí tady na emiminu a jsem za to ráda.
@Shazzou děkuju moc 🤗 Cítím se, jako bych propila celou předešlou noc 😅 😅 Víc mi asi dala zabrat narkoza i jsem tedy zvracela, jinak břicho docela dobrý 🙂
@BrnackaM já si tolik nadějí nedávám, hodně se toho bojím, ale zase co se má stát se stane 🙂
@BrnackaM Úplně vím jak se cítíš, ten den kdy jsem měla jít na punkci, tak jsem si myslela že prasknu
bylo to děsný, kdyby jsme neměli auto asi bych tam zvládla i doletět ![]()
@Niky0403
Tak to je super, určitě dej vědět jak se maličkým daří, určitě to budou držáci a velký bojovníčci
mysli pozitivně, tom 2022 bude magický pro nás všechny, musíme tomu jen věřit a ten rok si tak trošku přivlastnit ![]()
@Shazzou
Také budu na Vás všechny myslet, bude to náš rok
2022 ![]()
@Týna 93 děkuji ❤️️ Určitě dám vědět 🙂 Oni tedy říkali, že budou volat jen v pondělí a ve čtvrtek případný ET, tak jsem z toho nervózní 🙈
@Niky0403
Wow, to já měla přehled o maličkých každý den kolem deváté ráno jsem si měla volat a přes víkend volali po 10 hodině oni nám…
To byly nervičky, možná je lepší nic nevědět, ale já bych to asi nedala…
Pořád jsem na ně myslela a pořád myslím…
Je to zvláštní pocit, skoro dva měsíce vědět, že tam jsou a nemít je u sebe… Už se nemůžu dočkat ledna… ![]()
Nejde se s nimi nějak domluvit ohledně více informací o broučcích? Nebo Ti to takhle vyhovuje? ![]()
@Týna 93 nedivím se ti, ale prosinec už je skoro v půlce, přes svátky to uteče a už budeš mít mrňousky v bříšku ❤️️ No co ti budu povídat, nejradši bych tam hned zítra volala, jak to vypadá 😔 Zkusím se zeptat v pondělí, jestli bych mohla volat do toho čtvrtka
@Niky0403
Určitě zkus, za zeptání nic nedáš, budu držet pěstičky, dej v pondělí vědět ![]()
A jak Ti je po OPU? Já tři dny byla ráda že jsem si mohla dojít na záchod
jsem ráda, že už je to za mnou a teď už jen to hezký před námi
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.