Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4683
10.12.21 16:48

@BrnackaM je takovej malej, dala jsem ho na zidku pred vchodem, ale myslim, ze se zabori do snehu a pak zase zapada. Bylo to jeden s mimi motivem, zkusim udelat dalsi, az pujdu ve ctvrtek. Snad uz tam pak pujdu jen na kontroly s prtouskem :lol:
Uvidis, jak se budes citit pak. On ti doktor asi i rekne svuj nazor. Dneska byl nazoru plny, ale mne vyhovuje, jak je primej. Ta doktorka, co je strasne mila, co za nej zaskakuje, tak me znervoznuje :lol:

@Týna 93 teda takovy veliky, to musim nekdy zkusit. Delam zatim malinky. Mas je krasny a verim, ze nekomu prinesly stesti :andel:

@Ardilera ja se asi testnu 25. 12. rano, partner je ital a davame si darky az to rano. Ale uvidim. Mozna se necham strhnout driv :lol: Je fakt, ze to uz bych vlastne mela na testu neco videt. Tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
10.12.21 22:04

@Shazzou
Jeee, já Ti to tak přeji :srdce: doufám, že Vám to vyjde a budete mít s přítelem krásné Vanoce… :*
I když tady Vás bude víc si myslím 😍 moc Vám to všem přeji, čím víc, tím líp… Hlavně ať už to klapne a všechny jsme brzy pozitivně pozitivní :dance: :srdce: :andel: :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
11.12.21 10:59

Holky, tak dneska jsem poprvé píchala cetrotide a už to teda přestává být sranda. Už jsem fakt jak balon. Kéž už by bylo aspoń úterý, bude to teď náročné těch posledních pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
11.12.21 11:00

@Shazzou po kamínku se určitě podívám a kdo ví, třeba ho najdu pro štěstí. Jinak Dr. Vitouškovou jsem měla jednou na kontrole a jednou na IUI, ale přišla mi v pohodě. Doufám, že opu mi teda bude dělat štelcl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.12.21 12:15

Ahoj holky, já byla dneska na OPU. Odebráno 7. vajíček a spermií mraky, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
11.12.21 12:22

@Niky0403 Držím pěsti, ať se všechna oplodní a dobře se vyvíjejí. Půjdeš na ET nebo až v lednu KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.12.21 12:23

@BrnackaM děkuju 🙂 Půjdu na ET, nemám moc na co čekat, mám endometriozu, takže čím dřív, tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
11.12.21 13:51

@BrnackaM uplne se mi vybavuje ten pocit, ze mam v brichu tezky koule, ktery se jeste snad nafukujou :lol: Vitouskova je v pohode, je moc zlata. Ale ja mam radsi Stelcluv neomaleny a primy pristup :lol: Ten prvni kaminek je jeden z prvnich, tak myslim, ze donesu priste lepsi. Pekne se hyckej a odpocivej, uz to mas za par :lol:

@Niky0403 To je krasa, drzim palce, at do konce dorazi co nejvic malych broucku. Jak se citis po opu?

@Týna 93 joo, ten pristi rok musi klapnout. Na Silvestra o pulnoci na vas vsechny budu myslet :andel: To delam teda furt, ale symbolicky vic. Jakoze tohle bude nas rok!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
11.12.21 14:42

@Niky0403 tak to je super, to budeš taky testovat pod stromeček :dance: Tady bude na konci roku tooolik těhotných.

@Shazzou jj, je to přesně tak, jak píšeš. Těžký koule, co se ještě zvětšujou :mrgreen: A hlavně mi přijde, že se mi kromě břicha nafoukla i stehna 8o Dneska už tak víc polehávám, maličko občas něco někde pouklidím, ale jinak flákačka :mrgreen: Štelcl je super, říká to tak nějak bez obalu, ale lepší než dávat planý naděje. Vybrala jsem si ho na základě recenzí tady na emiminu a jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.12.21 16:19

@Shazzou děkuju moc 🤗 Cítím se, jako bych propila celou předešlou noc 😅 😅 Víc mi asi dala zabrat narkoza i jsem tedy zvracela, jinak břicho docela dobrý 🙂

@BrnackaM já si tolik nadějí nedávám, hodně se toho bojím, ale zase co se má stát se stane 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
11.12.21 18:03

@BrnackaM Úplně vím jak se cítíš, ten den kdy jsem měla jít na punkci, tak jsem si myslela že prasknu :dance: bylo to děsný, kdyby jsme neměli auto asi bych tam zvládla i doletět :lol:
@Niky0403
Tak to je super, určitě dej vědět jak se maličkým daří, určitě to budou držáci a velký bojovníčci :srdce: mysli pozitivně, tom 2022 bude magický pro nás všechny, musíme tomu jen věřit a ten rok si tak trošku přivlastnit :*
@Shazzou
Také budu na Vás všechny myslet, bude to náš rok :srdce: :andel: :srdce: 2022 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.12.21 18:18

@Týna 93 děkuji ❤️️ Určitě dám vědět 🙂 Oni tedy říkali, že budou volat jen v pondělí a ve čtvrtek případný ET, tak jsem z toho nervózní 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
11.12.21 18:58

@Niky0403
Wow, to já měla přehled o maličkých každý den kolem deváté ráno jsem si měla volat a přes víkend volali po 10 hodině oni nám…
To byly nervičky, možná je lepší nic nevědět, ale já bych to asi nedala… :think: Pořád jsem na ně myslela a pořád myslím… :andel: Je to zvláštní pocit, skoro dva měsíce vědět, že tam jsou a nemít je u sebe… Už se nemůžu dočkat ledna… :dance:
Nejde se s nimi nějak domluvit ohledně více informací o broučcích? Nebo Ti to takhle vyhovuje? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
11.12.21 19:23

@Týna 93 nedivím se ti, ale prosinec už je skoro v půlce, přes svátky to uteče a už budeš mít mrňousky v bříšku ❤️️ No co ti budu povídat, nejradši bych tam hned zítra volala, jak to vypadá 😔 Zkusím se zeptat v pondělí, jestli bych mohla volat do toho čtvrtka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
11.12.21 19:26

@Niky0403
Určitě zkus, za zeptání nic nedáš, budu držet pěstičky, dej v pondělí vědět :srdce:
A jak Ti je po OPU? Já tři dny byla ráda že jsem si mohla dojít na záchod :D jsem ráda, že už je to za mnou a teď už jen to hezký před námi :srdce: :dance: :* :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.