Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3054
15.12.21 10:39

@BrnackaM jeee no tak hodně štěstí budeme očekávat skvěle zprávy! ❤️️😇 a nezapomeň na bílkoviny a pití, ať jsi fit a ať mám na pondělí transferovou parťačku! 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
15.12.21 11:19

@Peťulinda29 leden už brzy bude! Tak si pekne užijete svátky a pak už půjdete odpočinutí do stimulace 😊 dej vědět, jak jsi dopadla na konzultaci 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
15.12.21 12:39

Holky, tak uz je to za mnou. Bohužel výsledky teda nic moc. Celkove bylo 16 folikulu, nicméně z pravého vaječníku nedostali ani jedno vajíčko. Prý je to i zdůvodnění toho, proč se nám nedařilo předtim to IUI. Dr. říkal, ze to vypadá, ze je celej ten vajecnik pokrytej endometriozou. Zatím máme 2 zralá vajcka, jedno to ještě dotáhlo a na 2 se ještě čeká. Takže celkově nic moc, manžel měl skvěle spermiogram, tak to musí zachránit on. Teď nezbývá než čekat. Uvidime, kolik se jich oplodní. Zítra pošlou email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
15.12.21 13:02

@BrnackaM důležité je, že nejsi na 0. I s dvěmi se dá krásně otěhotnět a věřím, že mezi nimi je ten váš vyvolený :hug: Endoška je mrcha, znám to, ale určitě se dá porazit. Hlavně teď hodně pí a odpočívej. Držím všechny palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4690
15.12.21 17:16

@BrnackaM no hlavne, ze nejaky byly a treba bude stacit jen jedno ;) Budem ted vsechny drzet palce, at jsou z nich krasny embryjka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
15.12.21 17:22

@BrnackaM jejej, to mě mrzi, ze mas nějaké trable s vajecnikem a endoškou, já mám taky jednu endo cystu na levém, paradoxně mám ten levý vaječník aktivnější, ovuluju skoro pořad nalevo 🤷🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ Hlavní je, ze něco dostali ven, určitě se vše oplodní, budeš mít info zítra rano? Dej vědět, budu držet palce!! 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.12.21 17:58

Ahoj holky já byla v sobotu v Sanusu v Hradci Králové dali mi zpátky oplodněné vajíčko tak teď už se jen budeme modlit, aby se chytlo. Měla jsem 11 vajíček a z těch 11 vajíček mi zbyl jeden malý bojovník tak doufám, že bude bojovat dál. Jinak snažíme se s manželem 3 roky problém je na mojí straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
15.12.21 18:09

@Nick 1997 Ahoj, držím palce, aby se tě maličký už nepustil! ❤️️ Co je u tebe za problém, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.12.21 18:50

@FlowerB no já moc nevím jak to chodí ale četla jsem že stimulace začíná 2denenstruace a 9den stimulace jdeš na ultrazvuk kolik vajíček Dozralo chci se zeptat když 21 jdu teprve na konzultaci a 25 mám mít MS tak ne začnu stimulovat už teď v prosinci? Nebo to budu čekat až do 25ledna MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
15.12.21 19:09

@Peťulinda29
Ahoj podle mě můžeš už v prosinci, já šla na konzultaci a za 2 dny jsem dostala ms ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
15.12.21 19:37

@Shazzou ano, nějaká vajčka máme, snad to nakonec dotáhly i ty další 2, o kterých Dr. mluvil. Nezbývá než čekat. Ale myslím, že to do neděle uteče. @FlowerB ano, zítra bych měla mít informaci, kolik se jich nakonec oplodnilo a jak to s nima vypadá. Pak pošlou informaci ještě v pátek a pak až v neděli.

Holky, doufám, že se tam najdou embryjáčci, kteří to zvládnou do 5. dne na transfer nebo zamražení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
15.12.21 19:51

@Peťulinda29 no, asi záleží jak to má tvůj CAR nastavený. Protože mě říkali, že „nejdřív“ můžu dostat MS 28.12., aby se stihla stimulace. U nás se chodí na utz 7. nebo 8. den cyklu. A to by s těma svátkama moc nevycházelo. Záleží, zdali tvůj CAR funguje mezi svátky. A další věc, prvně vám to musí schválit pojišťovna. Takže to mi nepřijde moc reálné, pokud jdete teprve 21.12. na první konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
15.12.21 20:04
@BrnackaM píše:
@Peťulinda29 no, asi záleží jak to má tvůj CAR nastavený. Protože mě říkali, že „nejdřív“ můžu dostat MS 28.12., aby se stihla stimulace. U nás se chodí na utz 7. nebo 8. den cyklu. A to by s těma svátkama moc nevycházelo. Záleží, zdali tvůj CAR funguje mezi svátky. A další věc, prvně vám to musí schválit pojišťovna. Takže to mi nepřijde moc reálné, pokud jdete teprve 21.12. na první konzultaci.

Asi opravdu záleží na caru, u nás se na pojišťovnu nečekalo…prostě jsme začali stimulaci :nevim: pokud nevíte o něčem proč by to pojišťovna neschválila tak by car mohl podle mě začít, držím palce ať to klapne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.12.21 20:07

@BrnackaM aha no tak uvidím děkuji za informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.12.21 20:10

@Arabeska22 moc dekuji a to mi dají na klinice papíry pro pojišťovnu já tam zajedu a co dál oni mi něco dají pro kliniku nebo se spojí rovnou snímá nebo jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.