Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
16.12.21 18:11

@Niky0403 ty jo, tak to tě obdivuju, já bych nevydržela 14 dní netestovat. A navíc při tom transferu už tam vkládají embryo, co už má 5DPO za sebou, takže si nedokážu představit čekat ještě 14 dalších dní. Já budu ráda, když vydržím týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.12.21 18:19

@BrnackaM já se bojím, takže budu radši co nejdýl žít v tom, že se uchytil než být zase smutná 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
16.12.21 18:49

@Niky0403 já mám podobně pocity, minule mě každý hecoval “tak testuj, testuuuj už!!!” …a 10.den po transferu jsem to zkusila a tam bílo 🤷🏼‍♀️ Nějak mě to demotivovalo a teď mám skoro odhodlání to vydržet až do krve popravdě 😅 ono to nějak neuteče, když to tam bude, tak je mi celkem jedno jestli to zjistim 7. nebo 13. den si myslím 😇 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.12.21 18:51

@FlowerB jo, přesně tak to mám i já 🙂 Když se mrňous uchytí, tak tam ta čárka bude, tak nebo tak 🤗 Když ne, tak aspoň oddálím to zklamání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 19:06

@Niky0403 @FlowerB tak to já jsem váš pravej opak :mrgreen: Já to zase chci vědět co nejdřív, ať vím, na čem jsem. V životě jsem taková docela pragmatická, tak si nechci nic zbytečně nalhávat. A neumím si nedělat naděje, takže pro mě čím déle čekám, tím hůř. A jestli už to zklamání přijde 7. nebo 13. den, co na tom. Pořád to bude zklamání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.12.21 19:13

@BrnackaM taky na tom něco je 🙂 Jsme každá jiná, ale jisté je to, že nás to ani jednu nemine 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
16.12.21 20:40

@BrnackaM ja to tak prave mela pred tim. Zkusila jsem prvni moc brzy, kdy jeste klido muze byt bilo, takze mi to nic nereklo. Ale na chvili me presla chut testovat :lol:
Ja zrovna dnes premyslela, jestli neuhackovat boticky. Nejsem nejak extra zbehla v hackovani, ale podle navodu to dam. Bych se tim aspon zabavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
16.12.21 20:54

@BrnackaM já to prave nějak nemůžu dělat už… trochu mě to stresuje, stejně když tam 7.den něco bude a pak 10.den už ne, tak by mě to asi víc stvalo než to ze udělám jeden test 14.den a tam nic…. 🤷🏼‍♀️ Ale uvidíme no, zatím ještě nejsem po KET, takže zatím nechci myslet na testovani 😅 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.12.21 20:58

Holky já vám tak Závidímze to máte za sebou a že už spolu jen budete čekat na testování já se na to už tak těším že nemůžu vydržet ale zároveň se strašně bojím.. ale ne toho ivf ale pak toho testování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 21:00

@Shazzou jdi do toho! Než to doháčkuješ, tak už bude čas na test :dance: @FlowerB tak to já si zase říkám, že pokud uvidím, že tam něco je a pak to třeba odejde, že aspoň se na to pak můžou zaměřit v CARu. A poslat třeba další embryjko na genetiku (Dr. mi říkal, že to je ve velém procentu případů ten problm, pokud dojde k biochemku). Ale když by se to nezachytilo, tak si třeba budou říkat, že sliznice nebyla ok, nebo možná imuno apod. A to je zase úplně jiná oblast. Ale jak říkám, ať každý testuje jak mu vyhovuje, není na to univerzální návod. Už jsem i viděla, že holky netestovaly vůbec a počkali na výsledek z krve.

Já jsem třeba po prvním IUI testovala o maličko dřív, ale pak jsem měla už ofiko zpoždění a byly tam //. No a 16dpo to začalo slábnout. Takže jsem se tomu zklamání neměla jak vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 21:03

@Peťulinda29 neboj, taky se dočkáš. A na všechno dobrý se prostě nějakou dobu čeká. O to víc si toho člověk váží. Navíc dokud nedržíme naše mimča v náručí, tak není ještě nic vyhráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
16.12.21 21:17

@Shazzou @Niky0403
Holky moc gratulujiii k dnešnímu transferu a k mimískům, určitě už se tam krásně zavrtávají :hug: :andel: :srdce: omlouvám se že jsem tu chvilku nebyla, byla jsem malinko mimo… :roll: Včera jsme byli na kontrole a na domlouvání ohledně KET v tom lednu a maličko nám to nevychází ohledně kontroly před (ten 10-12DC), musela bych dostat menzes až 26.12. a to už mi má končit… Tak teda nevím, asi si budu od Ježíška přát maličké zpoždění :lol: :lol: :lol:
Vám přeji aby na Vánoce byly už dvě čárky na testu :* :andel: :hug: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.12.21 21:25

@Týna 93 děkujuuu moc ❤️️ zrovna jsem na tebe myslela, že si vůbec nepsala 🙈 To mě mrzí, že jsou zase komplikace, ale třeba se vyplní Vánoční zázrak a MS přijde déle a ty pak krásně stihneš KET 😇 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
16.12.21 21:36

@BrnackaM prave prave, každé testovani i netestovani má něco do sebe 😇 😅 tak snad z toho nebudeme mezi svátky moc šílet 😅 a hlavně, na nový rok si tady všechny prosincový transferařky budeme sdílet pozitivní výsledek 😍 🤩 😘 a to je důležité. A o měsíc později se k nám přidá i Tynka a Petulinda ❤️️ Těším se na to 🙏🏼 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
16.12.21 21:41

Jeee, já už se na to všechno tak moc těším, na ten pozitivní konec prosince :dance: :andel: :srdce: moc na Vás všechny myslím a držím pěstičky :hug: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.