Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
16.12.21 14:36

@Niky0403 dvě jsou pořad super! To mas jedno teď a pak si půjdete pro sourozence! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4690
16.12.21 14:41

@Niky0403 no to je krasa!! :srdce: Ja nejak koukala, ze s tou top kvalitou je vetsi sance. My ted taky jeste mame, tak doufam, ze uz tam poradne maka. Uz tu popijim ananasovy dzusik :lol:

@BrnackaM no doufam, ze uz poradne maka a zahryzava se :lol: Asi jo, necham to na toho 24.12. driv to nema moc cenu. To budu 13dpo, to je akorat. Ikdyz ms bych mela mit podle apky az 26.12. No uvidime. Na krev jdu 29.12. A ted mi doslo, ze to je presne mesic po krvi po tom prvni| pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 14:44

@Shazzou určitě uz se tam hezky uhnizduje! Teď jsem videla na yt jednu blogerku a ta testovala 4dny po transferu a uz tam měla ducha. Byl to sice furt jen duch, ale viditelnej. A 5.den (jakoby 10dpo) uz měla super viditelný čárky. Takže 13dpo uz to bude na jistotu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
16.12.21 15:04

@Shazzou @Niky0403 Tak super už se nám to pěkně rozrůstá ;) tak držím palce ať se pěkně uhnízdí a na vánoce budeme testovat :srdce:

Máte nějaký plán jak to kdyžtak manželům oznámit? Nebo jen ukážete 2 čárky? Já právě přemýšlím jestli nekoupit nějaké vtipné bodyčko nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
16.12.21 15:11

@BrnackaM No to ani neříkej jinak se v neděli neudržím a zkusím první test 🤣 i když 5 dní po KET mi to ještě přijde poměrně brzo, no uvidíme jak dlouho to všechny vydržíme s tím netestováním.
Přijde mi že teď nemám takovou potřebu testovat, jako když jsme to zkoušeli přirozeně. Teď vím na 100% že tam ten náš andílek je, jen se musí držet a nepustit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4690
16.12.21 15:42

@BrnackaM no jedna znama po 5 dnech uz taky slaby carky, ale ja po ET jeste bilo. Jela jsem tehdy na tatovy 60, tak jsem doufala, ze bude nejaka dobra zprava, ale prd :mrgreen:
Mela jsem pak 15dpo ty slaby, kdy to bylo to biochemko, ale mezi tim jsem netestovala.
Pri prirozenym zkouseni jsem netestovala skoro vubec. Snazila jsem se vydrzet na opozdenou ms, coz se nestalo. Tak jsem to zkusila jen parkrat. Po ET to bylo strasne tezky vydrzet, protoze tam proste je! :lol:

@Ardilera on jak vi, ze se mam stestovat, tak uz mi za minutu po tom, co jdu rano na wc, tuka na dvere, takze to bude vedet hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.12.21 15:43

Zdravím děvčata, jsem tu nová, dnes se mi potvrdil další neúspěšný KET. Bohužel nejsem nejmladší, povedlo se tu někomu z vás úspěšný KET v 39 letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
16.12.21 15:50

@Shazzou no je pravda, že toho 24. se mnou asi půjde pomalu i na wc 🤣 takže pro nějaké překvápko asi taky nebude úplně prostor. Teď mi říká že jsem lví inkubátor 😄 a dokonce i venčí psa, vaří…
My budeme toho 24. říkat mým rodičům jestli to vyšlo, protože o tom ví, tak právě přemýšlím jak na to kdyby to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4690
16.12.21 16:25

@eicul.kor mne bude 37 ted a mam zatim neuspesny ET min mesic. Ale neboj, znam nekolik zenskych, kterym se zadarilo i prirozene po 40 prvni. To pujde, jen nam ty sance sly malinko dolu, tak je to tezsi, ale zas to bude pak o to sladsi vitezstvi :srdce:

@Ardilera vidis, rodine by se to dalo oznamit nejak vtipne. My budem na Vanoce doma a neuvidime je, tak mozna nejaka fotka nebo video.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.12.21 16:27

Děkuju holky ❤️️ Určitě nám to všem dopadne dobře ❤️️ já budu testovat 30. 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4690
16.12.21 16:40

@Niky0403 to vydrzis? 😂 Ja jdu na krev 29, tak 30 uz snad budem jen lenosit a radovat se podruhy (po prvnim testiku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.12.21 16:52

@Shazzou mám to napsaný, že až 30. A já bych netestovala vůbec nejradši 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4690
16.12.21 17:14

@Niky0403 mne ta nejistota po ET dost drtila napred, ale ted mi treba zatim naprosto vyhovuje. Tak schvalne, jak dlouho mi to vydrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.12.21 17:29

@Shazzou uvidíme, jak dlouho nám to netestování vydrží no 😅 Už aby nám to všem vyšlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 18:08

@Shazzou @Ardilera přijde mi, že u toho ivf se celkově už daleko hůř plánuje nějaké překvápko. Oni ti chlapi umí překvapivě docela počítat :mrgreen: A hlavně nám teď dlouhou dobu visel stimulační protokol na lednici, odškrtávali jsme spolu každou injekci. Takže moc dobře ví, kdy má být případný transfer a taky je tam napsaný den, kdy se má jít na krev. Já mám teda už docela dlouhou dobu schovaný ve skříni botičky pro novorozence. Jsou v takové pěkné krabičce. Tak doufám, že se mi podaří nějak utajeně testovat, aspoň pár dní před termínem odběru krve. Navíc nás čeká silvestr a to se manžel určitě bude ptát, zdali budu pít nebo ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.