Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A kam chodíte holky na kliniku? My máme Pronatal v Karlových Varech
@Peťulinda29 ahoj, tu pojišťovnu si vyřídí sami mezi sebou. A my taky na pojišťovnu nečekali. Já chodím do Plzně.
@Peťulinda29 jak píše Niky, pojišťovnu neřešíš
Ja chodím Unica Brno
Jen mě mrzí, že první pokus na pojišťovnu u nás v předchozím centru úplně pokazili
místo aby mi zvedli dávky hormonů, když se tam nic nedělo, tak to doktor neřešil a nebylo z toho nic
nevíte o někom komu pokus odpustili? Známá mi tvrdí že si tam mám dojít, že prý se to dá
ale jak se nám nedaří tak se bojím abych pak už nemusela jet na svoje náklady už teď je to dost finančně náročný ![]()
@Arabeska22 a odebrali ti vajíčka? Já už si nepamatuji, jestli jsi to psala. Ale četla sem, že když nic neodeberou, tak by se to platit nemělo ![]()
@Niky0403 právě nic neodebral, když jsme se ptali jestli se to počítá do pokusu tak na nás vyjel, že jasně že sem měla narkózu a léky
nedalo se s ním nic vyřešit tak jsme šli jinam…asi bude nejlepší když zavolám na tu pojišťovnu, na netu jsem nic moc nenašla nebo neumím hledat ![]()
@Arabeska22 no tak to by vůbec neměli počítat. Já sem to někde četla, ale už nevím kde. Možná na nějaký diskuzi, kde to holky psali, že jim to nepočítali a peníze nechtěli. Tak je zase škoda o to přijít, přece jenom je to dost peněz ![]()
@Niky0403 až pojedu do caru tak se doktorky optám, kéž by jsme ten pokus nepotřebovali, ale to je ve hvězdách, pořád doufám že přijde ten magický rok 2022 ![]()
@Arabeska22 Jo, za zeptání nic nedáš 🙂 My jdeme zítra na ET, tak jsem zvědavá, kolik jich to vůbec dotáhlo dokonce. ![]()
@Niky0403 držím palečky ať co nejvíce a napiš nám jak si dopadla ![]()
@Arabeska22 děkuju 🙂 No oni volali jen jednou, tak jsem z toho nesvá ![]()
@Niky0403 určitě jich to dotáhlo hodně a budete mít i na zamražení. Dej pak vědět! Držím vše co mám
@Niky0403 v kolik zitra jdes? Budu na tebe myslet
ja to mam v pul jedenacty.
Jinak nam s pojistovnou doktor rikal, ze jim trva asi 3 tydny nez to zpracujou. Nam to doktor uz zacal resit a pak jsme v mezicase jeste delali jedno IUI, jen aby se nezahalelo
S tim pokusem bych se zeptala, za to nic nedas
Ale preju, at je potreba jen jeden pokus.
@BrnackaM ja taaak drzim palce!! Ja mela ET taky pondeli a s tim vikendem to utika fakt rycle.
@Nick 1997 tobe taky mooc drzim palce! Kdy budes testovat? Nebo to vydrzis? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.