Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
15.12.21 22:05

@Shazzou já jdu v 11 🙂 Tak na tebe před budu myslet a držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 07:23

@Niky0403 @Shazzou holky, držím pesti na dnešní KET :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
16.12.21 08:36

@Nick 1997 držím moc palce!! ❤️️ Hezky odpocivej, žádné stresy ať se mrnouskovi u tebe líbí! 😊

@Peťulinda29 upřímně, těžko říct, záleží na tom, kam chodíš, jaká budou dělat vyšetření atd, my měli před ivf čerstvý hormonální profil a vyšetření štítné žlázy, genetiku a imunologii jsme měli hotovou z dřívějška, protože jsme po úvodní konzultaci chodili na IUI, takže u nás to nebylo tak, že konzultace a pak hned ivf, nemohu tedy posoudit, jak to budou brat tam, ale schválení pojišťovnou trvá cca měsíc a skoro bych řekla, ze to vyjde až na ten leden, než prosinec 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
16.12.21 08:41

@Niky0403 a @Shazzou holky dneska držím všechno co mám!!! 😍 moc moc moc na vás myslím ať se bojovníkům u vás líbí! Nezapomeňte se po transferu nadopovat ananasem, je tam bromelain a pomáhá k uhnizdeni embryjka! Já už od včera jedu každý večer decku červeného vina na sliznici a dneska začnu s pravidelnou dávkou ananasů. Jo a na pondělní KET jsem pořídila veselé ponožky pro štěstí 😇 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.12.21 09:12

@FlowerB my genetiku imunologii máme taky z dřívějška když byla iui my na klinice nejsme úplně noví máme za sebou vyšetření i 1 iui já i průchodnost vejcovodu a operaci cysty teď bylo rok snažení sami doma no ale bez úspěchu takže sme se rozhodli takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
16.12.21 09:19

@Peťulinda29 jasné, tak to byste třeba mohli začít toho 25., ale těžko říct jak to mají s pojišťovnou. My jsme v Gennetu museli čekat na schválení 🤔 uvidíš toho 21., věřím že to bude tak, jak má být 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 09:47

Holky, máme 3 embryjka! :dance: tak snad se budou držet i další dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
16.12.21 10:22

@BrnackaM moc drzim palce!!! :srdce:

Ja ted prisla a oni ze potrebujou papir zase podepsat, ale jsem tu sama, tak jsme jeste museli volat partnerovi, jestli souhlasi :lol: Mi to napred tipnul, ze byl na meetingu, tak jsem se zapotila trochu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 11:18

@Shazzou díky moc. Já ti taky držím vše co mám. Aha, tak to je dobrý vědět. Vždyť se podepisují papíry před OPU, ne? No, asi to chtějí mít vše podchycený.

Jinak už mi i naplánovali předběžný den a čas ET - pondělí 20.12. v 8.30. Tak se mi líbí, jak jsou pozitivní. Snad to klapne a do 5. dne to dotáhne co nejvíc. Ideálně všechny emrbryjka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
16.12.21 11:34

@BrnackaM my jsme taky podepisovali znovu před KET 😊 to před opu nám platilo jen na ET. Tak jsme teď taky podepisovali po poslední kontrole, raději dříve, kdyby manžel v pondělí nemohl..

@Shazzou Jéjej, no hlavně ze to dobre dopadlo a mohli to udělat 😇 už mas prcka u sebe? ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
16.12.21 12:01

No, ja si na to nevzpomela pri kontrole a oni se omlouvali, vim, ze pred kazdym IUI se to taky muselo. Tak pritel tam musi jeste zajet pak. Nastesti je to kousek.
Uz mam miminko v brisku :srdce: Je to teda lepsi pocit po KET, pac nejsem cela jeste rozbita po opu, ale tim nechci strasit nase ET, haha. Po tom ET zas bylo dobry, ze jsem se uz citila tehotne prave, tak jsem si to dost uzivala. Ted se citim normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
16.12.21 12:11

@Shazzou na to se taky tesiiiim, ze budu fit a nebude mě nic tlačit bolet atd 😇 😅 je fakt ze mne bylo každý den po ET něco jiného, průjem, bolest zubu, migrény, nevolnosti a všecičko bylo jako následek stimulace a vůbec to nebylo těhotenství. 🙈 🤦🏼‍♀️ Manžel si myslel ze je to tutovka, negativní test ho dost překvapil. Tak aspoň mě nebude klamat hlava 😅 😃 tak držím moc palce ať se prcek drží v odpočatém těle. Někdo zase rika ze ET je lepší, jiný naopak že KET, hele těžko říct, podle mě jde hlavně o kvalitu a zdraví embrya…když není geneticky ok, tak mu nepomůže ani sebelepší stav těla 🤷🏼‍♀️ Držím strašně moooc palečky, brzy se k tobě přidám! ❤️️

@BrnackaM A jak se vlastně citis po OPU? Je vše dobré? Je super ze už mas čas ET, já půjdu asi v pondělí až odpoledne 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
16.12.21 12:46

@FlowerB presne! Ja mela hodne priznaky jeste pred ET, pak po pozitivnim testu, ale bohuzel po 2 dnech to ustupovalo a test taky slabnul. Ale pry je biochemko dobre znameni a chtelo to jen trochu vic stesticka. My genetiku ani jine testy nedelali, tak kdo vi. Dva smudliky mam top kvalitu, tak snad je genetika ok a mrnous se chytne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.12.21 14:19

@Shazzou moc ti držím palce ✊🏼

Tak nám to přežily jen dvě, za to prý top kvalita, tak teď už jen věřit 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 14:19

@FlowerB jj, včerejšek byl co do bolesti náročný, ale dnes jsem už docela ok. Hodně jsem spala (až do desíti!) a trochu mě tam pobolívá, ale jinak jsem v pohodě. Uvidím, co příští dny. @Shazzou moc si ten pocit užívej, je to krásné vědět, že už máš mimčo v bříšku. A budu se moc těšit na testování příští týden. Necháš to až přesně na ten štědrý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.