Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4683
16.12.21 22:10

@FlowerB pro me to biochemko bylo prave dobry. Ja se predem uz trapila, ze se to ani nechytlo a ten test jsem si delala spis z trucu, at to vidim ofiko. To, ze se chytlo aspon na chvili bylo dobry. A doktor pak rikal, ze by mi pozdeji po dalsim neuspechu odpadly dve vysetreni, kdyz uz vime, ze se to chyta 😅
Ted to beru tak, ze jsem tehotna, dokud se neprokaze opak 😁
@Týna 93 moc drzim palce, at se ms opozdi! A at to cely utika! Mne prijde, ze ten cas ted leti fakt rychle.
@Peťulinda29 tobe taky preju, at to utika! Jsem zvedava na tu konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 22:45

@Týna 93 a nedalo by se to trošku zbrzdit nějakým utrogestanem nebo tak? Pokud budeš brát progesteron, tak by se ta MS mohla trochu zpozdit. Držím pěsti, ať na něco s Dr. přijdete!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
16.12.21 23:24

@BrnackaM
On mi nic takového právě nenabídl a já mu to říkala, že to má přijít takhle a on říkal že to vyjde, ale ať počítám jak počítám, tak se nemůžu nijak dopočítat natož abych jim dala vědět že přijedeme, když tam až do 3.1. nebudou… :nevim:
No nechám to osudu a budu pozitivní s Vámi :srdce: :* :srdce: budu tu pro Vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
16.12.21 23:25

Tak i můj kamínek už má příběh, je jím Ellenka

Holky, udělalo mi to neskutečnou radost, mrkněte :srdce: :hug: :srdce: je to tak úžasný, že asi ani neusnu… :dance: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.12.21 23:29

@Týna 93 to je krásný ❤️️ Ty si úžasná bytost 😇 ❤️️ Tohle se ti určitě všechno vrátí 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.12.21 23:40

@Týna 93 teeeda, to je krásné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.12.21 08:04

@Shazzou Děkuju za povzbuzení, já mám právě okolo sebe kamarádky o rok, dva straší a všechny otěhotněly v posledním roce bez problémů přirozeně a tak je to pro mě strašně demotivační. Samozřejmě jim to člověk přeje, ale taky si pořád říkám, proč já musím sakra podstupovat už po x té tuhle šílenou anabázi, navíc bez dobrýho konce. No však to ais všechny znáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
17.12.21 08:29

@Týna 93 to je uzasny!! Tohlese ti taaak vrati :srdce: Doufam, ze moje taky prinesou stesti, vcera jsem odnesla dalsi. A taky jsem si pujcila ten obrazek, co jsi posilala, ze mas na telefonu protoze jsem nenasla hezci 😄 to byl dobry napad, hezky se na to kouka :srdce:
Skoda, ze nemas ten progesteron, ten to nekdy posune.
@eicul.kor ja vim, jak je to tezky. Ja delala uz vsechno mozny jako vitaminy, cviceni, masaze.. snad vsechno vcetne vykaslani se na vsechno 😅 A zadne iui ani prvni et nevyslo a pritom holky kolem, co nedelaly nic, tak to slo a nebo hned napoprvy ivf. Ale to pujde. Ja tomu verim. A kdyz uz mi dochazi sily, tohle forum mi pomuze udrzet si dobrou naladu. Jsme v tom spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.12.21 09:13

Holky, tak dnešní zprávy - máme stále 3 embryjka, ale všechna jsou jen 2 buněčná a IVF koordinátorka psala, že jsou pomalejší ve vývoji pro tento den. Jsem z toho nešťastná jak želva, protože se bojím, že to nedají. Zítra zprávy nedávají, až v neděli. Ach jo. Bojím se, že se toho transferu ani nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
17.12.21 09:22

@Týna 93 to je nádhera! ❤️️

@BrnackaM Neboj určitě to bude dobré 😊 bojovníci to zvládnou! A kolika buněčná by dneska měly byt? Čtyř? 🤔 Kolikaty je den kultivace? Tohle je největší zoufalství to čekání, co z toho bude, vím, ze to mě drtilo úplně nejvíc 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
17.12.21 09:31

@BrnackaM neboj, my meli taky nejaky opozdeny a dotahly to ;) hlavni je, ze se nezastavily :srdce: Vim, ze je to tezky ted. Ale udelej si nejakou radost, dejte si vinecko, nebo co vam chutna a odpocivej. To je ted to jediny a nejlepsi, co muzes delat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.12.21 09:37

@FlowerB @Shazzou no, podle toho harmonogramu vývoje, co jsem dostala by měly být 3-5 buněčné :,( A naše jsou všechny zatím jen 2 buněčné. Ale zase mi to píšou vždy ráno, tak nevím, jak to počítají, protože mají před sebou ještě celý den. Ach jo, ach jo, to jsou nervy toto. Už jsem jí psala email, zdali si myslí, že je to ztracené nebo jak to vidí. Rozhodující je asi ten 4.-5. den @Shazzou A měli jste je taky opožděný hned tak brzo? Nebo až později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
17.12.21 09:49

@BrnackaM tenhle den byly asi dve opozdeny. Ja to neresila, pac jsme meli hodne. Ale v prubehu pak uz odpadlo jen jedno z tech dvou pomalejsich. To druhy to dohnalo. Vim, ze jeste v nedeli, kdy jsem taky mela posledni status, dve taky byly opozdeny, ale taky to na ten 5 den dotahly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.12.21 10:30

@Shazzou tak teď mi psala ještě koordinátorka, že by měly embryjka mít dnes 4 buňky, tak uvidíme, no. My bohužel máme jen ty 3, tak se bojím o každé embryjko. Ach jo. Do neděle to bude dlouhý. To jsou hrozný nervy toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
17.12.21 10:38

@BrnackaM jsou to nervy, o tom žádná. Ještě k tomu jsi teď rozhozená z těch hormonu co jsi brala při stimulaci a je to pocit jak kdyby se ti mělo rozskočit tělo na všechny strany co? 😣 🥺 úplně to pamatuju 🤦🏼‍♀️ Už to nebude dlouho trvat! V neděli přijde dobra zprava neboj 😍 do te doby je nutne se co nejvíce zabavit, ikdyz vím že na to mozek myslet nepřestane. Hlavně zkrátit ten čas.. prochazka, vaření, balení dárků, s někým se sejít, vidět, něco vyrobit…nejlíp prospat až do neděle, ale to nejde 😣 myslím na tebe! Drž se, bude to dobré 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.