Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, tak 2 embryjka pokračují, prý mají dobrý vývoj pro dnešní den
Jedno se bohužel zastavilo ![]()
Zítra mě čeká ET v 8.30 hod.
@Niky0403 to si jeste musis neco pichat kazdy den? To mas teda mesic, uz musis byt jako cednik 😅 ja jen zavadim a uz jen 2-0-2. Po ET to bylo 4-0-4, to mi vubec s psychikou nepomahalo 😂
@Ardilera to zni jako dobry plan!! Jsem moc zvedava, jak to pak dopadne. Das nam vedet nebo nas nechas napnuty? 😄
@BrnackaM mam obrovitananananskou radost!!
Zitra to vypukne!!
@Shazzou píchá mi přítel do zadku, jsou to olejový injekce 🙈
@Ardilera doufám, že se pak podělíš o výsledek testíku
Jsem přesvědčená, že tam ty // už budou krásně vidět. @Shazzou já jsem si právě místo těch 4 utrogestanů ráno a 4 večer nechala předepsat Amelgen, 400 mg. Takže zavádím 1-0-1. Ale dost to vytéká. Co bych pro to embryjko ale nevydržela, že.
Jinak mám taky hroznou radost
S manželem doufáme, že do toho nového roku budeme vstupovat už 3, s embryjkem v bříšku. Jj, zítra to proběhne. Doufám, že se embryjko chytne a nepustí a přidám se ke zdejší početné skupince těhotných ![]()
@BrnackaM
Moooooc gratuluji, tak vidíš, že to broučci dohnali
budu na Tebe zítra myslet
![]()
@Niky0403 píše:
@Shazzou píchá mi přítel do zadku, jsou to olejový injekce 🙈
ty jo, tak to by můj manžel nezvládl. On měl hrůzu i z toho aplikačního pera během stimulace. A pícháš si to každý den?
@Týna 93 Ano, 2 to dohnali
Škoda toho třetího. Díky moc, už teď jsem z toho nervozní.
@BrnackaM to jsou ty jehly na to 🙈 A píchá mi je každý třetí den
@Niky0403 jo! O tom jsem vlastne slysela, holcinu, co mi o tom rikala, pak ten zadek prej trochu bolel 😄 pritel by to taky nedal. Pri prvnim IUI, kdyz jsem pichala Ovitrelle, tak jsem mu rekla, ze na to bude aspon koukat a on ”Ale mne to nedela dobre!” Ale po mym vrazednym vyrazu se teda na tu jednu kouknul 😂 Tohle bych musela asi nejak delat sama u zrcadla
@BrnackaM to ja vubec netusila, ze je neco krome Utrouse, brala jsem ho obcas uz driv. Moje doktorka mi driv rikala, ze je lepsi ho polykat, ze to prave vytejka, ale uprimne polykat to je horsi, z toho jsem mela nejmin zavrate a vetsi unavu, nekdy nevolnosti. Ted jsem ”jenom” podrazdena 😂
@Shazzou mě to teda zatím nebolí, ale není mi to příjemný🙈 To ten můj u mě stál a koukal, jak si to píchám až mě to někdy štvalo 🤣
@BrnackaM supeeer tak jsem moc rada 😍 zítra už budeš mít jedno u sebe ❤️️
@BrnackaM 2 jsou super
, tak to už se zítra taky přidáš k nám čekajícím na testík. Budeš zavádět jedno ne?
Jasně, že se podělím, manželovi to budu ještě tajit, ale někomu to říct musím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.