Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
20.12.21 14:15

@BrnackaM
Mně taky švagrová říkala, že je to znamení, že se to brzy podaří :srdce: že se našel ten můj kamínek a pro někoho tak moc znamená, že si jej ponechá, pro štěstí pro svoji malou princezničku :hug:
Já myslím, že by @Shazzou určitě se nebránila i této myšlence :hug: :srdce: :andel: těch kamínků co jsem namalovala je spousta a většinu si lidi ponechají doma na výstavu když je najdou, většinou kolují jen ty co se až tak nepovedly :lol: a mně to nevadí, jde o to aby dělaly radost a přinášely štěstí a pokud mají někoho opatrovat celý život, tak ať opatřují, to je na tom to krásné :srdce:

Taky už se těším až se přidám do party těhulek za Vámi :* :dance: :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
21.12.21 08:26

Jak se dnes vsem dari? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.12.21 08:27

@Shazzou u mě žádná změna 🤷🏻‍♀️ akorát jsem měla po vyčurání takový hlen divnej 🙄 A co ty? 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
21.12.21 08:43

@Shazzou ahoooj u mě dobré! Dneska rano jsem na intimce měla malilinko hnědé zašpinění, jsem den po KET, vím, ze tam včera pani doktorka celkem důkladně mířila do mě zakloněné dělohy, tak buď mi tam cestou něco trošku šťourla anebo už se mi tam třeba zakusuje mrňousek 😇 🤩 jinak žádná velká změna, trochu občas citim podbrisek, ale spis mi to přijde ze to bylo vstřebávání té tekutiny v které bylo embryjko, asi to embryo úplně cítit nemohu 🤷🏼‍♀️ 😅 jinak dneska ve 12 jdu na akupunkturu, tak se aspoň pekne zrelaxuju. Včera jsem zase meditovala u YouTube až jsem z toho malem usnula 😅 😅 a co vy holky, jak se cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.12.21 08:45

@Shazzou @Niky0403 holky, ja se citim naprosto netehotně. Jako bych ani nebyla před 6 dny na opu. I břicho mi splaskava. Ale na nějaký příznaky je u me fakt ještě brzo :mrgreen: těším se na vaše testování v následujících dnech :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
21.12.21 10:00

@Niky0403 ja si rikala, ze hlen ani pozorovat nemuzu, pac behem dne ze mne jde ten Utrous, desny. Ale zni to dobre, ze jsi to mela! Ja jen vcera strasna zizen cely den, po praci jsem si sla sednout na gauc a uplne vytuhla a byla mi strasna zima, ze jsem byla nabalena a jeste pod dekou a trvalo mi dloouho se zahrat. To jsou takovy jediny anomalie. Rano vzdycky slaboulinky tlak v brise. Ale porad si rikam, ze na priznaky je brzo jeste. Jsem asi malinko nachlazena, plus beru ty hormony, tak to neresim. Naladu mam ale skvelou a to je hlavni 8)
@FlowerB ja to mela taky, takovou hnedou kapicku rano po KET a taky jsem si rikala, jestli to bylo od toho zavadeni nebo jestli se mrnous zakous :lol: Budem doufat, ze to druhy!
@BrnackaM to je des, co? Pockej ale za par dni, to se ti to zase vrati :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.12.21 10:13

@Shazzou jako ze mě to taky vytejká, ale tohle se fakt nedalo přehlédnout, omlouvám se za popis, ale bylo to takový hustý a nažloutlý 😅 🤷🏻‍♀️ Tak ta zimnice je taky příznak, třeba je tam brouček už zavrtaný 🤗
@BrnackaM Já to mám takhle od té doby co jsem byla na ET, až dneska ten hlen🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
21.12.21 10:32

@Niky0403 tak to je super! Verim, ze to dopadne ;) Ja prave nemela zimnici, ale byla jsem zmrzla, ledovy nohy a ruce a fakt trvalo dlouho, nez jsem se zahrala. A to jsem mela triko, miknu, jeste zupan a teply tlusty ponozky. V noci mi pak zase bylo horko. Nemusi to nic znamenat, ale doufam, ze jo :lol: Ja se ted snazim nic necekat a drzet si dobrou naladu, abych nepropadala zoufalstvi jako minule a to se dari. Nesledovani se bude asi s kazdym dnem tezsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.12.21 10:36

@Shazzou jako přišlo mi to něco jako ovulační, což je blbost 🙄 No třeba to opravdu něco znamená 🙂 Tohle je ale hrozný období 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
21.12.21 10:53

@Niky0403 ja myslim, ze by to mohlo byt dobre znameni ;) Mas pravdu, je to hrozny ted :lol: Ty prvni dny to bylo lehky, protoze clovek vi, ze se zavrtava a ze jeste neprodukuje hcg, ale po par dnech se uz clovek tak nejak sleduje, ikdyz nechce :lol: no jdu se zase zavrtat do prace, at na to nemyslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.12.21 11:00

@Shazzou přesně tak 😁 No uvidíme 🙈 Jo, já jdu taky radši něco dělat 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.12.21 11:59

@Niky0403 ja mam taky progesteron, takže u me se žádný hlen vysledovat nedá. Ale obecně si myslím, ze je to dobré znamení! @Shazzou v životě jsem si víc nepřála, aby me zase znovu bolely vaječníky :mrgreen: což by znamenalo, ze se mrnous chytl. @FlowerB ja jsem bohužel žádný zaspineni nezaznamenala, ale me to tentokrat vůbec nebolelo, krásně tam ten katetr zajel.

Holky, to bude teď fakt taaaak náročný se nesledovat. Ale jdu teď nám kosmetiku, rozmazlovat se. Tak aspon přijdu na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.12.21 14:00

Teď jsem si tak vzpomnela, ze jedinej příznak, který přetrvává je, ze furt curam jak koroptev :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
21.12.21 14:28

@BrnackaM tak snad ti to zustane! Ja taky curam porad, nekdy i po 10min, ale taky strasne moc piju. Snad je ta zizen dobry znameni, mela jsem to i minule. Od vcera piju porad. Normalne do sebe sotva dostanu litr a pul za cely den a ted uz v sobe mam pres dva litry a porad mam zizen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.12.21 15:48
@Shazzou píše:
@BrnackaM tak snad ti to zustane! Ja taky curam porad, nekdy i po 10min, ale taky strasne moc piju. Snad je ta zizen dobry znameni, mela jsem to i minule. Od vcera piju porad. Normalne do sebe sotva dostanu litr a pul za cely den a ted uz v sobe mam pres dva litry a porad mam zizen :lol:

ježiš, to mám úplně stejně! normálně mám problém něco vypít a teď piju jak duha :mrgreen: A pak z toho logicky furt chodím na wc. A nejhorší je kafe. Dám si klidně jedno slabý latte a chodím pak každejch 10 min. To je sranda, jsem zvědavá, co budeme mít na těch testech. Ty už máš to testování za chvilku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.