Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tyjo holky tak já se citim naprosto normálně 😅 😅 žádná žízeň, žádný hlad, všechno, jak má být, tak mě moc neznervózňujte 😅 😃
@FlowerB neboj, u nas dvou je na priznaky jeste porad brzo, ja to mam z Utrouse spis ![]()
@Ardilera tak jak? Ja si na tebe vzpomela, sotva jsem proloupla oko!
@Shazzou jasný no, já už toho cítila tolik a vždycky z toho bylo prd, ale prave si myslím ze těžko dva dny po transferu muzu něco cítit, když HCG je ještě 0 🙈 😅 hlavně se nějak moc nesleduju, jedeme na svátky pryč tak spis balime, řeším poslední resty v práci, tak to naštěstí vůbec nemám čas vnímat 😅 tak děkuji za uklidnění 😍
@FlowerB presne, ja uz za tu dobu mela vsechny mozny i nemozny priznaky
ta zizen je jediny, co jsem mela i minule. Prsa me ted treba bolely jen dva dny a pak nic. Ale dnes v noci me bolelo bricho a nemohla jsem kvuli tomu moc spat, uplne me to neuklidnovalo
. Taky se ted sleduju min, mam toho hodne, co chci stihnout, coz je super. Do toho nas pejsem ma zanet mocaku, tak me taky zamestna ![]()
@FlowerB @Shazzou no, ja jsem si jistá, ze tyhle příznaky mi dělá miláček progesteron. Proto tomu neprikladam velkou váhu. První tehu příznaky čekám az tak po víkendu nejdřív. Taky toho mam ještě spoustu na praci. Poslední dárky, cukroví, úklid.
@Ardilera těším se na testik
jinak ten hlad je hroznej, mam to tak v podstatě celej den. Budim se hladem i v noci, jdu spát a uz mam zase hlad. Přes den to nějak zvladam, ale noc je hrozná. A to jim přitom pravidelně, žádná dieta nebo tak. Ale proste to nestačí
@Shazzou @BrnackaM právě právě a hodně toho máme i v hlavě, protože víme ze se něco deje 😊 čím víc máme času na přemýšlení, tím více příznaků na sobě diagnostikujeme 🤣 😅 takže šup šup do práce..ať nám z toho nehrabe 😅
A co vlastně @Ardilera
Těším se na testík ❤️️🙏🏼
Holky, tak já po ránu zase ten hlen 🤷🏻♀️ Ale napadá mě, že v tyhle době jsem měla mít MS, tak možná proto
@Niky0403 to vypada dobreee! To ja bych mela mit ms az 26.12. Tak to jsem zvedava na testik 😄
Ja se prave rozhodla, ze testnu az 25.12. Protoze 24 budu muset volat cely rodine, kdyz jsme zustali doma, a oni se budou asi ptat a kdyby to bylo negativni, urcite by me to dostalo vic. A my si davame darky 25 rano, tak treba bude darecek pak. A kdyz ne, nikdo mi aspon volat nebude a mame cely den pro sebe. A muzem koukat na pohadky a cpat se cukrovim, ktery snad upecu do ty doby ![]()
No tak testík pořád bílý 🤨 snad tam ten mrňous je a plánuje se ukázat až na vánoce. Dneska 8.den po ket, 13dpo, ms měla teoreticky dojít včera, tak mě aspoň uklidňuje, že přes utrouš nepřišla. Ale teda dneska už z toho mám trošku větší paniku než v to pondělí, ale pořád věřím, že se objeví a jen vyčkává.
@Shazzou Jo, to chápu, z každého dotazu bys byla asi víc smutnější. Ale na tohle nemysli, určitě to vyjde a všem dáš ten nejlepší dárek ![]()
@Ardilera určitě si dává na čas a napíná vás
Držím ti moc palce ✊🏼
@Niky0403 hlen je vždy dobré znamení, zvlášť pokud přichází místo MS
Kdy vlastně plánuješ testovat, když už máš po termínu MS? Na vánoce? @Shazzou chápu tvoje důvody, udělej si to hlavně podle sebe, všichni ostatní se tomu prostě jen přizpůsobí. Ve svým věku už razím heslo, že když je do něčeho člověk nucenej, nedopadá to většinou dobře.
Ale jsme tu skvělá skupinka, věřím, že kdyby tu byl někdo, kdo bude testovat 1. den po ET/KET, tak ji stejně budeme podporovat ![]()
@Ardilera mrňous si dává na čas, ale každé embryjko je jiné, takže není ještě důvod panikařit. Navíc i hcg se vylučuje do moči u každé ženy jinou rychlostí. Věřím, že na vánoce už vykoukne.
Tak aspoň vás nelákám duchem to taky zkoušet dřív 😄 a spíš utvrzuju v tom testovat co nejpozději.
@BrnackaM presne, taky jsem ve veku, kdy uz mi vsichni muzou.. a s rozbehem 😂
@Ardilera ja mela minule sotva viditelnyho ducha 15dpo, takze pohoda
Ja budu testovat taky 14dpo ted a kdyz to bude bily, budu stejne verit, ze se jeste ukaze ❤️
Dnes jsem konecne nasla lekarnu, kde mi dali Mamatest a ne nejakou pseudoznacku, tak mam radost. Doma to vytahuju a pritel ”Ty budes testovat??” a ja ze jo, ze to nevydrzim. Ze testovat budu toho 25.12. A ten blbecek ”No, to budeme mit ale smutny Vanoce” tak na nej ziram a rikam ”Tak to teda moc dik za podporu!” 😂 😅 On se boji podle me po tom biochemku. Ale zrovna nedavno jsem mu rikala, ze potrebubu, aby tomu veril se mnou, ze mi to pomaha.. achjo!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.