Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3053
22.12.21 10:53

@Ardilera se ještě určitě ukáže 😊 čeká přesně na štědrý den určitě 😇 jinak jsem taky pro testování co nejpozději, v tom souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
22.12.21 10:58

@Shazzou To jsi mě teď docela uklidnila, snad tam ten 15dpo na Vánoce budu mít aspoň minidušíka, já ještě nikdy 2 čárky nenašla :( tak bych si už přála kdyby to konečně vyšlo.
My věříme s tebou, že se čárky objeví :srdce: tak snad to štěstí společně všichni přitáhneme. Manžel je taky dost opatrný v tomu věřit dokud to není potvrzené, tak mu raději zatím o těch testech ani neříkám. To já jsem raději pozitivní do poslední minuty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.12.21 11:05

@Shazzou přítel teda umí potěšit :mrgreen: ale jak říkáš, to je asi tím biochemkem min. měsíc. Manžel to měl loni stejně, odmítá věřit testům, dokud to neuvidí na ultrazvuku. Nicméně až uvidí 25.12. tu dálnici, tak mu spadne čelist.

Teď jsem tak valstně přemýšlela, jak to udělám s testováním, protože mám pořád dost naředěnou moč. Chodím na WC co chvíla, i v noci (to už jsem naštěstí natáhla na 1× za 3h, ale i tak…)
Záložní plán je skočit si 27.12. na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.12.21 11:18

@BrnackaM je vždy jen ráno, přes den už ne. A testovat budu až toho 30. podle caru, možná dýl, bojím se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
22.12.21 11:45

@BrnackaM ja si taky rikala, ze kdyz tolik piju, bude to naredeny, ale dnes uz je to lepsi. Ja celkove piju malo, tak mozna telo potrebovalo extremni doplneni :lol: dneska uz me neboli hlava a piju vic nez driv, ale ne ze bych mela tu strasnou zizen. Dneska jsem totalne bezpriznakova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
22.12.21 12:00

@Niky0403 já se sice taky bojím, ale zvědavost je pořád silnější :mrgreen:
@Shazzou mě dneska totálně přestala bolet prsa. Takže zůstává jen pití, čúrání a hlad :mrgreen: To tělo si teď s náma pěkně hraje. Nejhorší je, že se z toho nedá vůbec nic vyvozovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
22.12.21 12:59

@BrnackaM presne. Ja si prave rikam, ze i minule pri tom biochemku, coz byla moje zkusenost nebliz tehotenstvi 😅 Tak jsem mela nevolnosti az 15dpo vecer a dloubani v brise, 16dpo pak taky plus unava a tak. To fakt bylo jiny. Ty dva dny jsem si uzila a porad na to vzpominam s usmevem 😄 Tak jsem si zapamatovala ten pocit, kdy jsem mamka a nic jinyho mi zily netrha a ted si ten pocit dopravam od ketu ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
22.12.21 14:39

@Niky0403

Příspěvek upraven 22.12.21 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
22.12.21 14:52

@Niky0403
Prosím Tě nechceš mi maličko popsat jak ten hlen vypadal? Vím, že je to blbá otázka… 8o
Já mám teď už třetí den takový průhledný jakoby sliz po každém čůrání…
Tak by mě zajímalo co to může být :roll:

Jinak Vám všem přeji, aby se co nejdřív ukázaly //, myslím na Vás a posílám pozitivní energii 💖

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.12.21 15:02

@Týna 93 no tohle je takový hustý hlen, jako bílek, připomíná mi to ovulační, ale víc hustší, ale mám ho jen ráno, přes den vůbec. A barva by asi taky byla průhledná, jen je to asi zbarvené těmi čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
22.12.21 15:17

@Niky0403
Jo děkuji, no asi mám to stejné, je divné, že bych ovulaci měla až +- v ty dny kdy mám dostat menstruaci… Ale tím líp aspoň se mi posune 🙏 a vyjde mi KET v tom lednu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.12.21 15:20

@Týna 93 no ale kdyby to byl ovulační, tak u mě je to asi blbost 🤔 Tobě samozřejmě přeju, aby ti to vyšlo 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
22.12.21 16:10

@Týna 93 a ty jsi ted mela prirozeny cyklus nebo odber v tomhle cyklu? Ja si nepamatuju. Mne napadlo, jestli by ses taky nemela mozna testnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
22.12.21 17:00

@Shazzou
Mám teď druhý cyklus po OPU a čekám na menstruaci, tedy spíše na její zpoždění aby mi to vyšlo na leden na kontrolu a na KET :srdce:
Jinak mám Anovulaci tak tím to asi nebude, ale kéž by :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.12.21 17:07

@Týna 93 @Shazzou holky, tak mi řekněte co to je u mě 🤷🏻‍♀️ 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.