Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Shazzou Ahooj já jsem na dovče na horách, nestestovala jsem ještě ale nějak jsem to teď už obrečela 🤷🏼♀️ Nějak nemám ten pocit ze by to mohlo vyjít a mám už toho všeho trochu po krk, přijde mi, ze to celé nikam nevede 😣takže radši nepíšu, abych se v tom tady nějak nepitvala. Co ostatní, byly nějaké testiky? 😊
@FlowerB uplne te chapu, ale ja minule taky rvala cely den v kuse a pak to tam nakonec bylo. Sice jen na chvili, ale byla jsem si jista, ze to nevyslo vubec. Drzim palce, at se pletes ![]()
Ja se testnu jeste zitra, sice to moc ruzove nevidim, ale nadeje umira posledni ![]()
@FlowerB ja jsem měla takovej panickej záchvat, ze to nevyšlo, včera. Ale pak me začal bolet podbrisek, tak zase verim. Holky, nesmíme to vzdát! Dokud není MS, tak je furt šance! Kdy budeš testovat?
@Shazzou jasné no, to je proste takový momentální splín, jak to na mě padne tak děs 🙈 😅 děkuji za povzbuzení. Držím palce na test, kolik budeš dní po transferu? 😊
@BrnackaM mě prave podbrisek celkem bolí na střídačku pořád a pokaždé jinak. Třeba dneska fakt jako by se měla rozjet MS 🤷🏼♀️ Což je asi brzo 6 dní po transferu, no snad by to měl Amelgen podržet… jindy zase podbrisek bolí tak jinak, ne úplně MS bolest, tak se v tom už nevyznám 🤷🏼♀️ Jak to bolí tebe? Držím palce na test!!! ❤️️
@FlowerB já jsem to takto přesně měla včera, taky mě bolel podbříšek jako na MS. Tak jsem z toho byla právě taková zmatená, protože termín MS mám až 30.12. (ale předpokládám, že to amelgen oddálí). A jinak mě tam spíš tak popichuje, střídavě na obou stranách, tak to si myslím, že jsou asi vaječníky. A včera jsem cítila večer takové inzentivní píchání/řezání jakoby úplně dole v pochvě. Čert aby se v tom vyznal. Nicméně už se mi konečně spravilo spaní, nemusím 2-3× za noc na WC a přestala mě úplně bolet prsa. Takže hcg z ovitrelle je asi definitivně pryč. Teď jen aby nastoupilo hcg z těhotentsví
Ale v podstatě kromě těch bolestí/píchání v podbříšku mi není nic. Jo, občas mě ještě bolí v kříži. Tak nevím
Uvidíme, co zítra test…(ale může být stále ještě brzo, bude to 7.den od ET)
Holky tak já to mám definitivně potvrzené že se nám to nepovedlo přímo na Štědrý den jsem začala krvácet
a tak jsem letěla na pohotovost a tam mě to potvrdili 😔 holky moc vám všem přeji aby vám to dopadlo a když by ne tak další pokus určitě vyjde😉 všem přeji hodně sil a hlavně neztrácet naděj a přeji všem všechno nej nej do nového roku
![]()
@MarcelkaKaja Ach jo, to me mrzí. Drz se
mate ještě nějaké mrazacky?
@FlowerB @BrnackaM to vypada dobre
Ja mela jinak taky tech 6 dni po ET prave tu paniku. Ale ted klidek. Uprimne jsem si rikala, ze celou dobu si predstavuju mimco, mluvim s nim kazdy den, rikam, co budem spolu delat a tak. A pak se citim jakoby odmitnuta kazdy mesic a je to des. Ted jsem si rekla, ze uz na to s**u. Proste si budu delat svoje, budu cvicit, zadny ohledy, a rikam si, ze kdyby to nikdy nevyslo, tak to nebude pro me konec sveta. A vysledek je ten, ze je mi skvele, citim se volna a ani jsem ted nebrecela. Dnes me zacalo dost bolet bricho, mam termin ms. Po utreni tam bylo trochu ruzovo, tak myslim, ze mam jasno.
Na dalsi pokusy pujdu, ale uz to nebudu resit a at se deje, co se dit ma. ![]()
@BrnackaM das zitra vedet co test? ![]()
@MarcelkaKaja to me mrzi!! Jdes na dalsi pokus v lednu?
@Shazzou no a nemohla to být až teď nidace? Hele, já bych to ještě úplně nezatracovala. Šance stále je. Kdy jdeš na krev?
Jj, zítra určitě dám vědět, jak dopadl test. Samozřejmě se hrozně bojím, ale prostě tomu embryjku věřím, že je to bojovníček a že to dá. Musí.
@Niky0403 a jak to vypadá u tebe? Ty už určitě musíš mít dálnice na testu, vím, že jsi nějak 22. psala, že jsi okolo termínu MS. Předpokládám, že MS nepřišla? ![]()
@BrnackaM ne nidace je hned po transferu prave, zvlaste s hatchujicim embryem max druhy den. Ted jsem uz 10dni po transferu
Ja jsem si u sebe celkem jista, ze to je ms. Ale pokud se nerozjede, tak na krev pujdu pro jistotu. Minule jsem taky sla, ikdyz jsem spinila, to jeste nic neni. Ale ty krece jsou takovy jasny, plus ten negativni test vcera.
Drzim palce s testem!!! ![]()
My máme ty rodiný svátky celkem náročný, tak jsem vůbec nestíhala psát.
Už jsem 12.dní po KET a čárka pořád nikde
Testovat budu naposledy v úterý, kdy bude volat koordinátorka z CAR jak to dopadlo. Takže má mrňous poslední 2 dny, aby se ukázal, jinak myslím že pokud tam nebude tak jen vysadí utrogestan a na krev ani nepůjdu.
Dneska mi teda bylo dopoledne špatně jak kdybych včera vypila minimálně láhev alkoholu a přitom jsem vůbec nic nepila, tak pořád věřím, že se objeví, ale je to hrozně těžký, když tam pořád nevidím ani mini ducha ![]()
@BrnackaM já ještě netestovala 😅
Vám všem tady přeju ať jsou testy krásně pozitivní, a dokud není MS, tak určitě je ještě šance.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.