Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4683
28.12.21 09:12

@FlowerB moc dekuju. Ja mela nastesti embryi dost, tak proste vezmem dalsi, ale rikam si, co je teda spatne, no. Ale uvidime. Bude mi ted sice 37, ale rikam si, ze porad je cas, tak i kdyby byl nejaky problem, da se to resit. A jednoho dne to vyjde :srdce: Jsem porad optimisticka, ikdyz to neni lehky. Vim o lidech, ktery se tak snazili nekolik let, on nemel skoro zadny spermie a ona mela nejaky hormonalni problemy a nakonec se povedlo. Tak to nevzdame.
@BrnackaM zkus jeste test zitrh treba, jeste se muze objevit. A kdyby ne, dej si klidne pauzu a uvidis, ze stoji za to jit do toho znovu. Ta sance nikdy neni 100%, takze to proste nemusi vyjit hned. Ale jednou to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
28.12.21 09:19

@Ardilera @Shazzou Moc mě to mrzí, ale bojujte dál. Další ivf určitě dopadne lépe. U nás to tak také bylo, ještě tedy nejsme u konce, ale porád doufáme. My jsme se hodně v mezičase soustředili na sebe, užili si i čas, kdy se nic nedělo, je to svým způsobem osvobozující. Miminko bude. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
28.12.21 09:22

@FlowerB Moc gratuluju k pozitivnímu testu! Vzdycky mě to povzbudi, když to někomu vyjde. Ať je všechno jak má být a ty máš krásné pohodové těhotenství. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
28.12.21 09:27

@Maribelle dekuju. Premyslim ted, jestli si dat prave mesic pauzu a uzivat si, dat se fyzicky do kupy, protoze jsem ted ani nechodila do posilky, proste najet na stary rezim a pak v tom pokracovat i pri dalsim pokusu a uz se neomezovat. Myslim, ze to bude lepsi. Uvidim, jak se ted budu citit v pristich dnech. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
28.12.21 09:43

@Ardilera @Shazzou holky, moc mě to mrzí. Já vím, že slova útěchy jsou asi k ničemu. Ale věřím, že to jednou nám všem vyjde a budeme skvělý mámy! :srdce:

@BrnackaM nevzdávala bych to, a třeba se ještě čárka ukáže, ještě má brouček čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
28.12.21 09:54

No já si na vánoce chovala 3měsíční holčičku bratrance, a úplně jsem si říkala, kéž by to naše mimčo už také bylo v bříšku. :srdce: hold si ještě chvilku počkám, ale určitě nám to všem brzy vyjde.

@Shazzou Tak to je super, že máte ještě mražáčky, určitě nějaký další KET vyjde. Taky přemýšlím, jestli si v lednu neudělám pauzu a nezačnu zase cvičit, aby pak další embryjko mělo lepší podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
28.12.21 10:25

My jsme měli teď pauzu, protože jsme čekali ná výsledky PGT a musím říct, že nám to fakt prospělo, já jsem se sama v sobě uklidnila, s mužem jsme si užili sebe vzájemně, normální intimita bez starostí, bylo to fajn. Teď se teším na MS, už mám doma Estrofem a na KET půjdu v klidu. Nervy začnou hned potom, to si zase iluze nedělám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
28.12.21 10:49
@MarcelkaKaja píše:
Takže už to nechcete dál zkusit? Já to ještě nevzdávám v lednu chci jít znovu ikdyz to je moc těžký a chápu i tvého manžela protože já to mám doma podobné ale určitě se nevzdávej a uvidíš jednou to přijde určitě :wink: ❤️️

Jak říkám, manžel už další ivf nechce, protože vidí, co to se mnou dělá jak po fyzické tak i psychické stránce. IVF není rozhodnutí jen jednoho z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
28.12.21 10:50

@Shazzou @Ardilera holky, je mi to líto. Držte se :hug: Moc na vás myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
28.12.21 11:31

Holky, jinak si myslím, ze pauza je určitě dobra věc. Tělo se da dohromady a hlava si odpocine. Ja jsem si dělala pauzy i mezi IUI a to byl cajicek oproti ivf.

Jinak zprávy ode me. Ráno jsem měla světle růžové spineni. Byla toho jen troška, dvakrát jsem se utřela a bylo to pryč. Takže jsou 3 možnosti - nidace, začínající MS (termín mam ve čtvrtek) nebo jsem se jen někde škrabla při zavádění amelgenu. Uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.21 11:52
@Ardilera píše:
Tak u nás to bohužel nevyšlo :,( 14.den a test stále sněhobílý :zed: takže nás bude čekat celé další kolo ivf a dalšího transferu se dočkám nejdřív za 3 měsíce (pokud bude víc embryjek bude se čekat na PGTa)@MarcelkaKaja Tak já se přidávám k tobě na další kolo ivf, také jsme měli jen jedno embryjko, už víš jestli můžeš hned začít se stimulací nebo se musí čekat až na další ms?

Tyjo to právě taky nevím čekám až budou na klinice abych se mohla objednat a uvidíme co nám teda řeknou tak dám hned vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
28.12.21 12:13

@BrnackaM moc drzim palce, aby to bylo neco, co znamena dve carky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
28.12.21 14:13

@Shazzou :srdce: děkuji, kéž by. Ale tys měla taky růžové špinění a těhu to nakonec nebylo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
28.12.21 14:57

@BrnackaM ale u me to zacalo v den predpokladane ms, tak to bylo takovy jasny. U tebe je to driv, tak snad je to opak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
28.12.21 15:03

@MarcelkaKaja já jsem teď mluvila s koordinátorkou, tak mám vysadit utroš a počkat na ms. Mohla jsem jít na krev, ale prý je to zbytečný, když nebyl ani miniduch. Takže mám zavolat až přijde ms a domluvíme se s doktorkou na konzultaci a utz jestli je vše ok a jestli uděláme něco jinak a pak s další ms začneme zase se stimulací. Takže v lednu zkusím nějaký cvičení s mojžíšovou a pak koncem ledna zase začneme s dalším ivf. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.