Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2564
26.12.21 18:34

@Niky0403 tak to jseš statečná, že vydržíš netestovat, ty jsi teď 10.den po ET stejně jako @Shazzou že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
26.12.21 18:38

@BrnackaM Budu držet zítra palce ať čárka sílí a nebyl to jen ten ovitrelle, ale poslušně se hlásící embryjko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.12.21 18:39

@Ardilera jojo přesně tak 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
26.12.21 18:49

@BrnackaM vuuubec 😅 🙈 já jdu po vzoru @Niky0403 pekne si to pošetřím, jsem na dovče a žádné testy dělat nebudu… Ptala jsem se dnes manžela “hmm hmm tak kdy já to počůrám” a on mi řekl, ze ať se na to vyprdnu, ze k čemu mi to takto brzo bude 🤷🏼‍♀️ A má pravdu 🤣 ale držím ti palce, i @Ardilera a @Shazzou pokud budou v dohledné době testovat ❤️️🙏🏼 Myslím na vás všechny holky! 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.12.21 18:59

Holky taky na Vás všechny pořád myslím, každý den :srdce: mně se ms zatím nedostavila, ale těhotenský test jsem pro jistotu dnes udělala a též negativní, tak už by zítra konečně mohla dorazit 🙏 abychom v půlce ledna mohli na transfer konečně… Je to hrozně dlouhé… Už…
Držím pěstičky ✊ aby se mrňousci ještě ukázali… :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
26.12.21 19:10

@Shazzou No, já jsem zase četla, že ta nidace trvá až 5 dní než se dokončí. A až pak začne embryjko vyulučovat hcg do krve a to jde až pak do moči. Takže proto doporučují testovat až 10-12 dní po transferu. No, tak uvidíš. Já bych pořád ještě doufala, dokud není MS.

@Ardilera hmmm, že by těhotenský nevolnosti?
@Niky0403 a budeš vůbec testovat nebo čekáš až na odběr krve v CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
26.12.21 19:14
@Ardilera píše:
@BrnackaM Budu držet zítra palce ať čárka sílí a nebyl to jen ten ovitrelle, ale poslušně se hlásící embryjko :srdce:

děkuji moc
@FlowerB @Niky0403 holky, já vás obdivuju. Přemýšlím, zdali se na to testování nemám tím pádem taky vyprdnout. Cítím se teď trapně, že chci testovat už 7. den po ET :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.12.21 19:28

@BrnackaM určitě to není trapný, myslím si, že každá z nás to dělá podle toho, jak to cítí, takže o nějaký trapnosti bych vůbec nic neříkala 🙂 já se jen bojím, už bylo hodně zklamání, ale tak nebo tak rozlousknout se to musí. Kdybych mohla, tak čekám třeba až do porodu 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
26.12.21 19:28

@Ardilera taky testnu zitra a utery pokud se nerozjede ms. Prave resim, ze na klinice budou ve stredu na chvili, tak si tam muzu minimalne brnknout, kdyby ms prisla a domluvit datum kontroly na ten treti pokus.
Moc nam obema drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.12.21 19:34

@Shazzou @Ardilera já vám taky holky držím palce, budu na na Vás myslet, ať už se tam ukážou // 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
26.12.21 19:36

@Niky0403 dohodli jsme se s manželem, že zítra udělám test, protože teď jsem se z toho tady vynervila, že ostatní netestují :mrgreen: A že pokud tam něco bude, tak super, pokud ne, tak nebudu ještě panikařit, protože je stále čas, aby se embryjko ukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.12.21 19:38

@BrnackaM přesně tak, udělej si ho, když to tak cítíš 🙂 Na druhý nekoukej, každá jsme jiná. A držím ti palce, aby se tam alespoň ten dušík ukázal 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
26.12.21 19:45

@BrnackaM prosiimte… na nás nekoukej 😅 🤣 já bych se vynervila, kdyby tam zítra nic nebylo a hodila bych flintu do žita. Takhle si aspoň držím naději 😅 ale fakt každá ať si to udela po svém, já nemám odvahu testovat ještě, takže zatím vyčkávám a zase obdivuji všechny, co to prubnou 🙈 🤣myslím na vás a těším se na ranní testy, doufam, ze pošlete fotky! 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
26.12.21 19:51

@Niky0403 @FlowerB když bude co fotit, tak určitě test pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
26.12.21 20:33

@BrnackaM No doufám, že těhotenský nevolnosti, protože jinak nevím co to dnes bylo :lol: uvidíme ještě má mrňous 2 dny.

Půjdete na odběr i kdyby druhá čárka nebyla? Nebo se rovnou jen vysazuje utroš? Já mám teprve 1.transfer, tak zatím nevím jak to funguje :lol: mě jen říkali, že se mi 28. ozvou a podle toho jestli budou 2 čárky nebo ne se domluvíme dál.

@BrnackaM Trapný testovat určitě není, já jsem taky vydržela, jen do toho 6./7.dne 😂 říkala jsem si, že aspoň budu vědět kdy embryjko vykouklo, a dokud není 14.den tak se pořád ještě může ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.