Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BrnackaM mela jsem to podobne, sedla jsem si pred chvili, ale myslim, ze pro mimco je prave dobry, ze na nej nemyslim. Aspon si trochu odpocine taky
Jeste me ceka ty linecky slepit.. pfff.
Tak snad vas mrnous da behem Vanoc nejak najevo, ze tam je! Nas by taky mohl
Ja mu vzdycky rikam ”Zadny valeni tam dole, pekne se zavrtavame a rosteme!”
@Shazzou linecký jsem lepila včera v noci v deset, aby se ještě stačilo zaležet. Já teď dělám s embryjkem takovej pokus. Přijde mi, že se tam vždy odehrává nějaká aktivita tak cca 2h po jídle. Což je známá věc, že miminka v děloze po přísunu energie kopou apod. Tady je na nějaký kopání ještě brzo, ale možná když dostane přísun energie, tak se pak za nějakou dobu začne víc vrtět. Protože já mám nějaký hemžení se skoro pravidelně ve stejnou večerní dobu. Tak uvidíme
Možná je to blbost, ale krátím si tím čekání na test ![]()
@Shazzou píše:
@MarcelkaKaja ja si rikala, jak se asi mas. Neboj se, nekomu se duch ukaze az pozdeji. Vim, ze je to tezky, ale zkus jeste chvili byt pozitivni a testnout treba za dva dny po terminu msnekdo to ma pozdeji.Holky, ja se ted kazdy den budim v sest na curani, skoro presne, az je to divny
A vzdycky pak nemuzu usnout, tak na kazdou z vas myslim a hrozne moc mi to pomaha se uklidnit, kdyz me zacnou hlodat neprijemny myslenky. Vim, ze ikdyby to nedopadlo zase, tak mam tohle forum a ze tu najdu podporu a v lednu budu mit pripadne dalsi partacky
Děkuji moc ses úžasná
já se pokouším být stále pozitivní ale ten dnešní test mě odrovnal psychicky
já sem si byla jistá na 100%že vyjde že jsem těhotná cítila jsem to tak😒 kéž by se stal zázrak a na konec to vyšlo 🙏 🙏 🙏
8. Let na to s manželem čekáme s mojí nej kamarádkou jsme na to šly spolu ona byla o pár dní dřív než já a bohužel ji to nedopadlo
z krve to už má potvrzený moc mě to za ní trápí a tet se bojím že to nevyjde ani mě sice to ještě nevzdávám ale naděje tam už asi velká není tak to cítím 😔
@MarcelkaKaja ja te chapu. Je s kazdym dnem tezsi byt stalo optimisticka. Ale ja to beru tak, ze dokud neni dokazano, ze to nevyslo, tak to se budu chovat, jako kdyby bylo vsechno v naprostem poradku 😊 Ted pri druhym pokusu mi to aspon utika rychle. Poprve to bylo priserny. Kdy mas jit na krev?
@BrnackaM cokoli ti to cekani zprijemni ma smysl 😁 Ja necitim vuuubec nic, tak doufam, ze budu brzy nejak mile zaskocena. Ale aspon uz se nesleduju. Ted pres ty svatky je to snazsi cely.
@Shazzou píše:
@MarcelkaKaja ja te chapu. Je s kazdym dnem tezsi byt stalo optimisticka. Ale ja to beru tak, ze dokud neni dokazano, ze to nevyslo, tak to se budu chovat, jako kdyby bylo vsechno v naprostem poradku 😊 Ted pri druhym pokusu mi to aspon utika rychle. Poprve to bylo priserny. Kdy mas jit na krev?@BrnackaM cokoli ti to cekani zprijemni ma smysl 😁 Ja necitim vuuubec nic, tak doufam, ze budu brzy nejak mile zaskocena. Ale aspon uz se nesleduju. Ted pres ty svatky je to snazsi cely.
Na krev jit na kliniku nemám protože tam nejsou přes svátky to je taky na prd
tak sem přemýšlela pokud mě nedorazí menstruace kterou mám zítra dostat tak jsem přemýšlela jestli by mi test neudělali z krve na pohotovosti? jinak nevím po pozitivním testu se mám objednat v lednu hned na začátku na ultrazvuk jinak na nový termín ivf kolikátý den jsi ty?
@MarcelkaKaja ajo vlastne, vase klinika je zavrena. Nase udela pristi stredu 2h rano odbery. Ja jsem ted tyden po transferu vlastne, takze 12dpo. Uz bych testovat mohla zitra, ale vubec se na to necitim.
@Shazzou píše:
@MarcelkaKaja ajo vlastne, vase klinika je zavrena. Nase udela pristi stredu 2h rano odbery. Ja jsem ted tyden po transferu vlastne, takze 12dpo. Uz bych testovat mohla zitra, ale vubec se na to necitim.
Určitě počkej nech si to až na den kdy máš testovat já vím je to těžký ale zkus to určitě vydržet já po prvé testla dnes tedy 13 den po ET a vidíš test negativní ale ještě pořád věřím že mám ještě čas ale neboj uvidíš že ti to vyjde já ti z celého srdce přeji krásné a zdravé miminko ![]()
Ahoj holky! Přeji krásné vánoce všem a ať se nám splní všechna naše tajná přání.
Já opět nespím od 4.30, tak už jsem aspoň začala balit dárky, dokud manžel ještě spí
A jinak jsem nezmar, zkusila jsem ráno test
Samozřejmě totálně bílý, co taky jiného čekat 4 dny po ET (9dpo), ale aspoň vím, že už nemám v těle ovitrelle. A teď budu čekat na tu druhou, těhotenskou čárku. Včera večer mě chytly velké bolesti v kříži, pomalu jsem se ani neposadila. Takto mě podobně bolela záda i při stimulaci, tak třeba už se vaječníky zvětšují pod vlivem hcg? ![]()
Hmm
když tak na ten svůj test tak koukám, tak mi vlastně přijde, že tam nějaká mikro čárka je. Asi zbytek ovitrelle/ryska/nebo embryjko? ![]()
Holky, i já všem tady přeji krásné prožití Vánočních svátků a všem dřívějším i pozdějším čekatelkám na test přeji ať jsou tam vytoužené //. ![]()
Ahojky holky, preji krasne prožití vánočních svátků! Ať se nám všem splní naše přání! Držím palce na testíky, a užívejte pohodu 😊
Taky vsem preji krasne proziti svatku a hodne stesti s testovanim, at najdete ty vysnene dve carky! ![]()
@BrnackaM ty jo, ze by?? Zkusis zitra zase? Ja se bojim. Ja nemam jediny priznak.
@MarcelkaKaja moc dekuju, taky ti preji krasne a zdrave miminko a doufam, ze se ta druha carka jeste ukaze ![]()
Ahojky holky, přeji krásné Vánoce, jsem ráda že Vás mám
už jen týden do našeho roku 2022
už se nemůžu dočkat a těším se na testíky s //
Posílám všem objetí
![]()
Nevím kolik nás tu přesně je, ale každá z Vás si ho zaslouží ![]()
@Týna 93 taky posilam objeti
a moc dekuju za vsechnu tu podporu a zvedani nalady
Pristi rok uz urcite budem vsechny mit prtousky u sebe. Aspon v brisku! ![]()
Také přeji krásné Vánoce a hlavně všem brzy // na testech ![]()
Včera jsem celý den chystala, balila a pekla
tak jsem to tu nestíhala ![]()
Já dneska testovala, 10.den po KET a stále není ani dušík
takže dneska, mě to hodně mrzelo, moc jsem v něj věřila, že se na Vánoce objeví, ale snad je to jen zpomalenej mrňous a ještě se do toho 28. kdy májí volat z CAR ukáže.
Tak hodně štěstí i odtatním co budou v dalších dnech testovat
budu na vás myslet
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.