Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
26.12.21 21:11

Ahoj, četla jsem vaše příspěvky a moc vám všem držím palce. Já jsem byla na ketu 16.12. a teď čekám jak to dopadne. Nevydržela jsem netestovat a už 7.den jsem měla pěkný //. Teď jen doufat že vše půjde jak má a nic se nepokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.12.21 21:41

@Nika9015
Ahojky, vítáme Tě tady, pozitivní zprávy budou super :hug: moc gratuluji :srdce: :andel: :*
Potřebujeme je tady úplně všechny, klidně můžeš přidat i fotečku testíku :dance: :srdce:
Kolikáté IVF máš?

Příspěvek upraven 26.12.21 v 21:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
26.12.21 21:50

@Nika9015 jeee, tak to moc gratuluji. Určitě bude vše v pořádku :srdce: A měla jsi nějaké příznaky než jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.12.21 22:09

Je to náš poslední mrazáček z 2.IVF, z prvního nám zůstalo po pgd 1 embryo a to se nechytlo, z druhého jsme měli 3. Třetí ket byl úspěšný a máme doma roční zlatíčko a teď jsme zkusili poslední :).Tak moc doufáme že se na nás ještě jednou štěstí usmálo…Do třetího IVF by jsme asi už nešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.12.21 22:15

8.den po ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.12.21 22:25

@BrnackaM už 7.den mně začal vadit pach z cigaret, partner kouří a když přišel že mi dá pusu a navalilo se mi tak mě to poštouchlo k tomu udělat si test, protože u syna to začalo stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.12.21 22:28

@Nika9015
Tak to je super, moc přeji ať je vše v pořádku a ať je andílek brzy u maminky v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
26.12.21 22:29

@Nika9015 krásný testík. Chystám se testovat zítra, budu 7.den po ET. Už dva dny mě opravdu výrazně bolí podbříšek jako na MS, tak uvidíme, co to je. Jestli klasika PMS nebo se embryjko chytlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.12.21 22:39

@BrnackaM podbřišek mě taky pobolivá. Já v prvním těhotenství měla velký nevolnosti. Začali brzo a trvalý dlouho, ale stálo to zato..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
26.12.21 23:06

@Ardilera asi zalezi na klinice, mne rekli, at si dojdu. Pokud bych ale zacala vylozene krvacet, tak nepujdu. Minule uz jsem spinila a stejne jsem sla, ciste at vim na 100%, ze to neklaplo a rovnou jsem se poptala, co dal a tehdy me mile prekvapilo, ze muzu stihnout jeste ket pred Vanocema.
Ted furt koukam, jestli se nerozjede ms, ale zatim klid, i bricho prestalo bolet. Rano zas testnu, po tom prvnim negativnim testu jsem se otrkala a uz to zvladnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
26.12.21 23:09

Nika0905 moc gratuluju!! :srdce: Uplne mi to dodalo nadeji, kdyz pises, ze vam vysel treti KET, mne asi ceka prave treti. Tak snad to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
26.12.21 23:15

@Shazzou pokud se ale MS nerozjede, tak je to dobrý znamení! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
26.12.21 23:59

@Shazzou Ještě máš spoustu času aby se mrňous ukázal :srdce: já mu taky ještě pořád věřím (obzvlášť dnes po té celodenní “kocovině”). Mě se právě ms zatím vůbec nerozjela, ani náznak a to měla teoreticky dojít už před 5 dny, ale může to držet i ten utroš. Právě přemýšlím, že bych raději na tu krev zašla, abych měla kdyžtak jistotu, jestli se embryjko chytilo a je jen extra zpomalený s tím hcg, nebo to nevyšlo a můžu utrouš vklidu vysadit.

@Nika9015 Mooooc gratuluji :srdce: ať se hezky dál drží :srdce: Tak to je krásný, že se vám to už jednou podařilo.
A musela jsi mít nějakou pauzu než jsi mohla tehdy na 2.ivf? My máme taky z 1.jen jedno embryjko, takže když to teď nevyjde chceme jít hned do druhého ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.21 23:59
@BrnackaM píše:
@MarcelkaKaja Ach jo, to me mrzí. Drz se :hug: mate ještě nějaké mrazacky?

Bohužel nemáme musíme jít znova na novo měli jsme jeden pokus bohužel 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
27.12.21 08:08

Cau holky, tak test porad bily.
@Ardilera souhlas, na test pujdu, pokud by se nerozjela ms tak, ze by nebylo pochyb. Prave at mam 100% jistotu. Cetla jsem o pripadech, kdy mel nekdo dve carky az po delsi dobe a ikdyz jsem si celkem jista, ze ja je mit ted nebudu, radsi si to necham potvrdit, at neudelam nejakou blbost a nevysadim zbytecne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.