Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ardilera Ahoj, na 2.jsme šli hned po schválení pojišťovnou, byla tam pauza než přišli výsledky z pgd a ket byl v nativu tak se čekat nemuselo, vyšel 3.řízený a to jsem si o něj sama řekla
Moc držím palce ať je to vaše jediný velký bojovník!!!
@BrnackaM vsak jeste pockej
to jsi 12dpo, to se jeste muze ukazat ![]()
Ahoj holky, já dnes měla totální výlev, že se cejtim úplně stejně jako minule, žádná změna 😩 házela jsem věcmi a brečela a pak jsem ze vzteku udělala test z druhé ranní moči a vono nakonec jooo 😱 🤯 holky držím vám moc palce, vím ze u mě zdaleka ještě není vyhráno ale aspoň prvotní klid mi to zajistilo ❤️️
@FlowerB
Juuuuu
moc gratuluji
kolikátý den jsi? Tak ať // jen sílí a mrňousek se u maminky krásné drží
![]()
@BrnackaM
To ještě nemusí nic znamenat, zatím neházej flintu do žita, je ještě čas
![]()
@FlowerB jeee, tak to je krásný, moc gratuluju. Měly jsme transfer stejný den, tak u me je to asi ztraceny ![]()
@Týna 93 moc dekujii!! snad se bude držet ❤️️🙏🏼 Jsem 7.den po transferu, ta čárka se mi zdá celkem silná 🙈 snad to není špatné znamení, ale jsem malinká a hubená a měla jsem embryoglue, tak se prcek asi chytil hned a HCG se vyplavuje pořádně 🤷🏼♀️ Nebudu se v tom pitvat jsem hlavně rada za pozitivní test ❤️️
@Niky0403 děkuji moc ❤️️
@BrnackaM Moc děkuji!! ❤️️ Nevzdávej to ještě, dala bych mu ještě šanci… držím moc palce!!
Holky děkuji moc, je to zajímavý pocit, takové spis oddechnutí “no konečně” než nějaké skákání do stropu radostí 🤣 🤷🏼♀️ Ještě jsem dostala od muže symbolicky přes zadek, že to mám za ty svoje výlevy, takže žádná romantika a předávání dupaček atd 🤦🏼♀️ 😅
@FlowerB ja uz jsem to obrecela. Manžel uz nechce, abychom šli do dalšího ivf, protože ho ničí dívat se na to, jak mi to ubližuje. Jsem rada, ze to alespoň někomu vyšlo
do nového roku půjdete uz 3
@FlowerB
Kdoví jestli tam nebudou nakonec dvě, když je tak silná tak brzy, prý mohou být jednovaječná dvojčátka z jednoho vloženého embryjka
![]()
To by bylo žůžo
![]()
@BrnackaM i kdyby to nevyslo, tak bych to byt tebou zkusila znovu. Ja byla poprve na tom hodne spatne, bylo to strasny, protoze clovek do toho vklada velky nadeje. Mnohem vetsi nez kdy jindy. Ale podruhy uz jsem na tom lip. Sice dnes mam krizi, ale jen trochu a ted se budu snazit o prcka dal, ale uz na to vic kaslu.
Ale stejne bych u tebe jeste nehazela flintu do zita, tvuj prtousek muze byt trosku pomalejsi nebo ti jde hcg pomaleji do moci. Nekdo to ma fakt az pozdeji. Dobre ale vim, jak ti je a moc na tebe myslim ![]()
@Niky0403 moc gratuluju. Doufam, ze se brzy pridam, ikdyz to nebude tento cyklus, menstuacni bolesti uz nabiraji poradne na sile
Tobe moc drzim palce, at to jde ted dobre a doufam, ze nas budes informovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.