Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@FlowerB Snad dobře, tt pozitivní. Volala jsem
do CARU a objednali mě až na 21.1, to bude hrozně dlouhý čekání…
@Nika9015 supeeer gratulace! Tyjo to je za dlouho no 😩 ale já půjdu asi tak nějak podobně. Jdu 3.1. na krev a říkali ze tak 2-3 týdnu po pozitivní krvi je utz, to bude peklo to čekání 😩 😅
@FlowerB No, u nás na krev nezvou, rovnou až na UTZ. Mám strach se radovat, aby se něco nepokazilo. Pořád tomu nemůžu uvěřit😊. Snad nám to rychle uteče, aby jsme je už viděly ![]()
@Nika9015 já mám taky pořad strach aby se něco nepokazilo, dneska nebo zítra je termín MS, mám pořad strach, co kdyby to přišlo. Tak 2× denně na mě přijde taková kratší MS křeč, která mě samozřejmě děsí, ale četla jsem, že je to okolo toho 5tt běžné, ze je deloha prokrvená a chystá se na to, že bude růst 🤷🏼♀️ Nevím nevím, mám z toho smíšené pocity, snad bude vše dobré 😊
@Nika9015 jeee, tak to moc gratuluju! Kdy jsi testovala? A ani se nepochlubíš!
Jsem ráda, že to alespoň někomu dalšímu z tého skupinky vyšlo.
@BrnackaM Děkuji, test z 8.dne jsem tu dávala, testovala jsem včera po 2.dnech, pěkně zesílil tak snad nám to klapne ![]()
První ivf byla katastrofa a z druhého kde nám zbyly jen tři embrya mám úžasného andílka doma a ještě k němu snad přibude sourozenec ![]()
@FlowerB jo ms křeče mám taky párkrát za den, ale to jsem měla i při prvním těhotenství ![]()
Haha já už jsem doma, my tu totiž máme @Niky0403 a @Nika9015 😅 se mi to plete, myslela jsem holky, že jste jedna a ta samá 😅 a co druhá Niky, ještě netestovala?
@Nika9015 takže se nemusím obávat zatím? Nemám žádné špinění nic, ale občas mě to chytne a panikařim 🙈 tak snad to vše bude v pořádku 😍ale vše se rozsekne až na kontrole… držím palce!
@FlowerB Určitě to bude v pořádku. Já jsem aji zakrvácela den před UZ, a druhý den bylo vše v pořádku a bylo vidět i srdíčko, ale ty nervy!!
@FlowerB píše:
Haha já už jsem doma, my tu totiž máme @Niky0403 a @Nika9015 😅 se mi to plete, myslela jsem holky, že jste jedna a ta samá 😅 a co druhá Niky, ještě netestovala?
Jj, taky jsem se na to nachytala ![]()
@BrnackaM moc na tebe dnes myslim, jdes na tu krev?
Mne dnes prisla ms, ale normalne to ted uz beru jako neco prijemneho, jako novy zacatek (ikdyz to prijemny neni, protoze moje krece casto faaakt stoji za to
) Je teda i dobry, ze kdyz beru Utrous, casto mam krece mensi a ms je trochu kratsi, tak se to da. Jdu si zacit svuj mesic pro sebe a zkusim se soustredit na cyklicnost zeny, jak lip prozivat sebe sama a tak. Proste dat se do kupy ve vsech smerech ![]()
@BrnackaM dej vědět co ta krev, ale určitě se ještě může objevit, já jsem taky pročítala ty diskuze a je jich spoustu, kde se duch objevil až ten 12-13.den. Mě říkala koordinátorka, že rozhodující je ten 14., že to už tam musí být aspoň mini duch, ale někdo už má dálnici. Já začala i ten 14.den celkem dost špinit i přes utroš, takže bylo jasno.
@Shazzou taky mám pocit, že tentokrát tu ms beru nějak líp, jako nový začátek. Asi jak jsem testovala postupně, tak z toho nejsem tak zklamaná a jsem ráda, že přišla hned den po vysazení utroše, takže nemusím dlouho čekat. Já jsem původně taky chtěla měsíc pro sebe a že se budem s manželem soustředit na cvičení celkově si odpočinem od toho ivf. No a teď jsem si plánovala zakázky a nějak jsem ten leden přepískla
tak to bude spíš stres a dohánění po nocích, tak ještě, že do toho nemusím píchat další inkjekce
![]()
@Shazzou @Ardilera Holky, jsem srab, nešla jsem. Resp. jsem si řekla, že buď to tam je nebo ne. A pokud to tam je, tak to tam bude i v pondělí (to mám termín odběru krve od CARu). Udělám v pondělí poslední test co mám a podle toho uvidím co dál. Pokud tam něco bude, tak zajdu do CARu na krev a pokud ne, tak jim zavolám, že vysazuju amelgen. Jsem dneska nějaká klidnější, smířenější s tím, že co má být, to bude. A říkala jsem si, že když to neklapne, tak alespoń budu mít možnost se dát do formy, přibrala jsem za poslední rok aspoň 7 kg, jak člověk do sebe cpe furt jen ty hormony, málo se hýbe, kdyby to náhodou klaplo apod. A navíc teď rekonstruujeme dům, práce jak na kostele, tak aspoň bude čím zaměstnat hlavu. A na jaře se snad budeme stěhovat zpět domů (bydleli jsme tam před rekonstrukcí 7 let a přestože to bylo všechno starý, tak mi ten domeček moooc chybí
) Takže tak. Nějak bylo, nějak bude.
A jinak mám dnes termín MS, stále špiním, ne nějak moc, intimka to v pohodě zvládne. Možná to tělo vyřeší vše za mě.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.