Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Týna 93 A zkoušela jsi testovat? Jestli se v mezičase nezadařilo? Jinak já jsem teda měsíc po opu měla hodně posunutou ovulaci, asi těma hormonama je tělo zmatené, tak je ten měsíc delší. Mívám delší měsíc i třeba ze stresu, z nemoci apod.
Já jsem teď zmatená z té ms, ve úterý jsem měla hnědé špinění a po negativním testu přestala brát utroš. Ve středu celkem silná ms, odcházeli kousky sliznice a hodně mě bolelo břicho, no a včera už jen slabé růžové špinění, dneska už skoro nic. Myslíte, že se ms ještě rozjede, nebo už to bylo vše?
Normálně ji mám tak těch 5-6 dní. Jsem spíš čekala, že po tom ketu bude silnější než slabší. ![]()
@Ardilera Měla jsem po nevydařeném ivf úplně stejně krátkou menstruaci. Dalo by se říct jeden den a dva dny špinění. ![]()
@Maribelle tak to jsem ráda, že nejsem sama
docela mě to překvapilo ![]()
@Niky0403 a budeš zkoušet test před tou krví? Když už jsi 14.den tak by to mělo být jasné i z testu 😊, z těch hodnot krve bych možná byla víc zmatená než z toho jestli vidím čárku 😄. Obdivuju tě, že vůbec netestuješ, já bych to nevydržela.
@Ardilera
Ano test jsem dělala 26. i dnes pro jistotu a negativní, telefon do Arlety mě nejspíš nemine…
I tak už se to krátí, jsem šťastná, čekat skoro od půlky listopadu je šílené…
Holky, všem přeji do nového roku hlavně hodně zdraví, štěstí, ať se nám v příštím roce konečně splní to, co si nejvíc přejeme ![]()
@Ardilera asi ne, uvidím v pondělí 😅
Jinak holky, i já Vám všem přeji do Nového roku mnoho štěstí, zdraví a ať nám všem brzy vyjde to na co čekáme
Hezkého Silvestra 🍷 🍹 🎆
Holky ode mě také vše nej nej nej do nového roku, přeji spoustu zdraví a lásky a ať se nám všem splní to, co si nejvíce přejeme! ❤️️😇
Děvčátka moje, tak už se nám to blíží
už jen pár hodin do toho našeho roku
už teď se nemůžu dočkat
máme 365 dní na splnění našeho snu, věřím, že nám to všem v roce 2022 vyjde, protože tento rok je prostě náš
![]()
Přeji Vám do nového roku hlavně zdravíčko, víru a kupu pozitivního myšlení
věřím že nám to všem brzy vyjde, už jen 6 hodin děvčata
![]()
@Týna 93 Kdy jsi měla OPU? Ja 15. listopadu a o té doby čekám. Zítra by měla přijít ms, ale zatím to vůbec nevypadá.
@Maribelle
18.11. Punkce 14DC
24.-27.11. Menstruace 20DC
A od té doby nic, normálně mám 28 DC…
Jednou přece přijít musí, dnes už 10. den zpoždění
asi mimi chtějí, ať si na ně ještě chvilku počkáme, ale určitě se brzy dočkáme
![]()
Holky taky vsem preju jen to nejlepsi do noveho roku!
Mela jsem ted krizi, tak ten mesic oddechu fakt pomuze. Uz mam zapsany lekce akrobacie na kruhu, to je nejvetsi odreagovani, co ted znam.
@Tyna 93 zkousela jsi jeste znovu testovat? To je neco teda, asi jsme drzely palce za to zpozdeni moc pevne ![]()
Holky drzim palce vsem, co jdou na krev zitra!
@Shazzou
Asi ano
jak říkám,,kdo si počkat, ten se dočká "
jen to čekání je taaaaak dlouhé od toho listopadu už…
Přála jsem si přeci od Ježíška zpoždění, no tak si ho teď musím pořádně užít asi ![]()
Juuu, no tak to musí být úžasné odreagování, budeš mít nějaké video? Nějak si neumím moc představit, ale asi musíš mít sílu v rukách, co?
![]()
Jinak holky, manžel už se těší na dva týdny otcovské dovolené
![]()
Teď mi o tom během půl hodiny říkal už třikrát, musím se pořád smát ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.