Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2564
31.12.21 10:48

@Týna 93 A zkoušela jsi testovat? Jestli se v mezičase nezadařilo? Jinak já jsem teda měsíc po opu měla hodně posunutou ovulaci, asi těma hormonama je tělo zmatené, tak je ten měsíc delší. Mívám delší měsíc i třeba ze stresu, z nemoci apod.

Já jsem teď zmatená z té ms, ve úterý jsem měla hnědé špinění a po negativním testu přestala brát utroš. Ve středu celkem silná ms, odcházeli kousky sliznice a hodně mě bolelo břicho, no a včera už jen slabé růžové špinění, dneska už skoro nic. Myslíte, že se ms ještě rozjede, nebo už to bylo vše? 8o Normálně ji mám tak těch 5-6 dní. Jsem spíš čekala, že po tom ketu bude silnější než slabší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
31.12.21 11:02

@Ardilera Měla jsem po nevydařeném ivf úplně stejně krátkou menstruaci. Dalo by se říct jeden den a dva dny špinění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
31.12.21 11:11

@Maribelle tak to jsem ráda, že nejsem sama :lol: docela mě to překvapilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
31.12.21 11:18

@Niky0403 a budeš zkoušet test před tou krví? Když už jsi 14.den tak by to mělo být jasné i z testu 😊, z těch hodnot krve bych možná byla víc zmatená než z toho jestli vidím čárku 😄. Obdivuju tě, že vůbec netestuješ, já bych to nevydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
31.12.21 11:40

@Ardilera
Ano test jsem dělala 26. i dnes pro jistotu a negativní, telefon do Arlety mě nejspíš nemine… :roll: I tak už se to krátí, jsem šťastná, čekat skoro od půlky listopadu je šílené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
31.12.21 14:28

Holky, všem přeji do nového roku hlavně hodně zdraví, štěstí, ať se nám v příštím roce konečně splní to, co si nejvíc přejeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
31.12.21 15:25

@Ardilera asi ne, uvidím v pondělí 😅

Jinak holky, i já Vám všem přeji do Nového roku mnoho štěstí, zdraví a ať nám všem brzy vyjde to na co čekáme :kytka: Hezkého Silvestra 🍷 🍹 🎆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
31.12.21 15:32

Holky ode mě také vše nej nej nej do nového roku, přeji spoustu zdraví a lásky a ať se nám všem splní to, co si nejvíce přejeme! ❤️️😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
31.12.21 18:03

Děvčátka moje, tak už se nám to blíží :srdce: :dance: :srdce: už jen pár hodin do toho našeho roku :hug: už teď se nemůžu dočkat :pankac: máme 365 dní na splnění našeho snu, věřím, že nám to všem v roce 2022 vyjde, protože tento rok je prostě náš :* :andel: :srdce:
Přeji Vám do nového roku hlavně zdravíčko, víru a kupu pozitivního myšlení :hug: :hug: :hug: věřím že nám to všem brzy vyjde, už jen 6 hodin děvčata :dance: :hug: :* :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
1.1.22 06:19

@Týna 93 Kdy jsi měla OPU? Ja 15. listopadu a o té doby čekám. Zítra by měla přijít ms, ale zatím to vůbec nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
1.1.22 06:21

Holky, šťastný nový rok! Hlavně hodně zdraví a lásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.1.22 10:50

@Maribelle
18.11. Punkce 14DC
24.-27.11. Menstruace 20DC
A od té doby nic, normálně mám 28 DC…
Jednou přece přijít musí, dnes už 10. den zpoždění :dance: asi mimi chtějí, ať si na ně ještě chvilku počkáme, ale určitě se brzy dočkáme :srdce: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
1.1.22 19:22

Holky taky vsem preju jen to nejlepsi do noveho roku! :srdce: Mela jsem ted krizi, tak ten mesic oddechu fakt pomuze. Uz mam zapsany lekce akrobacie na kruhu, to je nejvetsi odreagovani, co ted znam.
@Tyna 93 zkousela jsi jeste znovu testovat? To je neco teda, asi jsme drzely palce za to zpozdeni moc pevne :lol:
Holky drzim palce vsem, co jdou na krev zitra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.1.22 19:47

@Shazzou
Asi ano :lol: jak říkám,,kdo si počkat, ten se dočká " :mrgreen: jen to čekání je taaaaak dlouhé od toho listopadu už…
Přála jsem si přeci od Ježíška zpoždění, no tak si ho teď musím pořádně užít asi :lol:
Juuu, no tak to musí být úžasné odreagování, budeš mít nějaké video? Nějak si neumím moc představit, ale asi musíš mít sílu v rukách, co? :pankac: :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
1.1.22 19:49

Jinak holky, manžel už se těší na dva týdny otcovské dovolené :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Teď mi o tom během půl hodiny říkal už třikrát, musím se pořád smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.