Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
6.1.22 23:26

Holky, tak jsem si dívala na svoje životní číslo a je to devítka. Zajímavé. Některé věci na mě teda hrozně sedí.

Co mě trochu děsí, je věta: „V životě projde zkouškou trpělivosti a vytrvalosti.“ Jestli něco nejsem, tak trpělivá. Ty jo. Tohle by člověk neměl číst v noci před spaním.

A moje osobní roční vibrace je 7 (do narozenin), pak 8. Člověka může v tomto roce postihnout nemoc nebo ztráta někoho z rodiny či z okruhu přátel.
Hrozný. To jsem si teda pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
7.1.22 17:35

Mne prave nedavno neco teta rikala, ale mne tohle odrazuje, protoze mi hned rikala, ze mam malo sudych cisel, takze malo emoci a ze s tim mam v zivote problem.. nemam. Mne vadi, ze to vidi cernobile a kdyz ma nekdo neco jinak, tak je to spatne.
Ja na to vlastne celkove neverim, cisla teda miluju. Ale vzdycky se k tomu v takovych chvilich upnu. A vubec to neberu ani tak, ze je divny na to verit. Ja to mam tak, ze pokud tim nikomu neublizuju, muzu si verit cemukoli a taky verim, ze to pak bude pravda.
Ted jsem jen hodila do Google neco jako osobni numerologie 2022. Nic tam na dite nevypada, ale aspon budu inspirovat lidi kolem sebe :lol: To by slo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
7.1.22 18:37

@BrnackaM
Také se mi to nelíbí, přečetla jsem si to a rychle odjela pryč, na mě to třeba vůbec nesedí… :nevim:
Nevím jak to na někoho může sedět… :dance:
Radši už nikdy víc, akorát to do člověka hází špatné vibrace a to teď opravdu nepotřebujeme… 8o :roll:
@Shazzou
Já mám ráda čísla, ale tohle fakt neee :lol:
Můj názor samozřejmě, někdo tomu věřit může…

Holky já si třeba dělala babský test s vlasem a prstýnkem, může se jednou za den a pořád to vychází stejně…
Znáte to některá z Vás?
Mamce to třeba vyšlo před 15 lety, tak jak nás měla, asi se počítají i jen započatá těhotenství… Dítě 2 a 4 měli být podle toho kluci… To mi řekla až právě po tomhle testu… Čísla 1, 3 a 5 vyšly… Ale je to taky na tom jak moc tomu budete věřit :dance: :hug: :andel:
Je to jako kouzlo :srdce:
Vychází mi to pořád stejně 2 kluci a třetí holčička, tak uvidíme :lol:
Tomuhle zase věřím já :potlesk: :lol: :srdce:
Dnes jsem to i ukazovala tomu svému :dance: :srdce: :lol:
Jinak teda on tomu moc věřit nechtěl a říkal, že to dělám já a prý co ten prstýnek dělá, když má být holčička a já počkej si na třetí :lol: a čtvrté už se ani nehl… :dance: :srdce: :hug:

Dělaly jste si to některá taky? :andel:
Teď jsem to dělala mamce s jejím vlasem a snubákem a vychází to pořád stejně 2 kluci holka a dva kluci… Už to viděl i taťka… :dance:

Příspěvek upraven 07.01.22 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.1.22 19:29

@Týna 93 to vůbec neznám, jak se to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
7.1.22 19:35

@BrnackaM
Už se to nahrálo konečně i k tomu příspěvku nahoře :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
8.1.22 22:14

@Týna 93 to radši dělat nebudu, co kdyby se ten prstýnek nehýbal? Navíc mám krátký vlasy, tak nějak nemám na čem s tím kroužit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
8.1.22 23:00

@BrnackaM
V pohodě, chápu… :hug: Také jsem byla nervózní, když jsem to dělala poprvé… A na krátkých vlasech by to asi stejně nešlo :dance: určitě to brzy vyjde, třeba i přirozeně, držím pěstičky :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
10.1.22 09:25

@Týna 93 ty jo, to zkusim! To jsem jeste neslysela :lol: Ja tento mesic doufala, ze zkusime prirozene, ale muj drahy byl pekne liny :lol: Myslim, ze jsem mela ovulaci dneska.. nebo cystu :lol: protoze vcera trochu zilky a dnes rano trocha cerveny krve, tak jsem jeste zkusila, jestli na to rychle skocime a kupodivu mel naladu. Jako s nicim nepocitam, ale rikam si, proc to promrhat, ne?
O vikendu jsem mela kurz siti a musim rict, ze to bylo povznasejici. Ikdyz tam byla zenska starsi nez ja a uz s velkym brichem. Napred jsem byla vylozene nasrana, ze to uz snad je naschval, ale pak to bylo fajn.
Uplne mam pocit, ze zacinam byt takova zapskla obcas. 1.unora mam prvni terapii, rikala jsem si, ze se musim naucit to cely lip zvladat, tak uvidime.

Jak jste na tom vy? Uz mame nejaky terminy prohlidek/ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
10.1.22 11:31

Tak mi vysly dve holky. Dvakrat po sobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
10.1.22 21:00

@Shazzou
Supeeer :hug: a napotřetí už stál?
No já mám dva kluky a třetí holčičku :dance:
Jinak dělala jsem to oboum přítelkyním od mých bratrů a u obou výsledek 5 dětí :lol:
Od staršího dva kluci (mají už dva, ale jen jednoho mají spolu) a pak tři holky a od mladšího 4 kluci a poslední holčička a prý mají jméno právě jen pro tu holčičku :lol: :dance: :pankac:
Tak pokud to vyjde, tak to u nás bude hooodně dětiček :mrgreen:

Jinak závidím ty dvě holčičky, já si budu muset počkat do třetice podle tohohle a to teda nevím nevím :lol: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
11.1.22 07:39

@Týna 93 jo, potreti se zastavil. Ja mam pritom porad sny porad o klukovi, tak si asi jmeno Dario schovam a nebo jedna bude Daria, to se mi taky libi :lol:
Ted si teda budu hledat gyndu jeste, nejak zas dnes rano krev, jako slava ms, pritom mam mit ovulaci. Vim, ze nekdo to tak ma.. nevim. Moje doktorka je proti klinikam, tak se mi tam jit nechce uz 😅 jeji metody nefungovaly, tak co uz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
11.1.22 11:52

Ahojky holky, tak jsem ten prstynkovy test taky zkusila, první mi vyšel chlapeček, pak holcicka a pak už jsem to raději nezkousela, víc děti neplanuju 😅 🤣 vím, ze mi tehdy jedna spolupacientka v nemocnici dělala ten samy “test” a vyšlo to přesně první kluk a pak holka 🤣 vím, ze je to dost nepravděpodobné, ze by to prstýnek odhalil, ale pokud se trefí, tak tomu třeba i budu věřit 😊 jak se vůbec mate, už mate termíny na KET, prohlídky a podobně? Myslím na vás a držím palce! 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
11.1.22 23:39

@Shazzou
Však to jsme Ti psala, že Daria je moc hezký, už před nějakou dobou :* :hug: :srdce:
Jinak já mám třeba pořád sny, že budu mít dvojčátka holčičky :lol: a podle prstýnku asi nic nooo :lol:

@FlowerB
No já konečně v neděli začala stimulovat na náš 1. KET, měla jsem 16 dní zpoždění ms, ještěže existují injekce na vyvolání a že mám tak super sestru na gyndě :hug: :dance: :srdce: jinak bych se asi nedočkala, jedeme 19.1. na 11:30 na kontrolu, tak snad bude vše ok a budeme píchat injekci na ovulaci 🙏

Estrofem + Lenzetto na předloktí…
Pak beru ještě Femibion+ kyselinu listovou 400… Hodně si dávám záležet na tom aby bylo miminku u mě krásně…

Holky vím, že je to možná blbé psát, ale byla jsem kuřačka (cca od 17 krabičku denně), týden před OPU jsem z ničeho nic spálila všechny cigarety, co jsem měla (u našich v kamnech a jen se koukla, jak krásně hoří) :lol: věděla jsem, že to chci udělat a že to zvládnu, pro maličké udělám vše… :srdce:
Jde i o to, že jsem říkala tomu svému, že prostě jediné, co mě asi donutí přestat, bude právě mimi… A já prostě věřím, tak moc, že to brzy vyjde, že jsem to udělala už 10.11.2021 i když jsem věděla, že první transfer bude až v lednu, abych pro maličké byla čistá a neubližovala mu tím v těhotenství a ani potom… Protože pokud to půjde, tak chci kojit tak dlouho dokud to bude jen možné :srdce:
A nedokážu si představit přijít smradlavá od kouře ke krásně voňavému miminku, tudíž včera jsem měla dva měsíce bez nikotinu a věřím že to tak půjde i dál :hug:

Omlouvám se, ale musela jsem se svěřit 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
11.1.22 23:42

@FlowerB
Mě by i zajímalo kolik dětí by Ti to ukázalo celkově :dance: ale chápu, stačí od každého jedno a hlavně, aby byli zdraví :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
12.1.22 01:39

Tak když všechny prstýnkujete, tak jsem to nakonec musela zkusit taky 😅 napoprvé kroužil fakt hodně takže jasná holka, napodruhé se nehýbe vůbec.
Zkusila jsem to o pár hodin později a výsledek úplně stejný 🤭
Takže u nás to vychází na 1 i podle naší dohody, že když to bude holka budeme mít jen jedno a pokud kluk, tak zkusíme i druhý 😄 manžel chtěl nejdřív 2-3 a já 1-2 a teď jsme spíš naopak manžel chce 1 a já 2 🙈

Jinak tady ve fotkách je psaný v návodu do kruhu kluk a kývání holka, ale když jsem to googlila, tak je to skoro všude opačně, kruh-holka a kývání-kluk :think: a co si pamatuji, když mi to před pár lety ukazovala babička, tak mám taky zafixované, že kroužení je holka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.