Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Týna 93 jeee super už ho budeš mít brzy u sebe, budu na tebe v pondělí moc myslet 😻
Já jdu v pondělí na ultrazvuk do CAR, budu 7+5 a když bude vše v pořádku tak už mě propustí k mému gynekologovi. Zatím mi nijak ukrutně špatně není, budu zítra začínat 8tt, občas mám trochu pachuť v puse a sem tam mi není úplně hej (hlavně večer), snad to vydrží a nebude se to zhoršovat 😇
@Týna 93 jeee, tak to je super, transfer za dveřmi. Těším se na tvoje testování a věřím, že // čárky vykouknou už na konci ledna
zase bude o jednu těhotnou navíc.
@Niky0403
Děkuji mnohokrát
snad se mu u mne bude líbit, dělám vše pro to, aby to tam bylo jako nádherně rozkvetlá zahrada, nemyslím tím, že tam pěstuji nějaké kytičky
no víš jak to myslím, prostě aby se mu tam líbilo
jeeej to mě mrzí že Tě to chytlo tak brzy a až tak moc, tak snad to brzy přejde ty nevolnosti
můžu Tě uklidnit že nejhůř za 7-8 měsíců cca
![]()
@FlowerB
Děkuji
také na Tebe budu v pondělí myslet
těším se na fotečku
co je pozitivní, to mě navnadí a věřím že i drobečka to navnadí ![]()
@BrnackaM
Děkuji, jsi zlatíčko, hrozně hezky se to čte
snad to bude pravda a koukám, že jsi mě asi už přečetla
myslím že vydržím netestovat nejdýl 5-7 dní i když bych chtěla aspoň 10, ale tomu nevěřím ani já ![]()
Už se na něj tak moc těším
ani spát asi nebudu ![]()
@Týna 93 však pokud budeš 5-7 den testovat s myšlenkou, že tam ještě nemusí být nic vidět (ale může), tak je to v pohodě. My všechny ti tu budeme samozřejmě držet pěsti, aby na tebe vykoukl malý dušík už ten 5. den.
@Týna 93 já testovala sedmý den a bylo to úplně jasné, takže určitě tam něco muže být 😊 ale nezoufej, kdyby nebylo, každému se zahnizdi embryjko jinak. Mne se kouslo hned, díky embryoglue 😇 držím palce! 😍
Děkuji holky jste zlatíčka, jsem ráda, že Vás mám ![]()
@FlowerB také máme embryoglue + asistovaný hatching a mikrofluidní čip, tak snad to vyjde a maličké se pořádně zahryzne a nepustí 🍀 🙏 🍀
@Týna 93 já tedy měla jen AH. Copak je ten čip? O tom slyším poprvé.
@Týna 93 @Niky0403 já znám ten čip jen na selekci spermií pri oplodnění, ale taky nevím jak souvisí s KET ☺️️
@Niky0403
Popravdě tohle jediné ani já nevím co znamená, bylo to v balíčku s embryoglue a tím asistovaným hatchingem…
Ale našla jsem tohle: metoda nazvaná mikrofluidní separace spermií, která je šetrnější a v laboratorních podmínkách dokáže napodobit přirozený mechanismus výběru spermií…
@FlowerB
To bude asi ono ![]()
@Týna 93 aha tak to vám dělali po OPU už, to na ket už vliv nemá protože embryjka už jsou hotová ☺️️ Kolik jich vlastně mate?
@FlowerB
Punkce byla 18.11. vysoce hrozící OHSS, transfer odložen na leden…
Měla jsem 25 oocytů, 22 obsahovalo vajíčko, 15 zralých, 13 se povedlo oplodnit a do PK přežilo ☃️️☃️️☃️️☃️️☃️️
Doufám že v pondělí se 1.miláček ☃️️ pořádně zahryzne, opravdu se na něj už hrozně těším
![]()
@Týna 93 ahaa 🤭 my jsme měli v balíčku ten AH, jinak jsem nic nezkoumala. Ale je pravda, že přítel měl spermio ukázkový, tak možná proto co se tyče spermií nám nic nenabízeli.
@Niky0403
To je možný, manžel místo 4 % a více procent co mají být normálních měl jen 2 %, takže ICSI a MACS na oplodnění vajíček… Jsme samoplatci, jezdíme do soukromé kliniky, po doporučení od kamarádky, tak snad to vyjde… Na další IVF bychom museli našetřit, ale věřím že tam z těch ☃️️☃️️☃️️☃️️☃️️ aspoň jeden vymodlený
bude
![]()
@Týna 93 a kolik vás to tam vyšlo, jestli se můžu zeptat? I my jsme chodili na soukromou kliniku a normálně mají smlouvy s některými pojišťovnami. Určitě bude, věřím v to ❤️️ a mate jich dost 🤗
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.