Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3050
19.1.22 19:07

@Týna 93 jeee super už ho budeš mít brzy u sebe, budu na tebe v pondělí moc myslet 😻
Já jdu v pondělí na ultrazvuk do CAR, budu 7+5 a když bude vše v pořádku tak už mě propustí k mému gynekologovi. Zatím mi nijak ukrutně špatně není, budu zítra začínat 8tt, občas mám trochu pachuť v puse a sem tam mi není úplně hej (hlavně večer), snad to vydrží a nebude se to zhoršovat 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
19.1.22 19:19

@Týna 93 jeee, tak to je super, transfer za dveřmi. Těším se na tvoje testování a věřím, že // čárky vykouknou už na konci ledna :dance: zase bude o jednu těhotnou navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
19.1.22 21:04

@Niky0403
Děkuji mnohokrát :hug: snad se mu u mne bude líbit, dělám vše pro to, aby to tam bylo jako nádherně rozkvetlá zahrada, nemyslím tím, že tam pěstuji nějaké kytičky :lol: no víš jak to myslím, prostě aby se mu tam líbilo :dance: jeeej to mě mrzí že Tě to chytlo tak brzy a až tak moc, tak snad to brzy přejde ty nevolnosti :hug: můžu Tě uklidnit že nejhůř za 7-8 měsíců cca :hug: :lol:
@FlowerB
Děkuji :hug: také na Tebe budu v pondělí myslet :srdce: těším se na fotečku :andel: co je pozitivní, to mě navnadí a věřím že i drobečka to navnadí :hug:
@BrnackaM
Děkuji, jsi zlatíčko, hrozně hezky se to čte :hug: snad to bude pravda a koukám, že jsi mě asi už přečetla :lol: myslím že vydržím netestovat nejdýl 5-7 dní i když bych chtěla aspoň 10, ale tomu nevěřím ani já :lol:

Už se na něj tak moc těším :dance: ani spát asi nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.1.22 10:18

@Týna 93 však pokud budeš 5-7 den testovat s myšlenkou, že tam ještě nemusí být nic vidět (ale může), tak je to v pohodě. My všechny ti tu budeme samozřejmě držet pěsti, aby na tebe vykoukl malý dušík už ten 5. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
20.1.22 10:24

@Týna 93 já testovala sedmý den a bylo to úplně jasné, takže určitě tam něco muže být 😊 ale nezoufej, kdyby nebylo, každému se zahnizdi embryjko jinak. Mne se kouslo hned, díky embryoglue 😇 držím palce! 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.1.22 12:29

Děkuji holky jste zlatíčka, jsem ráda, že Vás mám :hug:
@FlowerB také máme embryoglue + asistovaný hatching a mikrofluidní čip, tak snad to vyjde a maličké se pořádně zahryzne a nepustí 🍀 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.1.22 12:53

@Týna 93 já tedy měla jen AH. Copak je ten čip? O tom slyším poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
20.1.22 12:56

@Týna 93 @Niky0403 já znám ten čip jen na selekci spermií pri oplodnění, ale taky nevím jak souvisí s KET ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.1.22 13:01

@FlowerB tak já to tedy neznám ani takhle 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.1.22 17:29

@Niky0403
Popravdě tohle jediné ani já nevím co znamená, bylo to v balíčku s embryoglue a tím asistovaným hatchingem…
Ale našla jsem tohle: me­to­da na­zva­ná mi­k­rofluid­ní se­pa­ra­ce sper­mií, kte­rá je še­tr­něj­ší a v la­bo­ra­tor­ních pod­mín­kách do­ká­že na­po­do­bit při­ro­ze­ný me­cha­nis­mus vý­bě­ru sper­mií…
@FlowerB
To bude asi ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
20.1.22 17:45

@Týna 93 aha tak to vám dělali po OPU už, to na ket už vliv nemá protože embryjka už jsou hotová ☺️️ Kolik jich vlastně mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.1.22 18:09

@FlowerB
Punkce byla 18.11. vysoce hrozící OHSS, transfer odložen na leden…
Měla jsem 25 oocytů, 22 obsahovalo vajíčko, 15 zralých, 13 se povedlo oplodnit a do PK přežilo ☃️️☃️️☃️️☃️️☃️️
Doufám že v pondělí se 1.miláček ☃️️ pořádně zahryzne, opravdu se na něj už hrozně těším :lol: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.1.22 18:48

@Týna 93 ahaa 🤭 my jsme měli v balíčku ten AH, jinak jsem nic nezkoumala. Ale je pravda, že přítel měl spermio ukázkový, tak možná proto co se tyče spermií nám nic nenabízeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.1.22 19:02

@Niky0403
To je možný, manžel místo 4 % a více procent co mají být normálních měl jen 2 %, takže ICSI a MACS na oplodnění vajíček… Jsme samoplatci, jezdíme do soukromé kliniky, po doporučení od kamarádky, tak snad to vyjde… Na další IVF bychom museli našetřit, ale věřím že tam z těch ☃️️☃️️☃️️☃️️☃️️ aspoň jeden vymodlený :andel: bude :srdce: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.1.22 20:32

@Týna 93 a kolik vás to tam vyšlo, jestli se můžu zeptat? I my jsme chodili na soukromou kliniku a normálně mají smlouvy s některými pojišťovnami. Určitě bude, věřím v to ❤️️ a mate jich dost 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.