Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BrnackaM po posledním ivf jsem hodně dliuho špinila před i po. A ms byla krátká a slabá.
@Maribelle píše:
@Týna 93 zkoušela jsem a točilo a točilo a kývalo a točilo a kývalo a pak jsem toho raději nechala.Jenom by mě zajímalo, jestli to obsahuje jen budoucí děti nebo i stávajicí, protože tolik jich už opravdu nestihnu.
tak to je jasný, budeš mít dvojvaječný dvojčata - kluka i holku ![]()
@Maribelle píše:
@BrnackaM po posledním ivf jsem hodně dliuho špinila před i po. A ms byla krátká a slabá.
jj, já jsem si tak nějak myslela, že to bude z toho. Takže se nemám asi znepokojovat a jen čekat, až se to ustálí. Čekání je teda něco pro mě, já která jsem věčně netrpělivá. Zkoušela jsem i ovu test, ale zatím nic. Někde jsem četla, že se to ivf dokáže tělo i nakopnout samo. Ale když vidím to špinění, tak si teda myslím pravý opak ![]()
Ahojky holky, tak je vše v pořádku, mrňousek odpovídá přesně 6+1 a buší mu ❤️️ Přeji vám všem, ať se za par týdnů můžeme kochat vašimi ultrazvuky, ty opruzy kolem ivf za to stojí 😇 😍 držím palce!
Ahoj holky, tak já se po dlouhý době ozývám. Chtěla jsem počkat až bude vše potvrzený. Tak my jsme dneska 6+3tt a i my už máme ❤️️.
@FlowerB taky děkuji ❤️️ Držím palce, aby vše šlo, tak jak má ❤️️
@Niky0403 @FlowerB Tohle jsou ty nejlepší zprávy! 🙏 👏🏼Moc oběma gratuluji a ať vám krásně rostou. Je to radost vidět, že ivf funguje. Vždycky mě to pozitivně nakopne. 😊
@FlowerB @Niky0403
Holky já mám takovou radost, strašně moc Vám to přeji
![]()
Přesně takhle to má být, jsou krásní už teď drobečci
![]()
@Niky0403
Já si to myslela
nevím proč, ale úplně jsem to cítila, že to u Tebe také vyšlo
![]()
Jsem opravdu šťastná, že to tak hezky vychází a bude nás jen a jen přibývat
![]()
Holky, moc všem děkuji! A věřím, že se všechny k nám brzy přidáte! ✊🏼 ❤️️
Holky to je super @FlowerB @Niky0403! moc gratuluju, mam z vas velkou radost! ![]()
@BrnackaM taky mam ted leccos rozhazeny a davam se do kupy. Byt tebou, vrhnu se na rekonstrukci a pak uvidite
Ja ted zacala fungovat taky lip, plus lymfaticky masaze, moje akrobacie a planuju vylet do Moldavie s kamoskama ze stredni, sejdem se po mnoha letech zas na vylete. Takze se mi do dalsiho ket ted ani nechce ![]()
@Týna 93 s tim kourenim te chapu a jsi drsna, ze jsi to vydrzela. Ja prestala pred trema lety asi diky behani, ale letos jsme si tu a tam koupili. Treba jednu krabicku za ctvrt roku
ale ne pred ket, to jen do leta. Ale treba segre do ted nejak nemuzu zapomenout, ze ona kourila trochu i behem obou tehotenstvi. Holky jsou v pohode teda, ale jedna ma trochu kozni problemy a ja si furt rikam, jestli to je kvuli tomu.
@Shazzou v rekonstrukci jsme až po uši
V pondělí přivezou okna, těším se jak malý děcko
jak člověk začne rekonstruovat, tak má najednou radost z věcí, který ostatní lidi vůbec nechápou
Jako okna, vylitá podlaha, omítky
Na lymfatický masáže taky chodím, jmenuje se to maderoterapie. Dneska jdu podruhé, tak uvidíme. A zvažuju kurz hormonální jogy, má být příští týden v Brně na Vídeňské, prý nějaká dobrá lektorka, má i dost referencí, že ženský třeba do 2 měsíců otěhotněly. No, nemyslím si, že by to byl můj případ, ale kdo ví
Tu Moldávii ti dooost závidím. Taky bych hned někam jela, ale většina financí teď jde do té rekonstrukce, no. Ale zase bude hotový bydlení, to je taky důležitý.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.