Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3339
12.1.22 20:34

@BrnackaM po posledním ivf jsem hodně dliuho špinila před i po. A ms byla krátká a slabá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
12.1.22 20:35

@FlowerB Už se těšíme na zprávy z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
12.1.22 21:59
@Maribelle píše:
@Týna 93 zkoušela jsem a točilo a točilo a kývalo a točilo a kývalo a pak jsem toho raději nechala. :mrgreen: Jenom by mě zajímalo, jestli to obsahuje jen budoucí děti nebo i stávajicí, protože tolik jich už opravdu nestihnu. :D

tak to je jasný, budeš mít dvojvaječný dvojčata - kluka i holku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
12.1.22 22:01
@Maribelle píše:
@BrnackaM po posledním ivf jsem hodně dliuho špinila před i po. A ms byla krátká a slabá.

jj, já jsem si tak nějak myslela, že to bude z toho. Takže se nemám asi znepokojovat a jen čekat, až se to ustálí. Čekání je teda něco pro mě, já která jsem věčně netrpělivá. Zkoušela jsem i ovu test, ale zatím nic. Někde jsem četla, že se to ivf dokáže tělo i nakopnout samo. Ale když vidím to špinění, tak si teda myslím pravý opak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
13.1.22 17:21

Ahojky holky, tak je vše v pořádku, mrňousek odpovídá přesně 6+1 a buší mu ❤️️ Přeji vám všem, ať se za par týdnů můžeme kochat vašimi ultrazvuky, ty opruzy kolem ivf za to stojí 😇 😍 držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.1.22 17:32

Ahoj holky, tak já se po dlouhý době ozývám. Chtěla jsem počkat až bude vše potvrzený. Tak my jsme dneska 6+3tt a i my už máme ❤️️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.1.22 17:38

@FlowerB a tobě moc gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
13.1.22 17:39

@Niky0403 jeee nádhera, děkuji a gratuluji taky ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.1.22 17:42

@FlowerB taky děkuji ❤️️ Držím palce, aby vše šlo, tak jak má ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
13.1.22 23:02

@Niky0403 @FlowerB Tohle jsou ty nejlepší zprávy! 🙏 👏🏼Moc oběma gratuluji a ať vám krásně rostou. Je to radost vidět, že ivf funguje. Vždycky mě to pozitivně nakopne. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
13.1.22 23:19

@Niky0403 @FlowerB moc gratuluju, holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
14.1.22 01:39

@FlowerB @Niky0403
Holky já mám takovou radost, strašně moc Vám to přeji :hug: :srdce: :hug:
Přesně takhle to má být, jsou krásní už teď drobečci :srdce: :andel: :srdce:
@Niky0403
Já si to myslela :lol: nevím proč, ale úplně jsem to cítila, že to u Tebe také vyšlo :hug: :* :srdce:

Jsem opravdu šťastná, že to tak hezky vychází a bude nás jen a jen přibývat :srdce: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
14.1.22 09:19

Holky, moc všem děkuji! A věřím, že se všechny k nám brzy přidáte! ✊🏼 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4679
14.1.22 10:13

Holky to je super @FlowerB @Niky0403! moc gratuluju, mam z vas velkou radost! :srdce:

@BrnackaM taky mam ted leccos rozhazeny a davam se do kupy. Byt tebou, vrhnu se na rekonstrukci a pak uvidite :srdce: Ja ted zacala fungovat taky lip, plus lymfaticky masaze, moje akrobacie a planuju vylet do Moldavie s kamoskama ze stredni, sejdem se po mnoha letech zas na vylete. Takze se mi do dalsiho ket ted ani nechce :lol:
@Týna 93 s tim kourenim te chapu a jsi drsna, ze jsi to vydrzela. Ja prestala pred trema lety asi diky behani, ale letos jsme si tu a tam koupili. Treba jednu krabicku za ctvrt roku :lol: ale ne pred ket, to jen do leta. Ale treba segre do ted nejak nemuzu zapomenout, ze ona kourila trochu i behem obou tehotenstvi. Holky jsou v pohode teda, ale jedna ma trochu kozni problemy a ja si furt rikam, jestli to je kvuli tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
14.1.22 12:35

@Shazzou v rekonstrukci jsme až po uši :mrgreen: V pondělí přivezou okna, těším se jak malý děcko :mrgreen: jak člověk začne rekonstruovat, tak má najednou radost z věcí, který ostatní lidi vůbec nechápou :mrgreen: Jako okna, vylitá podlaha, omítky :mrgreen: Na lymfatický masáže taky chodím, jmenuje se to maderoterapie. Dneska jdu podruhé, tak uvidíme. A zvažuju kurz hormonální jogy, má být příští týden v Brně na Vídeňské, prý nějaká dobrá lektorka, má i dost referencí, že ženský třeba do 2 měsíců otěhotněly. No, nemyslím si, že by to byl můj případ, ale kdo ví :nevim: Tu Moldávii ti dooost závidím. Taky bych hned někam jela, ale většina financí teď jde do té rekonstrukce, no. Ale zase bude hotový bydlení, to je taky důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.