Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Týna 93 aha, tak já se kdyžtak poptám u nás v CARu, zdali by to MACS mělo smysl a za kolik by to bylo. Vajec ze mě moc asi nedostanou, tak ať máme aspoň vyšší šanci na úspěch.
Ahoj holky, předně krásný miminko! @Nika9015 Gratuluji k ultrazvuku, kámen spadne ze srdce, viď? 😊 @FlowerB Už se těším na tvoji fotku z ultrazvuku, pondělí je za dveřmi. 🍀
U nás špatný, pejska jsme museli dát uspat, něco strašnýho. Už to nechci zažít.
KET se odkládá, sliznice nenarostla. Snad bude v únoru lepší rozpoložení i štěstí. 🙏
@BrnackaM @Shazzou Pauza od hormonů je skvělá, to je nsprosto přesný, že si to člověk uvědomí, až když je “čistej”. Myslím, že v tomhle je lepší poslouchat intuici.
@Shazzou Z Brna do Prahy, teda, to je změna. Moc preju, abyste našli fajn bydlení a vůbec.
Jaký sis pořídila stroj? Jsem zvědavá. ![]()
@Týna 93 myslím na Tebe zítra ✊🏼 Ať se broučkovi u tebe líbí! 🤗
@Týna 93 ano Týno já taky moc přeji ať se brouckovi zítra u tebe zalíbí ❤️️ Jdi si brzy lehnout, dej si nějakou hezkou meditaci, pozitivně se nalaď, naláduj se ananasem 🍍a zítra po ET si dej dvě deci červeného vinka 🍷 držím palceee!!!
@Niky0403 @FlowerB
Holky děkuju, začínám být nervózní…
![]()
Za chvíli mám volat a dozvíme se, jestli můžeme vyrazit… Jsem na půl 1 a v papírech je psané že budu pak hodinu ležet u nich v pokoji ještě, takže máš tam bude zase víc asi, tak jako na punkci… Nevím co mám čekat a tak lehká nervozita je
tak snad vše dopadne dobře, jste mi oporou, děkuji ![]()
@Týna 93 drzim palce a mam obrovskou radost, ze uz ten den konecne nastal a budes mit mimco u sebe ![]()
@BrnackaM ja vcera mela ms a ted jsem psala Stelclovi, jestli mam jeste dat mesic pauzu. Myslela jsem, ze ji dam urcite, ale ted mam pocit, ze uz to chci mit z krku
Tak uvidime, co napise. Jestli napise.
@Maribelle ja jsem puvodne z Plzenskeho kraje, ale na vejsku jsem sla do Brna a zustala tu. Cast rodiny a kamosky ze stredni jsou v Praze a je to odsud bliz ke vsem ostatnim. Tak jsme se konecne rozhoupali ![]()
Stroj jsem nakonec vybrala Singer 3323. Dlouho jsem vybirala a tohle mi prislo jako nejlepsi. Uz na tom zkousim a musim rict, ze jsem fakt moc spokojena. Minuly tyden mi prisel i muj prvni dil Burdy, tak uz zkousim halenku. Je to boj a asi bude jen na doma, ale je to relax! ![]()
@Týna 93 určitě vše dobře dopadne a brouček se maminky chytí a už nepustí ❤️️ Odpočívej dneska 🤗 Já po ET ležela cca 20 min na sále a celou dobu jsem si hladila břicho a říkala mu ať se pořádně chytí, že už se na něj moc těšíme 😇
@Týna 93 Ahoj tak cooo, už jste s embryjkem spolu? 😻 mysleli jsme na tebe s tím naším prťousem a drželi palce! Já dnes byla na utz a vše je v pořádku ❤️️
Holky datum a přesný čas zavedení malého k mamince do bříška je 24.1.2022 ve 13:13
![]()
@FlowerB
Děkuji, také jsem na Tebe myslela, to je dobře, moc gratuluji a posílám maličkému pohlazení
![]()
@Shazzou ty pocity znám, jednou bych chtěla mít už vše za sebou a pak si zase jiný den říkám, že si dám radši ještě oraz. Musím taky napsat štelclovi, resp. se k němu objednat. Nevím vůbec, v jaké fázi cyklu jsem. Teoreticky, pokud to mám počítat od poslední MS, tak jsem dnes 25DC, ale zatím ani malý náznak, že by měla MS dojít. Očekávám, že se MS tento cyklus pořádně protáhne. Takže asi chvilku ještě vydržím a pak se objednám, protože budu mít zpoždění. Chci s ním probrat, jak ze mě dostat víc vajec, zdali nezvolit jiný typ protokolu, možná i nějaký lepší techniky oplodnění - PICSI, MACS apod. Mám zase trilion otázek, klasika ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.