Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2564
12.1.22 02:37

A koho by zajímalo více odpovědí, tak se prstýnku zavěšeném na vašem vlasu nad dlaní můžete ptát i na otázky ano/ne.
Nejdřív uděláte pár testovacích otázek, na které znáte odpověď. Aby jste zjistili co u vás znamená ANO (např. kroužení proti směru h. ručiček) a co NE (např. kroužení po směru).
Já se takto ptala na spoustu otázek (a fakt to funguje, vždy odpověděl správně, i křížově když dáte protichůdné otázky, nenechá se zmást) :lol:

Můj prstýnek říká, že naše holčička se narodí leden 2023 a bude z našeho 2.ivf …kupodivu fakt vychází, že KET bude až tak v dubnu/květnu (kvůli pgt-a) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
12.1.22 02:48

@Týna 93 jé tak super, že ms konečně dorazila, dávala si teda načas :lol: budu držet palce ať je vše v pořádku a embryjko k tobě jde co nejdříve. :srdce: a ať se andílkovi u tebe daří :hug:
Je skvělé, že jsi dokázala přestat :potlesk: :srdce:, to určitě není tak jednoduché, ale miminko je skvělá motivace a určitě to ocení a bude se pěkně uhnizďovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.1.22 10:16

@Ardilera
Můžeš zkoušet jednou denně, jinak výsledek bude klamavý prý a jinak pokud opravdu hodně kroužil tak to bude kluk…
Protože u holčičky se prstýnek jen houpe…
Ale je to jen taková babská povídka, třeba to opravdu vyjde na holčičku :hug: :dance: :srdce:
Také jsme chtěli holčičku a budeme si muset počkat tak za deset let na to třetí no :lol: tomu mému bude pak v té době tak 55 to de :lol: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.1.22 10:35

Ahoj holky, zdravím po delší době, tak já se konečně taky dočkala ms, 10 den cyklu jdu na kontrolu tak mám strach co tam bude :think: snad to bude vše ok a Ket proběhne, kolikátý den cyklu se zavádí embryo u ketu? A pokud nebude na utz nějaký dominantní folikul tak mi dají zase injekce? Nebo se bude muset čekat na další ms? Jinak držím nám všem palečky ať se konečně dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
12.1.22 10:37

@Týna 93 právě, že jsem se na to dívala na různých stránkách na pohlaví miminka podle prstýnku a téměř všude je to právě napsané naopak než tady ve skupince, že kroužení je holka a houpání kluk.
Ale je to celkem jedno stejně je to 50 na 50 😁 já ale věřím tomu, že kroužení je holka a potvrdil mi to i otázkami ano/ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
12.1.22 10:50

@Arabeska22 pokud máš KET v nativu, tak se čeká na přirozenou ovulaci, dokud nebude dominantní folikul, který produkuje správné hormony, vytvoří žluté tělísko a připraví sliznici na uhnízdění. Na kontroly se chodí od 10DC a na utz se měří folikuly. Záleží tedy kdy míváš ovulaci, já jsem měla dominantní folikul až 21DC, pro jistotu píchli ovitrelle, aby ovulace přišla do 2 dnů. A po ovulaci se zavádí podle stáří embryjka, takže 5denní blastocysta 5.den po ovu, u mě 28DC :lol: ale většinou to bývá mnohem dřív, já jsem se dost načekala. Po ovu jsem zaváděla jen utrogestan 1-1-1.
Pokud není dominantní folikul a sliznice aspoň 7-8 mm s třívrstvou strukturou, tak se může zrušit a čekat na další cyklus, kde se může udělat stimulovaný hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
12.1.22 11:08

@Ardilera děkuji za vysvětlení, tak to teda jsem zvědavá jak to bude, prý to zkusíme v nativu, ale mám strach abych vůbec měla ovulaci…no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
12.1.22 13:05

@Týna 93 tyjo tak už se ti to blíží, to mám velkou radost!! ❤️️ Tělo asi chtělo poradny restart když mělo takovéhle zpoždění, teď aspoň bude krasne odpočaté na KET, budu na tebe myslet! Jako samozřejmě myslím na všechny!!

A jak jsou na tom vlastně obě Nikči @Niky0403 a @Nika9015? Jak jste nakonec dopadly? Dlouho jste se neozvaly 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.1.22 15:32

@FlowerB Ahoj, kontrolu mám až za 9dní…ale minulý týden jsem v noci zakrvácela, volala jsem do caru, tak mě pozvali na krev a doktorka mi udělala rovnou UZ, byl tam vidět váček i s embryem a prý to vypadá dobře. Dost mě uklidnila. Tak teď jen doufat, aby tam příště bylo :srdce:… A kdy máš kontrolu ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
12.1.22 15:35

@Nika9015 ahaa tak snad to nic nebylo, když na utz se zdálo vše v poradku! Budu na tebe myslet. 🙏🏼 Mne v car pozvali až na 7+5 což je děsně za dlouho 😂 ale nakonec jsem to nemohla vydržet a vecpala jsem se na ultrazvuk na zítřejší odpoledne, budu 6+1 tak jsem zvědavá a těším se a bojim se 😅 😀 tak určitě dávej vědět, jak na tom jsi ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.1.22 15:49

@FlowerB tak to ti držím palce, to už srdíčko uvidíš :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.1.22 16:52

@FlowerB
Jeee, supeeer… Už zítra uvidíš :srdce:
Tak si to užij, budu na Tebe myslet :hug: a pak dej vědět, budeš si nechávat dělat fotečku? :andel:
@Nika9015
Také určitě pak dej vědět :hug:

Těšíme se na fotečky mrňousků :dance: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
12.1.22 17:35

Holky, vy mi teda dáváte s těma prstýnkama. Taky bych to chěla zkusit. Ne kvůli pohlaví, ale abych věděla, zdali budeme vůbec nějaké mimčo mít. Ale bojím se, kdyby mi vyšlo, že nebudeme mít žádné mimčo.
Jinak mě zatím nějak nepřišla MS, krvácela jsem od 31.12.-3.1. tak jestli to bylo už ono? Teď furt lehce špiním, tak na intimku denně. No, asi se tělo dává dohromady. Začala jsem teď chodit na lyfomasáže, aby se tělo pročistilo a taky aby se mi zlepšila celulitida :oops: Jinak o dalším ivf se teď doma moc nebavíme. Jednak před sebou máme velký krok v rámci rekonstrukce a nějak není nálada. Beru kontryhel kapky 2× denně, třeba to k něčemu bude. Držím všem pěsti na KETy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.1.22 19:32

@BrnackaM
Ještě se mi u nikoho nestalo, aby prstýnek napoprvé hned stál… Ani jsem to od nikoho neslyšela… No ale chápu Tě…
Můžeš tomu věřit a nemusíš :* :andel: :srdce:
Také držím pěstičky a děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
12.1.22 20:31

@Týna 93 zkoušela jsem a točilo a točilo a kývalo a točilo a kývalo a pak jsem toho raději nechala. :mrgreen: Jenom by mě zajímalo, jestli to obsahuje jen budoucí děti nebo i stávajicí, protože tolik jich už opravdu nestihnu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.