Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tyna 93 video nemam, ale zacnu pak kurz na sestavy, tak casem bude. Ja jsem zacatecnik, silu prave moc uz nemam, ale ono jsi casto dost oprena nebo zahaknuta, tak se to da obcas fixlovat
Hlavne je tam sranda a kdyz jsem hlavou dolu, tak se bojim, ze slitnu, ze mi to dokonale vygumuje mozek
Je to jako v cirkusu na tom kruhu, je to dokonaly.
Jinak to je super, ta otcovska dovolena. Doufam, ze si ji nasi chlapci vsichni uzijou uz tento rok ![]()
Ahoj holky, hlásím se zase po nějaké době. Na silvestra jsem začala krvácet, pak to sice sláblo, ale pokud tam něco vůbec bylo, určitě to odešlo. Dnes jsem ráno dělala poslední test, negativní, ale přesto v CARu chtěli, abych přišla na krev. Amelgen jsem si už ani ráno nebrala. Takže teď budu čekat na MS. Jsem z toho zlomená, nechci ani pokračovat dál v nějakém snažení, už mi to prostě vzalo všechnu naději a energii.
Asi se teď na nějakou dobu odmlčím, jsem z toho reprodukčního maratonu unavená a forum taky leze na mozek. Sešla se tady skvělá skupinka a věřím, že všechny brzy najdete tu druhou čárku ![]()
@Shazzou Kamínek odnesu zpět před CAR, třeba nějaké mamince přinese štěstí.
@BrnackaM Ahojky to mě strašně mrzi 😣 drž se a dej si pauzu, vykašli se teď chvíli na řešení nějakého snažení a podobně, určitě vám to s mužem prospěje. Vyjeďte někam na dovču, ikdyby to měl byt jen prodlouženy víkend po Čechách, určitě je dobré změnit prostředí. Ale určitě to nadobro nevzdávej ❤️️ Dej si čas a nech to uzrát, ale opravdu to není konec světa a nějaká zprava, ze už se nikdy nemáte snažit! Věř tomu, že za pár týdnů až měsíců chytnete novou motivaci do žil. Já tomu věřím, chápu ze potřebuješ oddech, dej občas vědět, jak se ti vede!
A co vy ostatní holky? Jak se vám daří? Co obě Nikči, jak pokračujeme? Týno tobě už došla MS? A co holky Ardillera a Shazzou, jak se chystáte na další kolo? Všem moc držím palce a myslím na vás, spolubojovnice! ❤️️
@BrnackaM Ahoj, mrzí mě to a naprosto tě chápu. Před dvěma lety jsem na tom byla stejně…Věřím že se dočkáte svého štěstíčka ![]()
@FlowerB Ahoj, snažím se zabavit, abych se moc nepozorovala, do utz je strašně daleko…
@Nika9015 ještě nee mám volat kolem 15 hodiny, dělala jsem dneska ještě test a už s z nej asi nic víc nevymacknu, ten vybledlý je z 1.1. a ten čerstvější je dnešní (dělala jsem asi v 9, když jsem prijela z car), tak uvidíme hodnotu krve a kdy mě objednají. Ty mas utz až za tři týdny co? To je peklo 🤦🏼♀️ 😣 ale snad to uteče! 😻
@BrnackaM
Je mi to líto.
Dát si pauzu dává smysl, myslím, že tady ti rozumí každá. Je to celý strašně těžký a emočně náročný. Neztrácej naději a až se na to budete oba zase cítit, tak to třeba zkusíte znova, určitě to nevzdávejte. Jednou se usměje štěstí i na vás, uvidíš. ❤️️🙏
@Shazzou To je super pohyb, dobrá je nějaká gymnastická průprava. Když to někdo umí, tak se na to i hezký kouká. ![]()
@BrnackaM to me mrzi. Vim, jak ti je. Ja jsem na tom lip, dneska spis nasrana na vesmir nebo cokoli. Taky na lidi, co mi rikaji ”nasim znamym se to povedlo, kdyz se prestali snazit” - zaprvy mam chut tem lidem jednu flaknout, protoze nevim, jak mi to ma pomoct a zadruhy tomu neverim. Ja se zkousela nesnazit, ale to dost dobre nejde. Tak to zas musim vybit v posilce nebo na kruhu 😅
Az se rozhodnes znova zkouset, dej vedet. Ted odpocivej a venuj se sobe ❤️
@FlowerB
krásný, myslím, že testy už nemá cenu dělat. Mě to chlap už přímo zakázal. Prý pak bude mít nějaký méně barviva a budu panikařit, asi má pravdu.. ![]()
@Shazzou přesně, to je takovýto jemný podsouvání, že si za to vlastně trochu můžeš sama, protože se moc snažíš. Každopádně jednou provždy by si měli lidi zapamatovat, že korelace není kauzalita a taky že občas je fajn neříkat vůbec nic. Ještě je dobrá rada, abys na to nemyslela… ![]()
@Maribelle píše:
@Shazzou přesně, to je takovýto jemný podsouvání, že si za to vlastně trochu můžeš sama, protože se moc snažíš. Každopádně jednou provždy by si měli lidi zapamatovat, že korelace není kauzalita a taky že občas je fajn neříkat vůbec nic. Ještě je dobrá rada, abys na to nemyslela…
Holky na tohle snad ani není správná odpověď, furt ty kecicky, nemysli na to, nebo proste rady jak se snažit atd 🤦🏼♀️ 🤦🏼♀️ Hlavně od těch, co do toho vlítli ani nevěděli jak 🤷🏼♀️ 😣 nevnímat, odfiltrovat, vyprdnout se na to. Nikomu to nepomůže, to radílci jsou zase nešťastní v jiném aspektu svého života, sice se jim miminko povedlo ale holky nebojte, zase je trápí něco úplně jiného. Takže je to pro ne možná spis taková obrana aby si dokázali, ze v něčem jsou na tom nejak “lépe” než vy. Nasrat, už jsem na tyto lidi zlá 😅 😂
Moc na vás myslím a preji štěstí a hlavně se nenechte zviklat těmito výroky ❤️️
@Nika9015 mne už manžel taky vysmívá ať už s tím skončím 😅 😂 no držím palce ať ti to dobre utíká do kontroly 😍
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.