Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BrnackaM já myslím, že je to rozumný
budu držet palce, aby v pondělí mrňous ještě vykouknul ![]()
On možná i chlap je tou rekonstrukcí dost ve stresu. Tak si uděláte pauzu (třeba se mezitím zadaří i přirozeně) a na jaře v novém už budete víc v klidu
Já jsem taky za ten poslední rok dost přibrala, už mám objednaný WalkingPad ať můžu aspoň pracovat za chůze ![]()
@Ardilera taky toho budu mit v praci hodne, je to blazinec cely rok. Ale i proto musim zas zacit cvicit. Pred trema rokama jsem bezela dva maratony a ted jsem rozkydnuta, mam skoro o 10kilo navrch a funim i v malym kopci.
Ja normalne moc nepribiram, ale s tema hormonama a s tim, ze jsem pohyb omezila napred ze bylo vsechno porad zavreny a ja se doma nedokopu, pak to ”co kdyby to klaplo, to ted nemuzu zacit od nuly”.. musim to zas rozjet ![]()
@BrnackaM ja porad doufam, ze tam ta druha carka bude
A kdyby ne, az se nastehujete do baracku, zas to do vas vleje nove sily. My se chceme do leta prestehovat do Prahy, at to mame bliz k moji rodine, tak si rikam, ze nam to taky prospeje, ze se budeme soustredit na neco jinyho, vybirat podnajem, planovat stehovani a tak.
@Niky0403 jee a kolik jsi po transferu? 🤣 😅 tys byla dřív než já ne? Já to mám dneska takto..10DPT a tím pádem asi 15DPO? A MS ještě nepřišla? To už je dooost nadějné! ❤️️🙏🏼
@Shazzou Holky, já jsem na tom stejně, poprvé v životě se mi udělalo něco jako špeky, to půjde pryč, nebo nemám v létě co na sebe.
Od července do sebe cpu hormony a pohyb nula. A to jsem dřív denně cvičila takovou dynamickou jógu, běhala. No je to bída, těším se, az budu zase fit. 💪🏻 Jenom začít. ![]()
@FlowerB ty máš krásný testík už 🙏🏼 ❤️️ jo, já jsem dneska 14 dní od ET 🙈A MS nepřišla 🤷🏻♀️
@Niky0403 no tak to vypadá dost dobře!! A počkáš na krev do 3.1.? 😊 😇
@FlowerB
Wow super, krása, jen tak dál
![]()
@Niky0403
Vypadá to velmi dobře, testovat nebudeš?
Půjdeš až na krev? Jsi fakt dobrá, já bych to asi nevydržela…
Už mám nakoupeno kupu Mamatestů ![]()
Jinak děvčata mně menstruace zatím nepřišla, ale nevím vůbec důvod proč…
První po OPU mi přišla za 5 dní a teď už zítra bude opožděná o 9 dní…
Opravdu jsem si přála aby se stal zázrak a ona se zpozdila, no jen já si přála tak 2-3 dny a teď vůbec netuším jestli se toho mého 1.transferu vůbec v lednu dočkám… Jsem z toho maličko mimo, tak se omlouvám, že zde moc nepíšu a nepodporuji Vás tu, ale věřte, že na Vás všechny pořád myslím a vše si pečlivě pročítám
![]()
@FlowerB půjdeš taky na krev?
@Týna 93 ne asi ne, jsem srab co🙈
Možná třeba stres z toho, aby se to stihlo, tak na základě toho se ta mrška někde toulá
@Niky0403 ano ano, máme chodit vždy 14 dni po KET, ať je výsledek jakýkoliv… jdu hned 3.1. ráno. Tak si pak dalme vědět hodnoty 😇 🙏🏼 Držím palce!
@FlowerB já vůbec nevím, jak ty hodnoty mají vypadat 🙈 Takhle to u nás není právě 🙈 Já ti moc držím palce. 🤩 A jak se cítíš?
@Niky0403 já taky nevím jak ty hodnoty mají byt 🙈 😩 zkusím někde vygooglit nějakou chytrou tabulku 😅 já se citim tak, že na mě doléhá strach a snažím se myslet pozitivně, že vše bude v poradku 😣 dneska rano jsem musela někam vybehnout bez jídla a pekne se mi cestou navalilo, takže bez nouzových sušenek po kapsách to asi nepůjde. Pořad citim podbrisek a jak vytéká ten Amelgen, tak se vždycky chodím kontrolovat a modlím se za bílou barvu 🙈 začíná mě to nervovat no 🤷🏼♀️ A co ty? 😊
@FlowerB ten strach chápu, ale nic jiného než myslet pozitivně se asi nedá🙈 Když už se prcek chytl, tak už se určitě nepustí ✊🏼 jooo ten amelgen je hrozný, já mám taky vždycky pocit, že jsem to dostala 😅. A v pondělí tě objednají na utz?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.