Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
27.12.21 11:24
@MarcelkaKaja píše:
Bohužel nemáme musíme jít znova na novo měli jsme jeden pokus bohužel 😔

jsem na tom stejně, ale manžel už druhé ivf nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
27.12.21 11:27

@Shazzou u nás spíš už další ivf nechce manžel, protože právě vidí, jak velký dopad to má na psychiku nás obou. Říkám si, kde by se tak to embryjko mohlo zatoulat. Štelcl říkal, že bude rozhodnuto už 20.12. večer, zdali se chytí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
27.12.21 11:30

Díky moc holky, dvojčátka snad ne, to by moje 48kg tělo asi neuneslo 😅 🤦🏼‍♀️ Ale uvidíme. Myslím na úplně každou z vás ❤️️ Hlavně to fakt nevzdavejte, ikdyz je to teď třeba na prd a testy negativní, mám za sebou 4 IUI a dva transfery, tisíce slz a závisti a milion otázek z okolí, kdy už bude miminko… a ještě dneska jsem se zařekla, že už do toho znova nejdu. Ale fakt se každá dočkáme, vím to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
27.12.21 11:33

@Niky0403 jeee, ja popletla jmena :lol: tak to bylo pro tebe @FlowerB
Ale mozna je to znameniiii! Haha! Mozna brzy pribude dalsi dobra zprava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
27.12.21 11:36

@BrnackaM ono trva nekolik dni jen to samotny zavrtavani, pak jeste trva, nez zacne vylucovat hcg, nekde jsem cetla, ze zacina teprve klidne 6dni po transferu a proste to jeste muze byt ted malo ;) Ja ti moc drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.12.21 12:05

Holky, když to nevyjde, nevzdávejte to!! Já 1.ivf Moc věřila, měli jsme 8 embryek a když po pgd zůstalo jen 1 a to se nechytlo, byla jsem zoufalá. Při druhém vydrželi do testu 4 tak jsem tomu moc nedávala a zdravá byla 3, jedno mi tady běhá a všechna ta bolest a probrečený noci za to stály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
27.12.21 12:40

@BrnackaM Určitě to ještě nevzdávej, já viděla plno testů, kde se jim čárka objevila mnohem později. 7.den je ještě brzy abys panikařila, určitě se ještě objeví, vždyť má ještě dalších 7 dní na to aby vykouknul :srdce: já už mám 13.den a pořád věřím, že zítra na poslední chvilku vykoukne :lol: chce to, ale pořádně obrnit nervy, je to úplně něco jiného než při testování přirozeně, u toho ivf už má člověk mnohem větší naděje když ví, že embryjko je uvnitř.

@Nika9015 Děkujeme za naději :srdce: věřím, že se nám to všem brzy povede :srdce:

@FlowerB moooc gratuluji, tak ať mrňous jen sílí, už teď máš krásnou čárku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
27.12.21 21:16

Tak zítra 14.den a telefon z CAR, tak držte všechny palce ať se mrňous na poslední chvilku ráno objeví :srdce: jinak nás bude čekat další kolo ivf :( Ale @Nika9015 mi dodala naději, že by to druhé mohlo vyjít, tak snad se dřív nebo později také dočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
27.12.21 21:18

@Ardilera
Držím pěstičky, ať maličký ještě vykoukne :srdce: :hug:
Určitě nám to všem už brzy vyjde, musíme věřit v rok 2022, už se blíží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
27.12.21 23:04

@Ardilera budu na tebe zítra myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.21 00:14
@Shazzou píše:
@FlowerB @BrnackaM to vypada dobre ;) Ja mela jinak taky tech 6 dni po ET prave tu paniku. Ale ted klidek. Uprimne jsem si rikala, ze celou dobu si predstavuju mimco, mluvim s nim kazdy den, rikam, co budem spolu delat a tak. A pak se citim jakoby odmitnuta kazdy mesic a je to des. Ted jsem si rekla, ze uz na to s**u. Proste si budu delat svoje, budu cvicit, zadny ohledy, a rikam si, ze kdyby to nikdy nevyslo, tak to nebude pro me konec sveta. A vysledek je ten, ze je mi skvele, citim se volna a ani jsem ted nebrecela. Dnes me zacalo dost bolet bricho, mam termin ms. Po utreni tam bylo trochu ruzovo, tak myslim, ze mam jasno.
Na dalsi pokusy pujdu, ale uz to nebudu resit a at se deje, co se dit ma. :srdce:
@BrnackaM das zitra vedet co test? :mrgreen:@MarcelkaKaja to me mrzi!! Jdes na dalsi pokus v lednu?

Ano určitě nevzdám se budu bojovat dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.21 00:16
@BrnackaM píše:
jsem na tom stejně, ale manžel už druhé ivf nechce.

Takže už to nechcete dál zkusit? Já to ještě nevzdávám v lednu chci jít znovu ikdyz to je moc těžký a chápu i tvého manžela protože já to mám doma podobné ale určitě se nevzdávej a uvidíš jednou to přijde určitě :wink: ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
28.12.21 07:39

Tak u nás to bohužel nevyšlo :,( 14.den a test stále sněhobílý :zed: takže nás bude čekat celé další kolo ivf a dalšího transferu se dočkám nejdřív za 3 měsíce (pokud bude víc embryjek bude se čekat na PGTa)

@MarcelkaKaja Tak já se přidávám k tobě na další kolo ivf, také jsme měli jen jedno embryjko, už víš jestli můžeš hned začít se stimulací nebo se musí čekat až na další ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4683
28.12.21 08:18

Holky, tak ja 17dpo a taky bilo, tak na tu krev zitra asiani nepujdu a jen vysadim Utrogestan. Zkusim tam zitra jen brnknout a uvidim, jestli dostanu pak termin na kontrolu, kdyz dostanu ms tento tyden jeste a oni tam nebudou.
Vcera me to nakonec precijen dostalo a probrecela jsem dost intenzivne vecer nekolik hodin, ale jdu do toho znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
28.12.21 08:26

@Shazzou @Ardilera holky strašně mě to mrzi! 😩 ale určitě to nevzdavejte! Je to opruz, ano psychicky to vyčerpává, ale já bych do toho taky šla znovu. Klidně s menší pauzou na oklepání, ale určitě bych šla, dočkáte se stopro! Myslím na vás a držím palce ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.