Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
20.1.22 20:50

@Niky0403
No zatím to vychází na 54 000, v pondělí budeme dávat 7 000 za KET, protože ET nebyl a v ceně IVF bylo zaplaceno embryoglue a asistovaný hatching, tudíž o to míň to teď bude stát… Každý další už bude cca 12 000…
Vím že to není moc, natož pokud se to povede 🙏 🍀 jen my nemáme až tak hrozné výsledky, spíše nám to prostě spolu nejde a já osobně si myslím, že mi to tam dole všechny manželovi spermoušky vždy sežere… :lol: :nevim: :lol:
Anovulace + mužský hormon = já
Nižší procento ok spermií = manžel
(Jen 2% a mají být 4% a víc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.1.22 21:04

@Týna 93 tak u nás to bylo o něco levnější. Ale jak píšeš, člověk dá vše hlavně když se povede. 🙏🏼 Tak u Vás je velký předpoklad, že se povede napoprvé ✊🏼 což bych ti moc přála. Já mám endometriozu a taky se nám díky bohu 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼 povedlo napoprvé. Ale u sebe si myslím, že to udělal věk, nevím, sem o tom přesvědčená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.1.22 21:37

@Niky0403
Věk? Kolik Vám je jestli se můžu zeptat?
Mně 28 a tomu mému 42… Jenže už se snažíme víc jak 4 roky no…
Doufám v to, že se také zadaří 🍀 🤰 🤱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.1.22 21:41

@Týna 93 určitě se zadaří, moc Ti to přeju 🤗 Ty jsi mi taky hodně otevřela oči s tím, jak jsem přemýšlela❤️️ Mně je 24 a přítelovi 25 a snažili jsme se přes dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.1.22 21:55

@Týna 93 o MACS jsem taky přemýšlela. Manžel má teda spermio naprosto na jedničku, ale proč nejít tomu štěstí naproti. Nevzpomeneš si, kolik to MACS stálo? Jestli je to výrazně dražší než ICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.1.22 22:43

@Niky0403
Děkuji Ti mnohokrát :hug: jsem ráda, že jsem Ti pomohla začít přemýšlet víc pozitivně, s tím já do tohu jdu a věřím, že to brzy vyjde, přece je už ten náš magický rok 2022 :andel: :hug: :srdce:
@BrnackaM
Jeee, tak to vůbec nevím, my to neměli úplně až takto rozepsané, mohli jsme si vybrat IVF buď cca za 41, nebo za 55 základní, vybrali jsme to dražší samozřejmě, v tom vše bylo…
Třeba Ti zde ještě někdo odpoví, určitě to zde též někdo měl a bude vědět cenu… :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
21.1.22 13:04

Ahoj holky, tak se taky hlásím. Bylo to hrozně dlouhý čekání, ale stálo to za to :dance: :dance: :dance: Vše je v pořádku, u srdíčka jsem plakala 7+5tt.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
21.1.22 13:09

@Nika9015 ahoooj no to je nádhera!!! ❤️️ Já jdu v pondělí, budu taky 7+5 tak snad je vše v pořádku, už se moc těším a zároveň bojím. Přeji ať je vše v pořádku ❤️️ Tady je kdyžtak odkaz na soukromou skupinku zářijových miminek 😊
 https://www.emimino.cz/…porod-92022/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
21.1.22 13:38

@FlowerB Děkuji, po tom zakrvácení jsem měla strach, ale už se to naštěstí neopakovalo. UZ je prý ukázkový a v pondělí se objednám ke svému gynekologovi.. Určitě to bude v pondělí v pořádku a teď se budem jen těšit z toho, jak nám pěkně porostou :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
21.1.22 15:33

@Nika9015
Moc gratuluju k :srdce: je to nádhera, jak se nám to tady hezky rozrůstá, pořád říkám, že rok 2022 bude pro nás ženy magický 🍀 🤰 🤱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
21.1.22 16:05

@Týna 93 gratuluju! Haha to ja se vzdycky zasmeju a reknu ”No to rada slysim” :lol:
To uz se budu tesit na tvoje zazitky a prozitky a pozitivni testik :srdce:
Ja premyslim, ze si dam jeste dalsi cyklus pauzu, uvidime. Ted oba vidime, jak jsem v klidu, kdyz neberu hormony, uz jsme to po tech mesicich skoro zapomeli.. Prisel mi tenhle tyden stroj a jeste i prvni Burda, tak se ted soustredim na siti a to mi dost prospiva.
Uvidim, jestli uz to budu chtit mit ”z krku”. Ale taky ted obcas trochu krvacim mimo cyklus. Ale jako ze jednou trocha krve a pak uz nic. Jako rano, kdyz vstanu a pak uz cely den nic. A jen nekdy.. asi napisu doktorovi a uvidim. Mozna bych jeste dalsi cyklus nechala i kvuli tomu, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
21.1.22 16:08

Mne to vzdycky neukaze vsechny zpravy a jak odepisu, tak mi naskoci, tak ted jeste vidim dobre zpravy o miminkach :srdce: Moc gratuluju holky, mam fakt obrovskou radost! Vase info mi vzdycky zlepsi den :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
21.1.22 16:39

@Shazzou
Děkuji zlatíčko, už se nemůžu dočkat :srdce:
Ano, už to začíná… rok 2022 už se začíná projevovat, vždyť víš, že to je přeci náš rok…
Rok holek, které cestu k miminku mají trnitou… 🍀 Pomáhá nám magie :hug:
Tělo Ti řekne samo co máš dělat, pokud potřebuje ještě měsíc pauzu, tak mu ji dej, pokud ne a je připravené na Mimi, tak mu nebraň, brzy to vyjde, prostě to vím :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.1.22 19:46

@Nika9015 to jsou krásné zprávy! Moc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
21.1.22 19:50

@Shazzou mám to dost podobně, moje tělo je teď úplně v klidu, já taky, jen jsem pořád dost unavená. Pobolívá mě občas podbříšek, ale jinak nic. Prozměnu teda vůbec nešpiním, nic, tak mám pocit, že se u mě prostě vůbec nic neděje. Jsem asi totálně bezhormonální. Přemýšlela jsem, že bych šla na další ivf nejdřív v březnu (pokud se s tím teda smíří i manžel). Děsím se, že budu muset tím vším projít znovu, ale nic jiného mi nezbyde. Ale uvidíme, jak se situace vyvine. Teď máme hodně práce na domě, tak není čas ani na to myslet, furt vybírám nějaký dlaždičky, baterie do koupelny, spotřebiče do kuchyně a tak. A občas kouknu sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.