Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Týna 93 ale já na tom dnešním (horním) vidím víc! Uvidíš, zítra by to mělo poskočit.
@BrnackaM
Jsi zlatíčko
no uvidíme, já určitě neházím flintu do žita
pořád máme ještě 5-6 dní, aby vykoukly //
![]()
@Týna 93 moc Ti držím vše co mám, aby Ti test krásně sílil a brouček se tě držel 🙏🏼
@BrnackaM moc bych Ti přála, aby se to povedlo, bylo by to krásný ✊🏼 Dokud se ta mrcha nerozjede, určitě tam naděje ještě je✊🏼
@Niky0403 zkoušela jsem teď další test (poslední), ale je to celý rozpitý, tak tam není vidět ani prd. Abfarmis testy si už nikdy nekoupím, takovej šmejd
Zítra dorazí mamatest a livsane z benu, tak uvidíme, zkusím.
@Týna 93 Budu držet palce, aby duch jenom sílil
a mrňousek u tebe už zůstal.
@BrnackaM To by bylo super kdyby se zadařilo
, uvidíš co ty zítřejší testy. Já jsem teď nakoupila velkou zásobu mamatestů, abych mohla u dalšího ketu průběžně testovat ![]()
Já zítra nebo ve čtvrtek začínám stimulovat na druhý kolo ivf
tak snad bude tentokrát více embryek, ale na KET si ještě do dubna musím počkat.
@BrnackaM tu značku vůbec neznám. Jo, zkus, moc bych ti to přála. 🙏🏼
@Ardilera Moc ti držím palce, aby tohle IVF bylo úspěšnější než to minulé. Určitě bude✊🏼 Budete posílat embrya na vyšetření?
@Ardilera no, stojím nohama pevně na zemi, nemyslím si, že bych měla takové štěstí, že po tolika letech otěhotním přirozeně. Navíc špinění + bolest prsou je jasný příznak přicházející MS. Zítra už snad přijdou mamatesty, tak jeden zkusím, ale vím, co tam bude. Jedno velký prd ![]()
Držím pěsti, ať máš tentokrát více vajček a více embryjek. A do dubna to pak už uteče jako voda. Přijde jaro, než se člověk rozkouká, tak už budeš transferovat.
@Niky0403 díky, jsi hodná. Je to fakt nejhorší značka, co jsem za 3 roky snažení měla.
@Niky0403 věříme, že teď to bude lepší, poctivě piju fertipronu, tak třeba taky pomůže
jj v repromedě skoro vždy doporučují to pgt-a, navíc manžel má horší spermiogram, takže i proto, ať se vybere nejperspektivnější embryjko, jen to hrozně dlouho trvá
ale aspoň se po OPU dá tělo dohromady. Teď jsme nechávali dělat i tu fragmentaci DNA a tu má naštěstí v pořádku 🙏🏼, tak snad nám bude tentokrát přát štěstí.
@Ardilera
Děkuji mnohokrát, no uvidíme jestli bude sílit, je to jen na něm, tak snad se mu tam bude líbit ![]()
Přeji ať máte aspoň 5 ☃️️ po vyšetření ![]()
Jeden z nich už určitě bude ten pravý, určitě nám dávej vědět, jak se to vyvíjí, jsme s Tebou ![]()
@Niky0403
Děkuji Ti nastotisíckrát, jak se Ti daří? ![]()
@BrnackaM
Mamatest je prý top z těch levnějších…
Tak uvidíme ráno, hlavně nic není ztraceno dokud nepřijde ms, nezapomeň
![]()
@Ardilera určitě bude ✊🏼 Embryjka budete mít vyšetřený, tak o to lepší to bude🙏🏼 Myslím na tebe a držím vše co mám ✊🏼 ✊🏼
@Týna 93 Nám se daří dobře (ťuk ťuk), děkuji za optání 😊 Minulý čtvrtek už měl hrášek (naše domácí pojmenování 😁) přes 2 Cm a už byly vidět i ručičky a nožičky, je to krásný ❤️️ Moc Vám všem holky přeji ať co nejdřív zažijete stejný pocit!
@Niky0403
Už se na to moc těším a Tobě to moc a moc přeji
zasloužíš si to, tak ať hrášek hezky roste a je Vám jen a jen dobře
![]()
@Týna 93 určitě si to nezasloužím o nic víc než kterákoliv z nás 🙏🏼 Dočkáme se každá určitě ❤️️ A děkujeme! 😊
Ahoj holky! Tedaa, nenapinejte me, jak ty testy dnes?
Ja byla na kontrole a zatim je folikul jeste malinkej, tak musim v patek zas. Pritel byl akorat dnes v Praze kouknout na podnajem a vypada to, ze od dubna budem tam. Tak snad klapne ted ten KET. A kdyby ne, zkusim pak jinou kliniku v Praze uz.
Ale je uplne super, ze jsme nasli byt, ktery je uplnou nahodou pres ulici od kanclu, kde dela moje nejlepsi kamoska
Takze to bude skvela zmena.
@Shazzou mě sice přišly testy, ale přesně jak jsem předpokládála, ani prd
špinění mi ustalo, byla to jen taková jednodenní záležitost, tak uvidíme, co bude dál.
A nebude ti štelcl chybět? Takovej sympaťák! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.