Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
4.2.22 14:43

@Maribelle
Děkuji Ti :hug:
No mně neutekly ani ty dva měsíce, co jsme čekali teď, natož čtyři… 8o
Máš ode mne velké uznání…
Určitě to brzy vyjde… 🍀 ✊ 🍀 :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
4.2.22 14:53

@Týna 93 Týno a to dáváte dva cykly pauzu (3 MS) nebo proste jen dvě menstruace (1 cyklus)? Pokud jen takhle dvě MS, tak už jen za měsíc a kousek budeš zase stimulovat na KET, to uteče ani nebudeš vědět jak 😊 určitě se to ted povede! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
4.2.22 15:12

@FlowerB
Jsi zlatíčko, jen když vidím jak mi teď chodí ms od té doby co beru ty všelijaké hormony, tak to bude minimálně dva měsíce trvat… :roll:
Ale tak nic jiného než počkat už mi nezbývá…
Pořád je teprve druhý měsíc 🌙 tohoto roku :andel: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
4.2.22 17:04

Holky, zkoušely jste před KET nějaké babské rady? Grep, červené víno atd.? Já jsem všechny doplňky vysadila, beru jenom Femibion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
4.2.22 17:09

@Týna 93 Ono to čekání je na palici, ne že ne. Já jsem teď, jak má dcera covid, docela pobrečela. Představa, ze se to zase všechno posune, mě dostala. Pak jsem si řekla, že nic nenadělám. Buď to klapne nebo ne. V mých rukou to není. :( My jsme zatím všichni krom ní negativní a bez příznaků. Tak snad to, ťuk ťuk, vydrží. A snad i moje vaječníky nebudou nikamm spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
4.2.22 17:55

@Maribelle
Je to na palici, držím pěstičky, ať už to vyjde 🍀 ✊ 🍀 také beru Femibion…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.2.22 08:56

Ahoj holky tak dnes 10 den od ketu a jak jsem říkala, na testu nic :? Já to tak nějak tušila celou dobu :nevim: nejradši bych už vysadila ten amelgen a na krev taky zbytečně nepoběžím, je to stejné jako minule 😑 holky co berete femibion nebo něco podobného, to už k tomu nepřidávate kys. Listovou asi že? Chtěla bych si to koupit a zkusiti to, ale mám doma hromadu listovky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
7.2.22 10:03

Ahoj holky, tak uz treti kontrola za mnou, tentokrat uz dozravam, tak vecer picham Ovitrelle. To bude sranda, jsem po nem nekdy vztekla a zrovna tento tyden meetingy od 2 do pul osmy kazdy den 😅
Pokud bude krev ok, tak budu mit Valentynsky embryjko. Nejak si nedelam moc nadeje, uz to bude treti pokus a to cloveku moc neprida.. Ale to stehovani a tak me aspon zamestna. A na pondeli jsem si vzala volno, tak si udelam hezky den.

@Týna 93 @Arabeska22 uz vite, ze to nedopadlo? Neni jeste mozny, ze to vykoukne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.2.22 10:17

@Shazzou držím ti všechny palce ať ti to vyjde :hug:

Podle mě se to už neukáže, podle holek tady na emiminu těm co to vyšlo se to ukázalo už dřív a jen malému procentu ten 14 den :nevim: jako náhoda je blbec, ale tak nějak vnitřně to prostě cítím :?
 https://europeivf.com/…deni-embrya/?…

Tady je to popsané den po dni a podle nich po 7 dnu už by tělo mělo něco vylučovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
7.2.22 10:22

@Shazzou Já dnes byla na UZ a máme to úplně stejně. Dnes Ovitrelle a v pondělí KET. Tak v tom budeme spolu.😘 Karanténa u nás dopadla dobře, i jsme se všichni otestovali a jsme negativní. Tak snad to tak zůstane. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
7.2.22 10:25

@Arabeska22 :hug: Ve Femibionu je listovky dost, 400 metafolinu a 400 obyč lidtovky. Tak to určitě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
7.2.22 10:26

@Týna 93 Děkuju moc ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.2.22 11:25

@Shazzou @Maribelle holky, moc držím pěsti, na ten valentýnský transfer! To už se prostě musí povést. @Arabeska22 někomu to fakt vykoukne později, ale chápu tě. Mě taky všichni uklidňovali, ale veděla jsem, že to neklaplo. Člověk to tak nějak vnitřně cítí. Máte ještě něco zamraženo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
7.2.22 11:41

@Arabeska22 taky te chapu. Clovek se ani nechce moc nutit tomu verit, ikdyz tam ta mini sance na pozdni carku jeste je.
Pridavam se k dotazu na mrazacky, kdy bys sla znovu kdyztak?

@Maribelle tak to je super :D Doufam, ze nam to klapne! Mne vyslo na prstynku, ze budu mit 2 holky, tak budu embryjku rikat Valentynka. Teda jeste nechci predbihat, cekam furt na vysledky krve. Ale sliznice je krasna, tak snad to klapne.

@BrnackaM moc dekuju. Jak to mas ty? Pujdes za Stelclem na konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
7.2.22 11:46

@Shazzou @Maribelle taky moc držím palce na valentýnský transfer :srdce:
Mě asi vyjde na valentýna OPU :dance: takže my budeme mít valentýnské oplodňování vajíček :srdce:

@Týna 93 zkoušela jsi ještě testovat, jestli na poslední chvíli ještě nevykoukne? Jinak do dalšího KETu to uteče a asi nás pak bude čekat v dubnu spolu :srdce: já budu teď po ivf čekat ob cyklus na pgt-a

@Arabeska22 ještě vydrž do toho 14.dne, třeba budeš tou výjimkou, které se objeví později, já jsem právě našla spoustu, kterým se objevil duch až ten 12. den :hug: a na další bys šla taky ob cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.