Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
3.2.22 13:42

@Maribelle
To mě mrzí, snad se Vám to vyhne, my jsme to během 3 dnů ten Omikron dostali úplně celá rodina… Ale jak rychle to přišlo, tak rychle to odešlo 🙏 Tak snad to vyjde jak má… Držím pěstičky 🍀 ✊ 🍀
@Ardilera
Dala jsi si včera horkou vanu a červené víno? :cert: :andel: pokud ano, tak by bylo dost divné, kdyby se to najednou zastavilo :lol:
Jinak moc gratuluji k ms, úplně vím jak se cítíš :dance: :hug: :srdce:
@FlowerB
Jeee, to je supeeer už se těším na konec února :dance: už chci maličké vidět a rozplývat se nad fotečkami :hug:
Jeee, to už by jste mohli vědět jestli to bude holčička nebo kluk, viď? :dance:
Už máte jména?
U nás jména byla jasná úplně od začátku, i když teda spíš jen pro kluka, protože prstýnek mi řekl, že se holčičky dočkám až na třetí dobrou a to bude nejdřív za deset let :lol: :lol: :lol: jméno pro kluka vybral manžel a úplně všichni až na mě ho schválili a já už si nějak zvykla :lol: :dance: :lol:
Jinak já budu testovat až zítra a v neděli bych chtěla zkusit ten Clear Blue, tak uvidíme :dance: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
3.2.22 14:42

@Týna 93 tak moc držím palce na zítřejší testování, kolik dni budeš po transferu? 🤩 uvidíme jestli pohlaví bude vidět, ale asi bude ještě brzo 😣 taky se těším až to budeme vědět, ale chceme si to s manželem nechat pro sebe a nechat všem ostatním překvápko. A jména taky nebudeme rodině a okolí říkat, protože do toho každý chce vždycky kecat a každý na to má nějaké poznámky a připomínky, takže si to taky pořešíme sami mezi sebou a pohlaví a jméno se dozvědí až po porodu 😍 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
3.2.22 15:20

@FlowerB také bych jméno neříkala, protože to člověka hrozně ovlivní. U nás z toho byla celorodinná debata. My jsme jméno u dcery rozhodli až v porodnici, když jsme ji viděli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
3.2.22 16:03

@Maribelle
Já si klidně nechám říct, u nás pro chlapečka to úplně debata nebyla, já věřila že budeme mít holčičku (prstýnek pak ukázal dva kluky) tak říkám, vyber si jméno pro chlapečka já vyberu pro holčičku, (byla jsem trošku vyčůraná) no on ho vybral a všichni ho jen odsouhlasili, nikdo neměl žádné námitky, jen řekli, že to bude naše dítě a že se jim to jméno líbí, nic víc :lol: manžel řekl, že se mu tohle klučičí jméno líbí nejvíc, že po tatínkovi Davídka hold nechce…
A já už si zvykla a líbí se mi také, takže já tohle neřeším :dance:
Jsem v pohodě :srdce:
@FlowerB
Zítra budu 11. den po transferu a v neděli bych chtěla už dělat ten Clear Blue, pokud bude co testovat :dance: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
3.2.22 19:38

@Ardilera super, že se to nakonec rozjelo. Já jsem měla jeden den výraznější špinění, teď jen maličko občas něco, ale jinak ticho po pěšině. Uvidíme, kdy MS dorazí. Držím pěsti, ať je píchání injekcí co nejmíň bolestivé a ať je co nejvíce folikulů. @Maribelle ach jo, ty máš chudáku každý měsíc něco. Nejdřív opožděná ovulace, teď zase covid. Snad nebude tentokrát ovulace chvátat a všechno to stihneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
4.2.22 03:40

Holky takže pokud tam něco bylo, tak už není… Nechci lítost, porvu se s tím sama… :hug:
Jen vůbec nevím jak to zvládne manžel, musím mu to za dvě minuty až bude vstávat říct a on je prostě přesvědčený, že to vyšlo a přes to vlak nejede…
Tak držte pěsti… Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
4.2.22 05:13

@Týna 93 manžel to zvládne, už jen kvůli tobě :hug: musíme doufat že nás prostě jednou to miminko čeká, NADĚJE umírá poslední…já dnes 7 den po Ket a nic, jsem realista takže také počítám, že to nevyšlo, někdo by řekl že je brzo, ale co si budem, když to nekomu klapne tak tam ten duch většinou je :nevim:
A jak si na tom s pokusy máš ještě mrazacky? Dneska si dej relax, ať můžeš jít do nového začátku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.2.22 08:41

@Týna 93 myslím na tebe, drz se :hug: rok 2022 je náš, sama to říkáš. Příští měsíc se určitě chytí a nepustí. Kolik mas ještě mrazacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.2.22 08:43

@Arabeska22 nevim proč, ale me dr. říkal, ze je fakt rozhodující az ten 10.den. Ale rozumím ti, taky jsem 7.den věděla, ze to nedopadlo, když byl test bily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
4.2.22 08:44

@Týna 93 Kočko drž se! Nám první transfer taky nevyšel 😣 no a podívej…vždycky je naděje… ten příští vyjde, to je jasná věc! ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.2.22 08:47

@Týna 93 Drž se :hug: Ty jsi pro to udělala maximum. Příští KET bude určitě úspěšnější ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4675
4.2.22 09:20

@BrnackaM to vis, ze mi Stelcl bude chybet. Mozna jeste zkusim dojizdet, uvidim, jak to pujde. Treba nebudu muset, kdyz klapne ten KET…
@Týna 93 myslis, ze uz nevykoukne? Kdyby ne, tak vyjde dalsi. Ty jsi takovy nase pozitivni slunicko, tvoje karma musi bejt tak nabita dobryma vecma 😄 Vyjde to nakonec tak, ze to bude naprosto dokonale nacasovane.

Ja mam akorat za sebou zas kontrolu a folikul roste, ale je porad malinkej, tak to vypada, ze ovulace bude az ve stredu. A pokud jo, tak by mi vysel KET na Valentyna 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
4.2.22 09:43

@Shazzou ty jo, tak KET na Valentýna, to je hodně luxusní :mrgreen: To prostě musí už tentokrát klapnout. To bude úplně dítě lásky :mrgreen: Pravda, klapne ti tenhle KET a se štelcelm se pak už rozloučíš s fotečkou fazolky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
4.2.22 11:11

@Shazzou
Juuuuu, super KET na Valentýna tak to je úplně jasný, všichni jsou nabití láskou a energií, že se maličký ihned určitě zakousne ani nebude vědět jak :hug:

@Arabeska22 @BrnackaM @FlowerB @Niky0403 @Shazzou
Holky moc Vám děkuji za podporu, jste zlatíčka :hug: je to těžké, já se z toho vybrečím a pak to v sobě zamknu, ale manžel ten nebrečí, proto o něj mám větší strach než o sebe, byl stoprocentně přesvědčený že to vyšlo a prostě mi nevěří že už tam není, nemůže se s tím smířit… :roll:
Jinak na další KET si budu muset počkat dva měsíce, podle pana doktora… To bude děsně dlouhá doba… Oni asi chtějí tělu dát vždycky měsíc na odpočinutí… :nevim:
Mám Vás ráda holky, my to spolu zvládneme, uvidíte :hug: :srdce: :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
4.2.22 11:33

@Týna 93 :hug: Moc přeju, ať to rychle uteče a ať je tu co nejrychleji těšení na nový začátek. :srdce: U nás první nezdar také hůř snášel manzel, po pozitivním testu si nepřipouštěl, že by to dopadlo jinak než dobře. Ale dali jsme to a vy to dáte taky. 🙏Já jsem byla na posledním ET v říjnu a teď je únor, uteklo to jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.