Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BrnackaM
Pokud nepřijde ms, pořád není nic ztraceno… ![]()
@Niky0403
Samozřejmě, že si to zaslouží každá z nás a už to že vždycky aspoň jedna z nás udělá tento pokrok nás to všechny posouvá o kousek blíž k vysněnému konci (začátku) každá pozitivní zpráva mě vždy víc a víc navnadí a dodá mi sílu…
@Shazzou
Tak to je úplně nejvíc super, moc gratuluji k bytečku
to bude bomba mít nejku jen malý kousek od sebe
![]()
Jinak holky já byla ráno zdrblá, protože můj kazdyt test po zaschnutí vypadá jako kdyby tam opravdu vůbec nic nikdy nebylo…
No ale je tam psané, že výsledek do tří minut, pak už to je klamivé údajně, no nevím…
Ale dám Vám sem pár fotek a porovnejte jestli něco uvidíte
mám totiž foto po třech minutách jak ten 7. den tak i dnešek alias 9. den… A já myslím že tam trošku rozdíl je
jen teda po zaschnutí zase skoro nic, nechápu to
asi se schovává ![]()
No koláži vždy vrchní foto 7. den a spodní dnes… Pak ještě přidám jak vypadá test dnes po úplném zaschnutí… Už mi asi začíná malinko hrabat
teď už budu testovat jen v pátek a v neděli… ![]()
@Týna 93 na tom spodním testu je už úplně krásně vidět!!! Do pátku si ukousám nehty za tebe nervozitou. Stoupá to trochu pomaleji, asi to bude chlapeček
Mám z tebe taaaakovouuu radost!!!
Já možná chci, aby ta MS přišla, abych se nemusela trápit a měla jasno. A taky bych potřebovala, aby se mi trošku srovnal cyklus. Dneska jsem 34 DC, vidím to zase na nějakých 70 dní ![]()
@BrnackaM
70 dní? Tpč ![]()
No já měla úplně nejdelší teď před vložením 44 dní a už jsem šílela, ještěže existují injekce na vyvolání… Čím chceš srovnávat ten cyklus, na to něco je?
No já budu možná hrozně šťastná, že si zítra oddechnu a nechám to na pátek, protože je vidět trošku rozdíl opravdu až ob ty dva dny ![]()
@Týna 93 také na tom spodním už vidím viditelnějšího ducha a určitě bude zesilovat. Držím palce ![]()
Já jsem zase zmatená z té ms a nevím jestli začít píchat gonal nebo ne ![]()
Včera jen světlounce růžový, skoro ani na intimku to nebylo, tak jsem čekala, že se dnes rozjede a budu to počítat jako 1DC a zítra začnu píchat. No ale dnes opět jen světle růžový spíš jen na papíře a na intimce skoro nic
tak právě nevím jestli už to brát jako ms a začít nebo ještě čekat. ![]()
@Ardilera
Já bych počkala do zítřka, dala bych si teď hodinovou horkou vanu a červené víno a pokud špiníš, tak do zítra by se to mělo rozjet, držím pěstičky 🍀 ✊ 🍀
@Týna 93 já právě čekala, že se rozjede už dnes, překvapilo mě právě že je růžový už 2 dny
obvzlášť když po tom ketu mi MS trvala 1-2 dny
tak abych to neprošvihla
Ale ta vana a víno zní dobře, takže to určitě zkusím ![]()
Ahoj ženy, chtěla bych se zeptat na pár věcí. V pondělí 7.2 mě čeká KET. Teď v pondělí jsem byla na ultrazvuku folikul měřil 19mm a výšku sliznice mi dr neřekla, a já jsem se zapomněla zeptat. Ještě ten den jsem si měla píchnout Ovitrelle a od dneška si zavádět Amelgen 0-0-1. Dnes jsem byla u svého gynekologa a ten říkal, že mám sliznici 7mm. To je asi málo pro KET ne? Nebo ještě stihne dorůst do toho pondělí?
@Týna 93 no, právěže se to nedá srovnat ničím jiným než zase hormonana. Uvidíme. Třeba se MS umoudří a přijde nějak normálně. Včera mě hodně bolely bradavky, to je dobrej ukazatel, že se něco děje.
@Ardilera ještě bych vydržela. Za 1DC se bere den, kdy opravdu začne krvácení. Mě u toho třeba vždy nezaměnitelně bolí břicho a pak se to spustí proudem. No a nemůžeš být náhodou těhotná? Když to je jen růžové špinění? Já třeba růžové špinění nemívám, u mě je to vždy hnědé a pak už krev.
@Dobii Ahojky já měla sliznici 7,1mm a Ket proběhl bez problémů
i folikul jsem měla stejný
jen amelgen beru 1-0-1, ale neboj doktoři určitě vědí co dělají, držím palce ať to to klapne ![]()
@Dobii
Ahojky, sliznice je na KET 7 mm dobrá, já měla dvanáct už 5 dní před transferem, ale prý i hodně není úplně dobře… 7-9 mm je myslím nejlepší co jsem tak četla… A kdyby to bylo málo tak si myslím, že by Ti KET ani nedělali, neboj
důvěřuj jim a kdyžtak se zeptej v den transferu ![]()
@BrnackaM no já to takto právě taky vůbec nemívám, ale už po tom KET jsem měla ms 1 den a druhý jen růžové, normálně mám klasicky krev 5 dní. Břicho mě právě taky vůbec nebolí
no manžela to taky napadlo, jestli už nejsem náhodou těhotná
zkoušela jsem test teďka a žádný duch nebyl
rozseknem to asi ráno, jestli zesílí tak to budu brát jako 1DC a píchnem až v pátek, pokud ne tak udělám test a pokud bude negativní i ten, tak zavolám do CAR, jestli teda mám začít, nebo ještě čekat
ono to prostě nemůže být jednoduchý ![]()
@Dobii 7mm už je v pohodě pro KET
hraniční je prý kolem 6,5
Moc vám všem děkuji za uklidnění a za rady
ještě se zeptám je šance, že sliznice ještě povyroste? Máte nějaké zkušenosti s tím červeným vínem nebo ananasem? ![]()
@Týna 93 To už je krásný, jen tak dál!
Pořád držím!
U nás holky zase na nic, už mám po MS, v pátek jsem měla jít na UZ a dcera dnes pozitivní antigen, takže budu do pondělka v karanténě. Tak doufám, že do té doby nebude ovulace, já ji mívám brzo, a pak že to neskočí i na mě.
Dcera má jenom rýmu, očkovaní jsme krom malé všichni, tak nám držte palce. To je nekonečný. ![]()
@BrnackaM @BrnackaM Tak jsem ráno chytla paniku, že ms úplně přestala protože přes noc vůbec nic a ráno pomalu ani na papíru
test negativní, bt nízká, tak jsem volala do repromedy koordinátorce jestli mám tedy začít píchat nebo přijít na kontrolu. No a než za tu hodinu a půl, po konzultaci s doktorkou, zavolala zpět, tak se ms začala rozjíždět
asi jsem se nikdy tak z ms a té bolesti neradovala jako dneska
Takže zítra začínám píchat gonal ![]()
@Týna 93 ahoooj tak co dnešní testik! Moc na tebe myslím!
@Ardilera Gratuluji k zahájení stimulace, myslím na tebe, ted to klapne! Přeji klidný průběh stimulace!
Holky já jsem dnes 9+1 podle MS a ve středu jdu na další utz a na konci února na screening, moc doufám ze bude vše v pořádku ☺️️ Jinak jsem ani jednou nezvracela, občas mi bývá trochu nic moc, ale jinak musim zaťukat, že to zatím zvládání celkem fajn ☺️️ Včera jsem zkusila poslechnout srdíčko před angelsounds a bylo tam ❤️️ Tak to bylo pěkné, nechci to moc používat kvůli nějaké potenciální škodlivosti, ale jako rychlé uklidnění to bylo krásné 🤩 myslím na vás.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.