Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
7.2.22 11:56

@BrnackaM @Shazzou ještě máme dva mrazacky, uvidím co mi řeknou až tam budu v pátek volat, jinak si myslím že další ket by byl v březnu až začne ms :nevim: otázkou je jestli jsou embrya v pořádku, že se vůbec nechytaji…

@Ardilera ještě to samozřejmě zkusím 14 den uvidíme

Holky všem děkuji za podporu jsem ráda že si tu můžeme o všem popovídat, ostatní tomu nerozumí, kdo to nezažil, tak se mu to těžko vysvětluje. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.2.22 12:24

@Shazzou jj, půjdu se s ním pobavit koncem února, říkal, že u mě má nějaké otazníky. Ale že je otevřen diskuzi. @Ardilera tak to je další skvělá zpráva. Tak to by mohl být ten únor hezky plodný. A v listopadu se pak bude rodit jako o závod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.2.22 12:25

@Arabeska22 to je super, že jsou mrazáčci. To je vždy ještě nějaká naděje.

Jj, máš pravdu, kdo nezažil, nepochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.2.22 12:25

Holky, tak mě tak napadlo, neuděláme si uzavřenou skupinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
7.2.22 12:35

@BrnackaM super tak to bys mohla v březnu začít zase se stimulací, a pokud bys šla rovnou na ET, tak to bude vánoční miminko 2022, zrovna v týdnu jsem měla schůzku s klienty, kterým se loni narodil chlapeček přesně 24.12. :hug: no mě vychází kvůli pgt-a KET až na duben, takže to bude miminko až leden 2023

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.2.22 12:59

Ahoj holky, už jsem se tu dlouho neobjevila. Koukám, že stále ještě čekáme na vytoužené miminko. Já zatím taky nic, budu znovu stimulovat. Jediný embryjko, který mi zůstalo, tak mělo genetickou zátěž, takže jsme ani nevkládal zpět. :( :,( Zítra jsem měla jet na kontrolu a jako na potvoru je doktor nemocen. :zed: Takže zase další měsíc čekání…
Myslím na všechny, ať se to brzy povede… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
7.2.22 15:30

@Ardilera My jsme měli výsledky PGT-A z Gennetu ani ne za 14 dní. Býval by se stihl KET v následujícím cyklu po ivf, ale vyšlo to na Vánoce. A já jsem po pravdě byla ráda za pauzu. Naštěstí jsem nevěděla, že bude čtvrt roku dlouhá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
7.2.22 15:32

@Arabeska22 Vždycky je tam pravděpodobně nějaké, které je v pořádku. :hug: Vy máte vyšetřenou genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
7.2.22 15:34

@Danča155 To je smůla s doktorem. Teď je na tohle taková blbá doba. Tak moc přeju, aby to čekání rychle uběhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
7.2.22 15:35
@BrnackaM píše:
Holky, tak mě tak napadlo, neuděláme si uzavřenou skupinku?

Mně by to asi vyhovovalo víc než veřejná diskuze. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.2.22 15:51

@Maribelle mě asi taky. Tak já něco vytvořím a přizvu vás tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
7.2.22 15:52

@Shazzou Určitě to bude všechno v pořádku a Valentýnka bude na cestě. :andel: S tím prstýnkem jsem to zkoušela, ale nevím jestli to ukazuje i ty děti co už mám nebo jen budoucí. Protože mně se pořád točil, pak kýval, ale já už určitě víc než jedno mít nebudu. :mrgreen: Tak jsem z toho byla zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
7.2.22 16:03

Holky, skupinka zde:
https://www.emimino.cz/…evek-454708/

Několik posledních jsem vás přidala, ale klidně si pak klikněte na žádost a já vás pustím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.2.22 22:05

@Arabeska22
Já beru k Femibionu i kyselinu listovou, ale jen 400 + tedy ještě kapky s vitamínem D…
@Shazzou @Maribelle
Jeeeee supeeeeer obě jdete na Valentýna :dance: :srdce: :hug: to už prostě musí vyjít, ten den je plný lásky a pozitivní energie, to musí vyjít 🍀 ✊ 🍀
@Ardilera
Je tak to bude určitě taky super oplodňovací den, už se těším na skvělé zprávy :hug:
No on tam byl 7. a 9. den, ale 11. už ne, nemělo cenu testovat, cítila jsem že už se nedrží… Víkend jsem celý probrečela, všem co to věděli jsem to oznámila, že to nevyšlo a oni tomu prostě nevěřili, ani manžel ne, tudíž na tom byl včera hodně špatně, když mu to doktor oznámil… :roll: Bylo mi ho tak líto…
Mamka i švagrová už mi nabízeli, že mi dítě klidně i odnosí atd… Jen abych už nemusela trpět a dočkala se malé lásky… Je to od nich opravdu hezký, to neříkám, přímo úžasný, ale já to prostě chci se vším všudy a věřím, že se toho jednou dočkám :dance: :hug:

Všechny se toho jednou dočkáme věřím tomu… :hug:
Odepisuji na stránku 88 :dance: a už se chystám na 89 :lol: chvilku jsem zde nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
9.2.22 22:13

@BrnackaM
Já chci takyyy :dance: :srdce: :hug:
Jen nevím jak na tooo a kam mám jít :lol:
@Maribelle
Mělo by to ukazovat všechny děti co máš + ty co budeš mít :* :hug:
@BrnackaM
Mazat už se mi to nechce, tak já na to tedy zkusím kliknout :dance: :* :lol:
A přijdu se za Vámi podívat…
@Shazzou
Budeš jí říkat Valentýnka a nakonec si na to tak zvyknete, že to bude Valentýnka 1. :srdce: :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.