Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A co vlastně @Ardilera? Testovala jsi dnes? Nebo už to taky necháš až na vánoce?
Holky já nepiju zase vůbec, nemám pocit žízně ani trochu 🤦🏻♀️
@Niky0403 každá jsme jiná
to, co má jedna, nemusí mít druhá ![]()
@BrnackaM Jo, a ještě to strašně dobrý pozorovat tady, že každá máme něco jiného 🤗 Společné bych nám přála ty // ![]()
@BrnackaM dneska jsem netestovala, ale zítra ráno to zase zkusím
mám doma spoustu testů, tak budu sledovat kdy vykoukne
Koukala jsem na různý fotky těch co testovali denně a je to fakt hodně individuální slabý duchové od 5. dne i mini duchové teprve až 12.den, takže minimálně do toho 12-14. dne mám pořád spoustu naděje, že je mrňous uvnitř ![]()
Přeci jen bylo to zpomalené embryjko, já jsem celý život taký prý jak želva
tak asi to poleze hodně pomalu, ale věřím, že tam bude.
Včera jsem dělala oběd a nějak jsem z těch vůní měla trochu žaludek na vodě, ale je to asi taky tím, že se snažím víc pít, protože mě jinak bolí hlava ty poslední dny.
No jsem zvědavá na další testující, brzo to tu vypukne ![]()
@Niky0403 mám to stejně, premlouvam se k pití 🤣 po ET to bylo něco jiného, byla jsem ještě “rozpitá” ze stimulace, jak se muselo. No a teď naopak se premlouvam něco vypít, vím ze bych mela, tak to do sebe láduju, ale pocit žízně fakt nemám 🙈 😅
Závidím @BrnackaM kosmetiku 🤩 😇 byla jsem naposledy asi v půlce listopadu a chtělo by to znovu 🙈 já zas dneska vytuhla na akupunktuře, teď ještě něco dělám do práce z domova ale koupila jsem dneska v dmku takové ty textilní hydratační masky, tak si dneska večer u telky udělám takovou low cost kosmetiku doma 😅 😂
@Ardilera jeee těším se zítra rano na testik! 😍 a držím palceee!
@Shazzau Joo tak jsme měly špinění podobně, já od té doby ani ťuk, tak snad je to ok 🙏🏼 😇
Příspěvek upraven 21.12.21 v 18:21
@FlowerB ja taky nic, porad doufam, ze me jen nerejpnul katetrem. Ale jednou se to stalo pri IUI, kdyz jsem nemela naplneny mocak a to jsem citila a trochu jsem zaspinila uz ten den. Tak snad tohle bylo zahryznuti ![]()
Jinak jsem si pripadala unavena behem dne, tak ze si dam slofika a pred tim tu meditaci. No a meditace skoncila a ja se zas citila plna energie ![]()
@Ardilera jj, je pravda, že ten rozptyl, kdy se objevila první čárka je poměrně veliká. Už jsme se bavili s manželem, kdy budeme testovat a on že prej „no za těch 15 dní, co jdeš na krev do CARu, ne?“ Tak jsem mu říkala, že 15 dní teda rozhodně nevydržím
Těším se na tvůj zítřejší testík a doufám, že se tam už nějaký doušek objeví
@FlowerB kosmetika byla perfektní, úplně jsem tam vytuhla
@FlowerB @Shazzou holky, jsem nervozní, že u mě se žádný špinění nekonalo :/
Jinak konečně jsem začala péct linecké
Mám letos hrozný skluz. Ale bylo to super, aspoň jsem na chvilku přepla a pak jsem se stejně přichytila, že přemýšlím, zdali už to linecké nepečeme 2
Jak já vydržím netestovat, to je mi fakt záhadou ![]()
@BrnackaM to nebud nervozni!! U me to zaprve byla jen fakt mala kapka a minule se mi treba zahnizdilo bez spineni. To spineni neni vubec nutny
Je to spis ze me to navnadilo.
Ja mam strasny nutkani testovat a zaroven se bojim, tak uvidime, co zvitezi 😂 Ja se bojim, ze tam nic nebude.. ale zas pak budu mit cely den se s tim srovnat a nikam nemusim.
@Shazzou mám to dost podobně a to ještě ani nejsem ve fázi, kdy by se dalo o testování vůbec uvažovat
Bojím se, aby tam nebylo bílo. Úplně si teda tu myšlenku zakazuju, ale někde vzadu v hlavě je, že jo. Ale zase si říkám, že když budu testovat brzo, tak je furt ještě možnost, že to vykoukne později. To je tak jediný, čím se uklidňuju.
@Shazzou tjn, ten já svádím skoro každej měsíc poslední 3 roky. Jinak ještě mám další super příznak, mám furt hlad. Ale furt. Ráno se budím a nejradši bych šla plenit lednici. Večer se navečeřím a okolo deváté bych už okusovala klidně i zeď, jak jsem hladová. Ale to bude asi ten progesteron…
@BrnackaM ja mela od opu uplny opak. Vsechno mi az do ms prislo mdly a bez chuti a vubec jsem nemela chut k jidlu. Prave i cokolada mi nechutnala. Bylo to strasny, protoze ja jim rada a vychutnavam si a tohle byl teda teror 😅 Ale ted nic takovyho nastesti.
@BrnackaM 😄 😄 😄vidíš já jsem poslední 3 dny taky nenažraná, normálně jsem mohla snídat i hodinu, dvě potom co vstanu a teď mám hned strašný hlad a večer než usnu taky 😅 ale dost se krotím a i manžel mi vždy zakáže nějakou hloupost co vymyslím, a že si místo toho mám dát něco zdravějšího 🙈
Škoda že ty všemožný příznaky můžou být úplně z čehokoliv a vůbec nemusí mít souvislost s těhotenstvím.
Ráno dám vědět co testík bude to 8.den po KET, tak snad už nějakýho ducha vykoukám 👻
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.