Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
22.12.21 18:01
@Shazzou píše:
@Týna 93 a ty jsi ted mela prirozeny cyklus nebo odber v tomhle cyklu? Ja si nepamatuju. Mne napadlo, jestli by ses taky nemela mozna testnout :lol:

teď mě napadlo to stejný. Není to totiž spíš těhu hlen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
22.12.21 18:54

Tak pozítří velký vestovací den :srdce: já jsem dnes byla dokoupit nějaké drobnosti na Vánoce a po cestě koupila bodyčko s medvídkama, tak doufám, že se ten náš reproMedík na vánoce ukáže, ať to využiju 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
22.12.21 18:59

@Niky0403 no ja doufam, ze u tebe to brzo budou dve carky na testu 😂 Byva to jeden z priznaku, tak drzim palce!

@Týna 93 ah, skoda, to by byla sranda, kdyby to ted klaplo 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
22.12.21 19:18

@Ardilera moc drzim palge a verim, ze se ukaze ❤️ Ted premyslim, jestli taky neco neporidit. Pro stesti a jako magnet na mimco. Jako darecek pod stromecek pro budouciho pucika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
23.12.21 04:08

Ahojky holky tak v úterý proběhla konzultace no nebude to hned jelikož sme tam nebyli déle jak Rok tak musím první na gyndu na citilogii to jsem objednaná na 10.1 pak počkat na výsledky…pak mezi 2 a 4 dnem MS se objednat na kliniku na krev i s přítelem…pak se oni spojí s mou pojišťovnou což mi řekla že to musí pojišťovně poslat poštou jelikož mám 205.. a to trvá až 3 týdny než to schválí
Takže v únoru by sme mohli podstoupit IVF :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.12.21 04:43

Uz hodinu jsem vzhůru :cert: chytla jsem mírnou paniku, ze me zatím nebolí ty vajecniky, jak popisoval dr. Tak se bojím, zdali se embryjko chytlo. Ale každej den me tam tak nejak dloube, ale to taky můžou byt ty vaječníky, jak splaskavaji. Tak nevim :nevim: jinak ja uz mam pro mimco mini ponozticky. Sice zítra ještě nebudeme vůbec nic vedet, ale to nevadí, dam si je pod ten stromeček klidne dodatečně na konci roku :mrgreen: furt verim, ze tam je a drží se. Ale občas mě přepadají pochyby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.12.21 04:46

@Peťulinda29 určitě je lepší podstoupit všechna potřebná vyšetření, at se podchyti vše podstatné. A horm. profil je nutnost, at ví jak te nastimulovat. A spermiogram se mění pomalu každý měsíc. Oni ví, co dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.12.21 05:19

@Peťulinda29 je lepší si počkat, aby vše bylo, tak jak má :palec: ono to uteče, vždyť už máš za chvilku leden 🙂

@BrnackaM Úplně tě chápu, někdy se cítím, jak je všechno fajn, a pak to na mě padne ten strach. Ale věřím, že je na příznaky ještě brzy. A všechno dobře dopadne. U každé z nás, musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
23.12.21 09:35

@Peťulinda29 tak to neni takovy zdrzeni, to mas za par! Ted mas cas se hyckat, at jsi silna na tu stimulaci a odber! ;)

@BrnackaM ja taky chytam obcas trochu nerva. Nekdy ze me nic nedloube, jindy, ze tam neco poboliva, ted nemam zadne priznaky, citim se normalne a rikam si, ze je porad brzo. Dokonce ani jako by na me nepusobily ty hormony. Minule fakt ale poradny dloubani a nevolnost az tech 10dni po et. Dokonce se mi najednou vubec nechce testovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
23.12.21 09:46

@Shazzou já mám poslední 2dny taky pocit, že žádný příznaky nejsou :lol: včera mě trochu vyděsilo, jak zavádím ten utroš, že se úplně změnil čípek, po KET úplně pevný a teď je hrozně měkký a menší. Ale co jsem googlila tak každá to měla úplně jinak, takže to asi nebude znamenat vůbec nic :lol: a zbytečně plaším. Je hrozně těžký se po tom ketu nesledovat, když vím, že je uvnitř. 8o :zed: no jak se blíží ten 14.den tak jsem hrozně nervózní jestli se to povede, nejraději bych testovala klidně 3×denně a vypálila tam tu druhou čárku snad i očima :lol: Tak snad zítra už tu bude několik duchů :srdce:

Kdo všechno zkusí testovat na Vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
23.12.21 09:57

@Peťulinda29 hmm to mě mrzi, ale zase si myslím, ze je určitě lepší mit všechna vyšetření čerstvě, mne třeba doktorka v car nabírá štítnou žlázu snad co dva měsíce 🤣 ale aspoň zase vím, ze je tam vše tak, jak má byt. Do února to uteče a pak budeš pekne odpočatá a vyšetřená na stimulaci 😊

Holky, já taky nemám příznaky nějak… Občas mě tam něco tak jako dloubne, včera mi přišlo ze jsem měla trochu křeče premenstruační, které mám snad každý cyklus touto dobou 🤦🏼‍♀️ Tak jako přesně nevim, ale snažím se nepozorovat. Je to ale tezky 🙈 😅 dneska mě podbrisek pobolívá ale spis mě to děsí, než abych z toho byla nějak nadšená 🙈 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
23.12.21 10:13

@Ardilera jo, ten cipek se snazim neresit, ale taky se pristihnu, ze obcas zkousim, jestli nemekne. Ale je to pokazdy trochu jinak. Nekdy je niz, nekdy vys, mekci, tvrdsi.. ja taky prave cetla, ze se to muze menit i behem dne. Ale je tezky to nesledovat :lol: Drzim palce, at tam ten duch uz je!

@FlowerB ja taky nejsem moc nadsena z tech kreci. Mela jsem prave vcerejsi noc, docela silny a takovy jako trochu tupy, trochu rezani, ale rano uz nic a pak ani pres den. Muze to byt prave dobry znameni, nemusi.. ted fakt nemuzu nez doufat a cekat a prave si chci asi tu nadeji nechat a bojim se testu :lol: Rikam si, ze treba prave prijdou priznaky a pak to treba zkusim.
Ja pro pripad, ze bude bilo 24 testovat nechci, ze budu vsem volat na Stedry den, 25 si nechci kazit, 26 jedu k babi a 27 uz zas pracuju. A dovcu mam zas od stredy odpoledne a tu stredu budu mit vysledky z krve a pak tri dny nikam nemusim, tak bych mela cas se srovnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
23.12.21 10:23

Ahoj holky, mohla bych se přidat? V listopadu jsem měla 2. IVF, z toho 4 blastocysty, v prosinci jsme čekali na výsledky genetiky, máme dvě zdravá embrya, dvě bohužel ne. V lednu mě čeká KET jednoho z embryí.

Předně bych vám všem chtěla popřát pozitivní výsledek vašeho snažení. :srdce: K těm příznakům, už jsem byla těhotná několikrát a příznaky v podstatě shodné s PMS, jen jsem měla trochu dřív menstruační bolesti, jinak čípek se měnil pořád, mám pocit, že se to nedá takhle brzo moc poznat, až podle testu, tak neklesejte na mysli. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
23.12.21 11:30

@Shazzou
No popravdě si ze mne tu stejnou srandu dělala švagrová minulý měsíc, že když už to vyšlo tak hezky, že máme pět krásných pětidenních blastocyst, tak že by to teď mohlo vyjít jen tak přirozeně, že prý i to se stává… :lol: no a já že jasně pan Dr říkal, že normálně neotěhotním, že by to teda sranda byla no :potlesk: :lol: :dance:
Ale spíš jsem šťastná, že se menzes posunula už o dva dny tudíž to vychází :dance: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
23.12.21 11:55

@Týna 93 no, jsem na tebe zvedava :mrgreen: abys nás nakonec opravdu všechny nepředběhla s //.

Jinak holky, asi mate pravdu, je normální občas trochu panikarit. Přece je jsme do toho uz investovaly spoustu energie a času. Takže logicky chceme, aby to vyšlo. Do konce roku nám zbývá v podstatě jen týden, tak doufám, ze se to tady brzy začne hemžit testikama s // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.