Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4687
20.12.21 10:51

@BrnackaM ja jsem ted ve fazi, kdy nevim, co je z Utrouse a co by mohl byt naznak. Zatim mam jemnounkou tupou bolest v brise, tak verim, ze se tam mrnous zavrtava a protahuje :lol: Uz se tesim na tvoje a @FlowerB pristi dny.

@Ardilera @Niky0403 co vy, deje se vam neco? Mne jeste boli prsa, ale to prikladam Utrousi, na takovy priznaky je jeste brzo asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.12.21 11:07

@Ardilera ano, přesně tak, je to ten nejsilnější bojovníček, takže to určitě klapne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
20.12.21 11:08

@Shazzou také se mě drží od 2.dne po ket taková tupá bolest v podbříšku někdy větší, jindy hodně mírná. A od soboty občas zimnice a promrzlý prsty. V sobotu i bolest hlavy. Prsa zatím necítím, ale to já nikdy jen minule z progesteron besins co jsem brala po opu, teď mi to ten utroš nedělá. Ale kdo ví jestli jsou to příznaky nebo se jen po tom ketu moc sleduju, ono to nejde se nesledovat když vím, že je embryjko uvnitř :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.12.21 11:10

@Shazzou jj, na mě měl progesteron vliv ještě než mi tam vložili embryjko. V noci jsem byla 3× čůrat, trpím nespavostí, bolí mě záda. A ráno jsem si vyzkoušela první ranní nevolnosti. Bylo mi šoufl jak blázen. Fakt se na těch příštích 9 měsíců těším :mrgreen: Ale pro mimčo vydržím všechno, hlavně ať pěkně roste a je zdravé. Štelcl říkal, že mám zvětšené ty vaječníky a pokud se zadaří, bude mě to břicho bolet ještě víc. Říkal, že by mi to přál :mrgreen: že ho teda asi budu proklínat až do 12 tt, ale že ty začátky jsou po ET prostě takové. Nedá se nic dělat, zatnu zuby a vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
20.12.21 11:32

@Ardilera tak to zni krasne!! Mne prsa obcas prave boli, ale pak to prestane a na to, aby to bylo od prtouse je jeste brzo u me. Ale to bricho me bavi.

@BrnackaM mela jsem to stejne, asi jak jeste dojizdely leky z doby pred opu a do toho utrous, tak jsem malem hodila savli na parkovisti, kdyz jsme sli na transfer. Tech 5 dni pred ET jsem se citila krasne tehotne. A den po ET jsem se vzbudila a nic :lol: Taky ti preju, at te to brisko pekne boli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.12.21 11:33

@Shazzou mne vůbec nic není 🤷🏻‍♀️ nevím, nepociťuju žádné změny a moc se radši nezkoumám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
20.12.21 11:44

@Niky0403 taky bych se nemela zkoumat :lol: Jdu poradne pracovat, at se zabavim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.12.21 11:50

@Shazzou já radši dělám všechno proto, abych na to nemyslela😅 Zdobila sem stromeček, dodělala cukroví, vařím a takový 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
20.12.21 11:58

@BrnackaM jeee to mě mrzi, ze se druhé zastavilo, ale tenhle bojovník to s tebou krásně dotáhne až do konce😍

Já už jsem také 2v1 děkuji moc za držení palců všem, viděla jsem embryjko v katetru pod mikroskopem a pak mi ještě ukazovala světýlko v děloze, kam ho “pustila” bylo to super a zároveň mi to přišlo takové důkladnější než minule, měřila sliznici, několikrát kontrolovala kam tím katetrem míří atd 🤩 teď jedeme do mekáče a pak už jen relax doma 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.12.21 12:00

@Shazzou jeee, tak to jsme měli dost podobně. Já taky dnes málem šavlila u auta :mrgreen: teď se cítím extrémně těhotně, ale jak říkáš, to jsou ty léky při a po opu. V životě jsem si víc nepřála, aby mě bolelo břicho :mrgreen: Ale přijde mi, že ve chvíli, kdy mi tam to embryjko vložil, tak většina příznaků zmizla a teď se cítím docela dobře. Až teda na tu únavu. Musím si teď dát zase šlofíčka :mrgreen: Ještě že už mám ode dneška dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.12.21 12:05

@FlowerB vítej v klubu těhotných :mrgreen: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
20.12.21 12:51

@Niky0403 ja se taky snazim porad neco delat a o vikendu se mi to darilo, ale jak sedim u prace a nebavi me to, tak se sleduju :lol: Ale uz jsem se dokopala neco zacit delat. Konecne nemam zbesily tempo, tak je to fajn
@BrnackaM to mas super, ze mas dovcu. Poradne si schupni :srdce:
@FlowerB to mam radost, ze uz to mas taky za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
20.12.21 13:08

@BrnackaM
No já si taky hezky pobrečela, když jsem teď četla o tom kamínku od @Shazzou :lol: :hug: :srdce:
@FlowerB & @BrnackaM
Strašně moc gratuluji těhulky, přeji aby se mimisci zavrtali, pořádně drželi a už se Vás nepustili :* :andel: :srdce:

Já už se tak těším na ty vaše testíky… Úplně všech a strašně moc Vám všem přeji // :dance: :srdce: :* :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
20.12.21 13:16

@Týna 93 :srdce: kamínek vždycky přinese štěstí. Jednak tomu, kdo ho daroval a jednak tomu, kdo ho pak opatroval. Až budeme mít po screeningu, tak ho odnesu zase zpět před CAR, aby pomohl nějaké jiné mamince :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
20.12.21 13:33

@Týna 93 @BrnackaM ja doufam, ze prinese stesti i vsem, co o nem ctou 😂 Ja tam minule nesla dalsi a jeste jsem pak udelala jeden a ten sice neni uplne povedenej, ale nejak na nej tak koukam a rikam si, ze ten si necham. A pak ho taky odnesu, az mi doslouzi ☺️
Taky uz se tesim na samy dalnice na testech brzo. A az se k nam prida i @Týna 93.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.