Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ardilera píše:
@MarcelkaKaja tak vydrž ještě do vánocjá mám testovat 28. ale zkusíme to právě 24. ať nám pomůže s tou druhou čárku i kouzlo Vánoc. Třeba taky ten váš mrňous vyčkává a chce být vidět až na vánoce, aby jste měli překvapení
Vydržím teda aspoň to zkusím ta netrpělivost je nezkutečna já teda vůbec nejsem trpělivý člověk takže to je pro mě obzvlášť těžké
moc bych si přála aby mě ty čárky toho 24.12 ráno se ukázaly abych mohla dát manželovi krásný ranní vánoční dárek
tyjo to by byla nádhera pane jo
![]()
@MarcelkaKaja píše:
Vydržím teda aspoň to zkusím ta netrpělivost je nezkutečna já teda vůbec nejsem trpělivý člověk takže to je pro mě obzvlášť těžkémoc bych si přála aby mě ty čárky toho 24.12 ráno se ukázaly abych mohla dát manželovi krásný ranní vánoční dárek
tyjo to by byla nádhera pane jo
![]()
Věřím že nám to všem vyjde a budou to pro náš nejkrásnější vánoce ![]()
@Shazzou píše:
@Ardilera a @MarcelkaKaja tak to budem testovat uz tri! To bude neco. Ja bych nejradsi mozna testovala az 25 teda, ale uvidim. Zatim me to nelaka.
Oproti tomu prvnimu transferu jsem uplne v klidecku a uzivam si to a dokonce na to casto uplne zapomenu, ted me to fakt bavi 😁
Tyjo tak ten klid ti závidím co já bych za to dala abych měla takovou pohodu a klídek ![]()
@MarcelkaKaja no nemysli si po tom prvnim pokusu to byl uplny opak. To bylo strasny! Nemohla jsem myslet na nic jinyho a porad se sledovala
Tim, ze uz jsem si tim prosla, tak je to snazsi. A taky ted pred Vanocema je snazsi se zamestnat, jdu delat testo na linecky ![]()
Tak další update
dneska už podbříšek nebolí (asi už je zavrtaný) ale odpoledne mě přepadla strašná zima, ani tenká deka nestačila a musela jsem si vzít peřinu a to doma máme kolem 23stupnu
i jsem u toho seriálu usnula a to byl poměrně napínavý. Tak jsem zvědavá co další dny
Doufám, že je to tím prckem a nedělá ty příznaky utrogestan ![]()
Holky, tak já se konečně první den cítím trochu lépe po opu. Už mě skoro nic nikde nepíchá, přijde mi, že i ten otok břicha už mizí. Ale pořád jsem hrozně unavená (to by mohlo být i tím progesteronem). Zítra nás čeká update ohledně vývoje embryjek. Tak věřím, že to všechna embryjka dotáhla. Dnešek krásně utekl, s manželem jsme měli super program, tak ani nebyl čas na to myslet. Teď jdu upéct bábovku a linecký mě čeká asi zítra ![]()
@Ardilera @Shazzou holky, já věřím, že se tam ti vaše prcci hezky zavrtali a zanedlouho vám to potvrdí test ![]()
@Týna 93 jojo🙂 Mě nic není, nic mi nebolí, nepíchá, nic 🤷🏻♀️
@MarcelkaKaja verim, ze se zavrtal ❤️
@BrnackaM to jsem rada, ze je ti lip. Ja si pamatuju, ze jsem taky po opu a pak i cely ten cyklus byla unavena. Ja normalne dobre spim a mam energii cely den a tehdy jsem se budila a pak usinala behem dne. Ty hormony jsou sileny 😅 Uz se tesim zitra na dobre zpravy s malickyma!
@Týna 93 dekuju ❤️
@Niky0403 mne taky skoro nic. Ted vecer mam trochu tupou bolest v kyclich, ale furt si rikam, ze to je z toho Utrouse. Ale testovani me zatim taky nelaka. Nebyt v prubehu ty Vanoce, asi bych taky vydrzela tentokrat 😄
@Shazzou mě hodně bolí v kříži, ale to vůbec k ničemu nepřikláním 🙈 už aby bylo po a všechny jsme našli ty dvě vytoužený čárky ✊🏼
@Niky0403 mne taky a prave si rikam, ze me ty kycle boli od toho a ze ty zada jsou od Utrouse. Snazim se to neresit, ale tohle me ted dost stve 😅 Ale sed v ”motylku” mi pomaha
@Ardilera to zni skvele!! Jsem te zapomela zahrnout do zpravy, pardon 😄
Kolik DPO ted vlastne jsi? Nechtela uz jsi ted o vikendu nejak testovat?
@Shazzou já pichám agolutin a ještě zavádím amelgen, takže to bude na stejno 🤷🏻♀️
@Shazzou 5.den po KET, takže 10dpo, právě mívám luteální fázi tak těch 11-12 dní takže podle ovitrelu a ket by tento měsíc ms vycházela teď na úterý
takže teoreticky by to už mohlo být vidět, přemýšlím že pondělí nebo v úterý zkusím první test ještě bez manžela, a kdyby byl už nějaký duch, tak bych zašla koupit nějaké bodýčko s medvídkem (reproMéďa), abych ho měla nachystané kdyžtak na toho 24. až budu dělat testík, na který se budou všichni ptát
a byla trochu dopředu připravená co čekat. Uvidím ráno, mě vždycky ta sentimentální nálada a testování chytá večer
ráno si většinou ani nevzpomenu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.