Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.12.21 12:33
@Ardilera píše:
@MarcelkaKaja tak vydrž ještě do vánoc :) já mám testovat 28. ale zkusíme to právě 24. ať nám pomůže s tou druhou čárku i kouzlo Vánoc. Třeba taky ten váš mrňous vyčkává a chce být vidět až na vánoce, aby jste měli překvapení :srdce:

Vydržím teda aspoň to zkusím ta netrpělivost je nezkutečna já teda vůbec nejsem trpělivý člověk takže to je pro mě obzvlášť těžké :zed: moc bych si přála aby mě ty čárky toho 24.12 ráno se ukázaly abych mohla dát manželovi krásný ranní vánoční dárek :) tyjo to by byla nádhera pane jo :P :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.21 12:34
@MarcelkaKaja píše:
Vydržím teda aspoň to zkusím ta netrpělivost je nezkutečna já teda vůbec nejsem trpělivý člověk takže to je pro mě obzvlášť těžké :zed: moc bych si přála aby mě ty čárky toho 24.12 ráno se ukázaly abych mohla dát manželovi krásný ranní vánoční dárek :) tyjo to by byla nádhera pane jo :P :srdce:

Věřím že nám to všem vyjde a budou to pro náš nejkrásnější vánoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.21 12:52
@Shazzou píše:
@Ardilera a @MarcelkaKaja tak to budem testovat uz tri! To bude neco. Ja bych nejradsi mozna testovala az 25 teda, ale uvidim. Zatim me to nelaka.
Oproti tomu prvnimu transferu jsem uplne v klidecku a uzivam si to a dokonce na to casto uplne zapomenu, ted me to fakt bavi 😁

Tyjo tak ten klid ti závidím co já bych za to dala abych měla takovou pohodu a klídek :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
18.12.21 17:59

@MarcelkaKaja no nemysli si po tom prvnim pokusu to byl uplny opak. To bylo strasny! Nemohla jsem myslet na nic jinyho a porad se sledovala :lol: Tim, ze uz jsem si tim prosla, tak je to snazsi. A taky ted pred Vanocema je snazsi se zamestnat, jdu delat testo na linecky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
18.12.21 18:08

Tak další update :lol: dneska už podbříšek nebolí (asi už je zavrtaný) ale odpoledne mě přepadla strašná zima, ani tenká deka nestačila a musela jsem si vzít peřinu a to doma máme kolem 23stupnu :lol: i jsem u toho seriálu usnula a to byl poměrně napínavý. Tak jsem zvědavá co další dny :lol: Doufám, že je to tím prckem a nedělá ty příznaky utrogestan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
18.12.21 18:25

Holky, tak já se konečně první den cítím trochu lépe po opu. Už mě skoro nic nikde nepíchá, přijde mi, že i ten otok břicha už mizí. Ale pořád jsem hrozně unavená (to by mohlo být i tím progesteronem). Zítra nás čeká update ohledně vývoje embryjek. Tak věřím, že to všechna embryjka dotáhla. Dnešek krásně utekl, s manželem jsme měli super program, tak ani nebyl čas na to myslet. Teď jdu upéct bábovku a linecký mě čeká asi zítra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
18.12.21 18:26

@Ardilera @Shazzou holky, já věřím, že se tam ti vaše prcci hezky zavrtali a zanedlouho vám to potvrdí test :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.12.21 19:57

@Ardilera @Shazzou
Už se těším na Vánoční testíky 😍
@Niky0403
Ty tedy až 30.12.? Vydržíš to? :andel: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.12.21 20:08

@Týna 93 jojo🙂 Mě nic není, nic mi nebolí, nepíchá, nic 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
18.12.21 20:49

@MarcelkaKaja verim, ze se zavrtal ❤️

@BrnackaM to jsem rada, ze je ti lip. Ja si pamatuju, ze jsem taky po opu a pak i cely ten cyklus byla unavena. Ja normalne dobre spim a mam energii cely den a tehdy jsem se budila a pak usinala behem dne. Ty hormony jsou sileny 😅 Uz se tesim zitra na dobre zpravy s malickyma!

@Týna 93 dekuju ❤️

@Niky0403 mne taky skoro nic. Ted vecer mam trochu tupou bolest v kyclich, ale furt si rikam, ze to je z toho Utrouse. Ale testovani me zatim taky nelaka. Nebyt v prubehu ty Vanoce, asi bych taky vydrzela tentokrat 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.12.21 20:59

@Shazzou mě hodně bolí v kříži, ale to vůbec k ničemu nepřikláním 🙈 už aby bylo po a všechny jsme našli ty dvě vytoužený čárky ✊🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
18.12.21 21:09

@Niky0403 mne taky a prave si rikam, ze me ty kycle boli od toho a ze ty zada jsou od Utrouse. Snazim se to neresit, ale tohle me ted dost stve 😅 Ale sed v ”motylku” mi pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
18.12.21 23:00

@Ardilera to zni skvele!! Jsem te zapomela zahrnout do zpravy, pardon 😄
Kolik DPO ted vlastne jsi? Nechtela uz jsi ted o vikendu nejak testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.12.21 23:35

@Shazzou já pichám agolutin a ještě zavádím amelgen, takže to bude na stejno 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
19.12.21 00:36

@Shazzou 5.den po KET, takže 10dpo, právě mívám luteální fázi tak těch 11-12 dní takže podle ovitrelu a ket by tento měsíc ms vycházela teď na úterý :lol: takže teoreticky by to už mohlo být vidět, přemýšlím že pondělí nebo v úterý zkusím první test ještě bez manžela, a kdyby byl už nějaký duch, tak bych zašla koupit nějaké bodýčko s medvídkem (reproMéďa), abych ho měla nachystané kdyžtak na toho 24. až budu dělat testík, na který se budou všichni ptát :srdce: a byla trochu dopředu připravená co čekat. Uvidím ráno, mě vždycky ta sentimentální nálada a testování chytá večer :lol: ráno si většinou ani nevzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.