Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4688
17.12.21 11:05

@BrnackaM ja te chapu, tohle jsou hrozny nervy. Napred pred opu, aby byly vajicka, pak aby se vyvijely.. ale FlowerB to napsala fakt hezky. Ted nezbyva nez se zamestnat a odpocivat.
Moc na tebe myslim a drzim ti palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.12.21 11:08

@FlowerB jj, je to hrozné. Mě spíš bolí úplně u srdce, hlavou se mi honí všechny černý scénáře, že nezbyde ani jedno embryjko a budu muset absolvovat vše znovu. Ta odpověď od koordinátorky byla dost neutrální, že se to vlastně každý den mění a že nedokáže říct, jak se to bude vyvíjet dál. O víkedndu musím jít na zahradu, udělat takový zimní úklid, tak snad bude hlava zaměstnaná. A dneska mám poslední pracovní den a hromadu věcí na dodělání. Ale i tak na to myslím, kudy chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.12.21 11:11

@Shazzou děkuju :srdce: každej den otlapkávám ten tvůj kamínek. A říkala jsem si, že jsem to úplně já na něm :mrgreen: taky mám světlý vlasy a není jich úplně moc, tak mívám na každé straně hlavy jen takovej tenkej provázek vlasů :mrgreen: Asi jsem magor a projektuju se do všeho, do čeho jde. Ale situace si to žádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.12.21 11:28

@BrnackaM víš co já teď už týden dělám? Minule to bylo tak narychlo a nedělala jsem to, ale teď před transferem si lehnu, uvolním se a poslouchám toto: https://youtu.be/gH7ipSv4abg a toto: https://youtu.be/x9vMW8SB7eI. První je dobré teď a to druhé třeba pak hned po transferu. Jsou to vizualizace společně s relaxací, lehneš na záda, zhluboka dýcháš a predstavuješ si to, co tam říkají, uvolníš se pekne. Zkus to, hlavně nemyslet na ten výsledek teď, jen byt přítomná, zrelaxovat se 😍 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.12.21 11:32

@BrnackaM má to kolem deseti minut, já si vždy zapalim svíčku, zpomalím, doma si do ticha lehnu a jedu toto, třeba to není pro každého, ale aspoň těch deset minut se nesoustredis na embrya, počet buněk, kvalitu sliznice atd, proste jen jsi, predstavuješ si ten vysněný výsledek, máš o něm pozitivní myšlenky, je to taková motivace nenásilná 😍 za zkoušku nic nedáš 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
17.12.21 11:57

@FlowerB je, ja ti chtela psat o ty linky! Vim, ze jsi o tom psala a ja posloucham afirmace a meditace taky hodne. Nekdy u nich usinam a hodne mi to pomohlo duverovat svemu telu a naucit se predstavit si, ze to miminko uz mam. Ale ja poslouchala v anglictine, tohle zkusim taky.
@BrnackaM to je super s tim kaminkem! Ja mam taky svetly vlasy, tak jsem to tak automaticky udelala a rikam si, treba ho najde nejaka blondata maminka a prinese ji stesti. Mam radost, ze jsem se trefila. A neboj, ono to dobre dopadne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
17.12.21 12:02

@BrnackaM tahle část z celého IVF mi také přišla nejhorší. My měli také zpomalené a nakonec to jedno dohnalo, ale koordinátorka s tím potvrzením byla taky hodně opatrná a čekala až do posledního dne jestli to aspoň jedno z těch 3 dotáhne. No a teď už ho mám u sebe :srdce: neboj určitě to ještě doženou, musíš to vydržet do toho 5.dne.
Pokud se nezastaví, ale budou jen pomalejší tak to ztracené není :) já jsem tehdy googlila a našla jsem že někteří měli 5.den teprve moruly (o den opožděné) a stejně z toho jsou zdravá miminka :srdce: budu držet všechny palce ať to doženou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
17.12.21 12:04

@Shazzou
Ano je to úžasný pocit, vědět že zrovna Tvůj kamínek někomu tak hrozně pomohl :srdce:
Určitě i Tvoje kamínky pomůžou k malým láskám :hug: :srdce: :andel:
Také si říkám, že se na to tak hezky kouká, je to úžasný obrázek, jsem ráda, že se Ti zalíbil a že jsi v tom se mnou :hug: :* :srdce:

Jinak holky já tedy jedu taky v něčem malinko jiném, ale právě díky tomuhle jsem se naučila být tak pozitivní, protože jsem zjistila, že to opravdu funguje…
U mě to tedy netrvá jen deset minut, je to na delší dobu, má to něco přes hodinu a půl a můžete si to pustit sami nebo i se svými drahými polovičkami i když radši to zkuste nejdříve sami, pokud bude chtít :dance:
Pořádně se uvelebte… :* Budete to potřebovat, snažím se tímhle pomoci všem lidem kolem mne, ale jen málo z nich tomu věří a tak dál převládá negativní myšlení nad pozitivním… Což není dobře, je tam i hezky vysvětleno jak se to pozná…

https://youtu.be/fNEPOi4qwyc

Když se na to některá kouknete, zkuste mi napsat svůj názor, budu za něj ráda :srdce:
Myslím na Vás na všechny a držím pěstičky strašně moc a zkus na to mrknout právě Ty @BrnackaM teď to potřebuješ nejvíc :hug: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
17.12.21 12:15

@Týna 93 já jsem tajemství viděla už před cca 10lety a pořád na něj věřím, vždycky jsem si pozitivním myšlením k sobě přitáhla vše co jsem chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.12.21 12:23

@Shazzou Joo je toho na YouTube dost, mě bavi tyto, vždycky fakt citim jak se mi zpomalí tep a jsem pak dost vyklidněná, ta hlava to fakt potřebuje. Stimulace frčí a je to ok, ale pak se to po OPU celé nějak zasekne a začne křeč 😅 a stejně tak před a po KET tak cokoliv pomůže, toho se chytám 😅 a po KET jdu i na akupunkturu, tak snad to nějak klapne 😍 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
17.12.21 12:30

@Ardilera
Jeee, super aspoň někdo mě chápe, já v tom jedu tak tři roky a pokaždé, když už cítím, že nemyslím úplně pozitivně si to pro jistotu zase pustím, tudíž minimálně jednou za 3 měsíce to potřebuji k nakopnutí a moc na něj věřím, už od prvního shlédnutí tohoto videa a jak píšeš, vždy si vše pozitivním myšlením přitáhneš, přesně jako magnet :hug: :andel: :srdce:
Věřím na karmu a právě na toto tajemství, to jsou dvě ''věci" ve které já věřím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
17.12.21 12:43

@Týna 93 ja to taky znam! Ja teda byla takova pozitivni uz pred tim a trenovala si treba vizualizace, moje teta je dost ezo a ja mela obdobi nejak kolem 20let, kdy jsem hodne cetla o ezo vecech a magii a tak. Vzala jsem si z toho hodne dobrych veci a ikdyz jsem ted vic racionalni, tohle mi proste funguje. Ja ted mam problem jen kvuli tem hormonum, ty na me pusobi bohuzel uplne opacne, takze to ted da mnohem vic prace, ale mam metody, jak se dostat zase do pohody. Vcera jsem si treba dala delsi venceni a ze kolem nikdo moc nebyl, tak jsem si poustela pisnicky a tancovala si. Asi to budu delat kazdy vecer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
17.12.21 13:01

@Shazzou Venčení s písničkama mám taky ráda, vždy mi to zvedne náladu. My večer venčíme s manželem oba a máme z toho takový společný rituál před spaním, že každý den v 10 vypneme počítače a u procházky si povídáme.
@Týna 93 Mě tajemství hodně pomohlo po toxickém vztahu, když jsem musela znovu budovat sebevědomí. Tehdy jsem byla hrozně negativní a mělo to vliv i na školu, zdraví, práci, netěšila jsem se ani domů protože jsem čekala něco špatného zase. No a od té doby se mi díky tajemství vše daří, mám práci svých snů, skvělého manžela, psa kterého jsem si vždy přála a snad brzy i to miminko :srdce:
V letošním roce jsem se hodně zaměřila na jógu, meditace a vizualizace a to mi moc pomohlo vybalancovat pracovní a osobní život a díky tomu teď i mnohem víc cítím, že je pro mě až teď správná doba na miminko. Takže pevně věřím, že 2022 bude skvělý rok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
17.12.21 13:11

@Shazzou @Ardilera
Bude to úžasný rok, rok 2022 je přesně ten rok co my všechny potřebujeme a máme to štěstí že už brzy bude tady :dance: :hug: :andel:

Jsem tak ráda, že Vás zde mám :srdce:
Tato skupinka je tak pozitivní, prostě vím, že nám to všem už brzy vyjde :hug: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.12.21 13:13

Holky, toto Tajemství taky znám a občas mám prave problem s přáními a s nějakou vnitřní negací typu “jojo ale nám se to stejně nepovede” a úplně to vzdavam ještě predtim než znám výsledek a tím to blokuju…. Takže to poslední dobou fakt nedělám, abych to nekazila předem 😅 a mám taky doma karty “jak si správně přát” a tam jsou zase afirmace… jo a hodně mi pomáhá hlavně odstřihnout toxické lidi ze života a obklopovat se jen těmi, kým chci…, mám hooodne toxickou švagrovou, ale fakt jako manipulativní a má takovou tu svoji pasivní agresi, kterou vše dosáhne atd, no a já jsem ji fakt hodila úplně přes palubu a odmítám si s ní kazit své dobré a pozitivní myšlenky protože by nás všechny vysála jak upír nejraději 😵‍💫 😊 tak se poslední dobou citim fakt lip ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.