Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4687
17.12.21 23:02

@MarcelkaKaja ja bych taky mela ket nejak v dobe ovulace podle apky, ale to je jen odhad. Nakonec jsem mela ovulaci driv. To brisko mne po opu bolelo treba neustale, 7 nebo 8 den po transferu me to i vzbudilo a mrnous se uhnizdil. Ale pak zas pustil, bohuzel. Tim chci ale rict, ze to muze prave byt dobre znameni. Ja pak testovala az 10dni po ET. Zkus po vikendu a uvidis. Vime tu ale vsechny, jak je to narocny byt v klidu.

@FlowerB dekuju, ja si nadeje zatim nedelam, ale proste to beru, ze do krve cekam mimco. Ted po tom ket je to uplna pohoda, casto na to uplne zapomenu, tak mi to i utika o dost rychleji.

@BrnackaM taky na tebe myslim a verim, ze to spunti daji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.21 23:51
@FlowerB píše:
@MarcelkaKaja Ahojky, já si nemyslím, ze když jsi byla na transferu tak jsi měla ovulaci. Pokud ano, tak bych urychleně změnila centrum 😊 🤔 transfer se děla cca pět dni po ovulaci, jinak sliznice není správně připravena a nejsou v těle ty správně hormony… menstruacni aplikaci se určitě nerid a věř doktorům a ultrazvuku. Držím palce ať se druha čárka ještě ukáže ❤️️

@BrnackaM Myslím na tebe, hlavně odpocivej a pokus se odreagovat 😘

@Ardilera a @Shazzou holky vypadá to s vámi mooooc nadějně moc se těším na pozitivní testy! ❤️️
@FlowerB píše:
@MarcelkaKaja Ahojky, já si nemyslím, ze když jsi byla na transferu tak jsi měla ovulaci. Pokud ano, tak bych urychleně změnila centrum 😊 🤔 transfer se děla cca pět dni po ovulaci, jinak sliznice není správně připravena a nejsou v těle ty správně hormony… menstruacni aplikaci se určitě nerid a věř doktorům a ultrazvuku. Držím palce ať se druha čárka ještě ukáže ❤️️

@BrnackaM Myslím na tebe, hlavně odpocivej a pokus se odreagovat 😘

@Ardilera a @Shazzou holky vypadá to s vámi mooooc nadějně moc se těším na pozitivní testy! ❤️️

Tyjo tet jsem trošku v rozpacích :? Na OPU jsem byla ve středu minulý týden a v pátek jsem měla transferu, vajíček jsem měla oplozených 5 ale pouze jedno se vyvíjelo a tak mě s kliniky volali abych přišla hned ten pátek aby embryo zavedli do přirozeného prostředí bylo pouze 6 buněčné žádné jiné nemám :( mám docela strach aby to klaplo od toho dne mám totiž bolestivé podbřiško a tet cítím spíš jako by měla dorazit menstruace ikdyz má dorazit za 7 dní v den kdy si mám udělat test po 14 dnech mám ze všeho strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.21 23:53
@MarcelkaKaja píše:
Tyjo tet jsem trošku v rozpacích :? Na OPU jsem byla ve středu minulý týden a v pátek jsem měla transferu, vajíček jsem měla oplozených 5 ale pouze jedno se vyvíjelo a tak mě s kliniky volali abych přišla hned ten pátek aby embryo zavedli do přirozeného prostředí bylo pouze 6 buněčné žádné jiné nemám :( mám docela strach aby to klaplo od toho dne mám totiž bolestivé podbřiško a tet cítím spíš jako by měla dorazit menstruace ikdyz má dorazit za 7 dní v den kdy si mám udělat test po 14 dnech mám ze všeho strach :,(

Jinak mockrát děkuju a všem kteří jsou ve stejné situaci držím moc moc palečky :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
18.12.21 02:04
@BrnackaM píše:
@Ardilera aha, takže ty jsi měla taky zpomalené embryjko a nakonec to dotáhlo? Holky, díky za podporu, já pořád věřím, že to ta naše embryjka dají. Ať už jsou to kluci nebo holčičky :dance:

Ano, měla jsem 12 folikulů, z toho jen 6 zralých k oplodnění (středa), 3 se nám bohužel zastavili do druhého dne (čtvrtek) a zbylé 3 byli od 3.dne (pátek) zpomalené, ale nevím jak moc, koordinátorka neříkala kolik mají buněk. Pak v podělí volala, že ty 3 jsou pořád zpomalené, ale že mám počkat do dalšího dne než to definitivně uzavřou. No a v úterý volala, že 2 se zastavili (asi jim ještě dávali šanci) a nakonec tedy se zamrazila 1 blastocysta, která to dohnala. Je teda dvojkové kvality, ale to prý proto, že měla ten zpomalený vývoj. Původně jsme měli dělat PGTa, ale s tím jedním to nemělo smysl, takže jsem nemusela čekat do ledna na výsledky, ale hned v dalším cyklu mám teď KET v nativu, toho našeho jedináčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
18.12.21 02:26

@MarcelkaKaja Neboj, úplně tento měsíc zapomeň na svůj ms kalendář. Ovulaci ti tento cyklus řídili doktoři hormonální stimulací, jakmile měl folikul kolem 20mm, tak sis píchala ovitrel a tzn. že do cca do 2 dnů přijde ovulace, proto se plánuje OPU 36h po píchnutí ovitrelle. Den OPU tedy ber jako ovulaci (středa), embrio ti zavedli dvoudení, takže 2dpo ;) teď jsi tedy 10dpo a teprve 8. den po transferu, to opravdu ještě může být na test brzy. Já měla opu taky o týden dřív než mývám normálně ovulaci. MS by ti také neměla přijít podle kalendáře, jednak to máš posunuté tou stimulací a jednak určitě bereš utrogestan (progesteron) a ms by tedy neměla přijít dokud ho nevysadíš tedy nejdříve 14. den po transferu pokud nebudou // jinak ho budeš brát snad do 12tt ale to ti řekne doktor ten 14. den jak jim budeš volat jak to dopadlo.
No a co se týká té bolesti, tak to mohlo nejdřív být ještě bolest z OPU, pak den z transferu a pak uhnizďování, všechno je to podobná bolest. Já dokonce z progesteronu po opu měla i bolest prsou a to jsem ani transfer neměla. No s teď jsem 4. den po transferu 5 denního embrya, takže nějaký 9dpo a už 2 dny mě občas bolí podbříšek na ms je to brzo, takže já věřím, že je to uhnizďování a cítím jak se prcek zavrtává. Hlavně nestresuj a mysli na to, že se to podaří ( zrovna dnes jsme vedli diskuzi o pozitivním myšlení, tak mrkni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
18.12.21 07:54

@MarcelkaKaja neboj neboj, OPU byla jakoby “ovulace” 😘 😊 pocity v podbrisku můžeš mít ještě po OPU a jako dozvuky stimulace. Při ivf se nejde řídit MS kalendarem, tam je všechno úplně jinak ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
18.12.21 09:15

@Ardilera aha, tak to jsem nevěděla. Tak to mi dodalo další stripek naděje, ze i my se dočkáme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.21 10:08
@Ardilera píše:
@MarcelkaKaja Neboj, úplně tento měsíc zapomeň na svůj ms kalendář. Ovulaci ti tento cyklus řídili doktoři hormonální stimulací, jakmile měl folikul kolem 20mm, tak sis píchala ovitrel a tzn. že do cca do 2 dnů přijde ovulace, proto se plánuje OPU 36h po píchnutí ovitrelle. Den OPU tedy ber jako ovulaci (středa), embrio ti zavedli dvoudení, takže 2dpo ;) teď jsi tedy 10dpo a teprve 8. den po transferu, to opravdu ještě může být na test brzy. Já měla opu taky o týden dřív než mývám normálně ovulaci. MS by ti také neměla přijít podle kalendáře, jednak to máš posunuté tou stimulací a jednak určitě bereš utrogestan (progesteron) a ms by tedy neměla přijít dokud ho nevysadíš tedy nejdříve 14. den po transferu pokud nebudou // jinak ho budeš brát snad do 12tt ale to ti řekne doktor ten 14. den jak jim budeš volat jak to dopadlo.
No a co se týká té bolesti, tak to mohlo nejdřív být ještě bolest z OPU, pak den z transferu a pak uhnizďování, všechno je to podobná bolest. Já dokonce z progesteronu po opu měla i bolest prsou a to jsem ani transfer neměla. No s teď jsem 4. den po transferu 5 denního embrya, takže nějaký 9dpo a už 2 dny mě občas bolí podbříšek na ms je to brzo, takže já věřím, že je to uhnizďování a cítím jak se prcek zavrtává. Hlavně nestresuj a mysli na to, že se to podaří ( zrovna dnes jsme vedli diskuzi o pozitivním myšlení, tak mrkni)

Mockrát děkuji za povzbuzení hned je mi líp :srdce: a doufám že nám to všem dobře dopadne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
18.12.21 10:14

@MarcelkaKaja moc drzim palce!! Ja mela pri min mesic taky 10dpo jeste bilo ;) co jsem cetla, tak je lepsi az tak 13dpo. A nekdo ma bilo jeste i tyden po vynechane ms. Kdy jdes na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
18.12.21 10:15

@Ardilera to zni skvele, to tvoje zavrtavani!! Moje maly je od toho rana vcera potichu, tak snad tam neco dela 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.21 10:23
@Shazzou píše:
@MarcelkaKaja moc drzim palce!! Ja mela pri min mesic taky 10dpo jeste bilo ;) co jsem cetla, tak je lepsi az tak 13dpo. A nekdo ma bilo jeste i tyden po vynechane ms. Kdy jdes na krev?

Já si mám udělat první test 24.12 na krev si mám dojít ke své doktorce až budou všední dny po vánocích jelikož na klinice kam chodím budou až po novém roce to si tam pak mám dojít jen na ultrazvuk pokud budu pozitivní pokud ne tak se dojít domluvit na další pokus :? A tobě to dopadlo? Chytili se miminečko? Po kolika dnech jsi testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
18.12.21 10:44

@MarcelkaKaja mne se chytlo, ale pustilo prave. Ale tech 10dpo jsem mela bilo a pak jsem testovala 15dpo a mela jsem slabou druhou carku. To mi pak i prisly nevolnosti, tak jsem si to uzivala. Ted jedem druhy pokus, tak snad se ta nase laska chyti lip ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.21 10:53
@Shazzou píše:
@MarcelkaKaja mne se chytlo, ale pustilo prave. Ale tech 10dpo jsem mela bilo a pak jsem testovala 15dpo a mela jsem slabou druhou carku. To mi pak i prisly nevolnosti, tak jsem si to uzivala. Ted jedem druhy pokus, tak snad se ta nase laska chyti lip ☺️

Určitě ano :palec: moc moc držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
18.12.21 11:57

@MarcelkaKaja tak vydrž ještě do vánoc :) já mám testovat 28. ale zkusíme to právě 24. ať nám pomůže s tou druhou čárku i kouzlo Vánoc. Třeba taky ten váš mrňous vyčkává a chce být vidět až na vánoce, aby jste měli překvapení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4687
18.12.21 12:19

@Ardilera a @MarcelkaKaja tak to budem testovat uz tri! To bude neco. Ja bych nejradsi mozna testovala az 25 teda, ale uvidim. Zatim me to nelaka.
Oproti tomu prvnimu transferu jsem uplne v klidecku a uzivam si to a dokonce na to casto uplne zapomenu, ted me to fakt bavi 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.