Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak vše je ok, sliznice 9 mm, folikul 18 mm, dneska v devět picham Ovitrelle a 20.12. jdu na transfer. Dostala jsem Amelgen 1-1-1 a jeden střik Lenzetto na kvalitu sliznice. Trpím na špinění před MS třeba i týden takže mi navýšila progesteron, při ET jsem brala Amelgen 1-0-1. A také jdu na krev před KET kvůli progesteronu, prý podle toho poznají jestli určitě proběhla ovulace a jestli je hladina ok na transfer. No tak snad to teď klapne ❤️️😇 🙏🏼
@FlowerB tak to je super! To uz mas za par, takze testovani jeste pred Silvestrem ![]()
Ja teda furt nechapu, proc mi tu krev brali pred tou ovulaci
mela jsem folikul 20mm, ze hned Ovitrelle, jak dojdu domu a od druhyho dne uz Utrous, ale krev mi vzali jeste v ten patek pred Ovitrelle a ovulaci samotnou. Ja nad tim zacala premyslet az prave behem vikendu, ze proc progesteron, kdyz ten se podle me uvolnuje az po prasknuti folikulu. Mozna kontrolujou, ze tam jeste zadny neni…? Jestli mi reknou, ze KET nepujde, tak budu chtit odpovedi!! ![]()
@Shazzou tak to bude vtipný, protože mě se zdají sny i bez narkozy, natož s narkozou. Budu se snažit kontrolovat, snad jim tam nic hroznýho nebudu říkat ![]()
@FlowerB tak to vypadá hodně dobře, snad se k tomě přidám se svým ET taky na pondělí. A pak budeme testovat spolu ![]()
@BrnackaM @Týna 93 Děkuji, jojo dneska mě čeká KET v 10h, tak jsem přes víkend uklízela, zdobila stromek a větve a teď už jen pohádky a odpočinek ať se mrňous může v klidu hnízdit
včera jsem zase zkoušela i hormonální jógu a meditaci na početí s pozitivními afirmacemi a vizualizací, kde si představuješ, že už malé držíš v náručí… meditace mi pomáhají i se soustředěním na práci takže určitě doporučuju na yt je jich plno. Já věřím, že to dobře dopadne, já jsem ročník 92, sestra 02, takže 22 bude určitě náš rok
![]()
@Shazzou a nebrali třeba krev, aby zjistili jestli už ovulace neprobíhá? I když to by asi neměl 20mm kdyby už prasknul
nebo nějak podle té hladiny i před ovu určí dávkování progesteronu líp. Člověk je vždycky na té kontrole tak vyplašený, že ho napadají otázky vždy až doma ![]()
Já jsem píchala ovitrelle v úterý večer, ovu podle bolesti a teploty proběhla ve čtvrtek a utroš jsem měla začít brát až v pátek 1-1-1, takže mě to vycházelo přesně, měla jsem teda folikul jen 17mm a teda krev mi nebrali a ani neříkali, že by ji brali před KET, ale uvidím dneska.
@Ardilera myslím na tebe, ať se embryjko chytne a dalších 9 měsíců nepustí ![]()
Holky, tak mam potvrzeny KET na ctvrtek 10:30
![]()
Pritel mi vice mene schvalil diky tomuhle vybrane jmeno pro kluka. Mam Dario, takze by to byl Darecek pod stromecek
Tak si rikam, ze to bude nakonec holka, kdyz mi to jmeno proslo ![]()
@Ardilera
Určitě bude rok 2022 magický, musí to vyjít
![]()
Přeji aby se mrňousek pořádně zavrtal = chytil a už se maminky nepustil
![]()
@Shazzou
Daria by taky bylo hezké jméno
nakonec každé jméno je hezké, když se hezky řekne
![]()
To u nás je kluk prý jasnej, tak já mu řekla ok, cítím totiž, že když se zadaří tak to bude holčička a to pak bude jméno na mně
a když tak budeme mít Ondráška no
si zvyknu ![]()
Holky tak moc Vám to všem přeju ![]()
Opravdu strašně moooooc ![]()
Ať nám to všem postupně vychází a rok 2022 přijde na svět nejvíc miminek za poslední roky
![]()
Moc děkuji všem. Tak už mám embryjko u sebe ![]()
transfer byl rychlý i mě pochválili, že mám plný močák
ale prý se moc hýbal čípek a nemohla se tam dostat katetrem, tak vzala kleště a chytla čípek, aby se tam dostala a to teda příjemný nebylo vůbec
ale tak hlavně, že už je u mě, dokonce jsme dostali jako pozornost adventní kalendář čajů a med s jejich logem, tak to potěšilo a hned jsem si doma jeden uvařila. A teď už jen vydržet do vánoc jestli vydrží a nepustí se. ![]()
@Ardilera to je krasny
tak se hyckej a my se postupne budem k tobe pridavat
@Týna 93 musim rict, ze ta tvoje pozitivita je k nezaplaceni. Ja jsem normalne furt pozitivni, ale jak beru hormony, jako bych mela porad PMS naladu
Je to tezsi. Ale vzdycky si na tebe vzpomenu, na to, ze mam verit, predstavim si mimco a je mi lip. Obcas namaluju kaminek, to taky pomaha. Ty z ty dobry karmy budes mit rovnou trojcata ![]()
@Shazzou
Moje tapeta na telefoně
![]()
Mně by trojčata asi vůbec nevadila, ale manžel by to asi nepřežil
![]()
Jinak samozřejmě budu nejšťastnější i když se povede jen jeden brouček, hlavně že se povede, musí… Přesně tak jako Vám
![]()
Příspěvek upraven 14.12.21 v 21:18
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.