Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Týna 93 určitě dám vědět ❤️️ No když jsme jeli domů, tak jsme museli zastavit, zvracela sem 🙈 Ale teď jako když utne, břicho mě bolí mírně, jako když přichází MS 🙈 Ty jsi tak úžasně optimistická, já bych v to taky chtěla tak věřit 😔
@Niky0403
Věř ![]()
Představuj si každý večer před spaním, jak držíš v náručí svého vymodleného andílka a zkus uvnitř věřit že je to pravda, v tu chvíli ze sebe budeš vyzařovat pozitivní náboj a budeš to vše na co myslíš přitahovat k sobě…
Představ si sebe jako magnet…
![]()
Rok 2022 bude pro nás všechny magickým uvidíš
kdy jindy než tento rok by to přece mělo vyjít
![]()
@Týna 93 ty jsi skvělá ❤️️ všem nám to musí vyjít, každé na světě, která si tímhle prochází by si to zasloužila ❤️️
@Niky0403
Ano přesně tak
všem nám to musí vyjít a k tomu nám pomůže rok 2022, nesmíme myslet negativně, vím že to někdy nejde, ale v ten moment si takto prostě myslet zakáží a začnu si představovat právě to jak držím v náručí svého vysněného andílka a prostě věřím a najednou je vše zase jinak…
prostě vždy musíme myslet na to, že jsme velké magnety a přitahujeme to na co myslíme, někdy to trvá delší dobu, ale pokud na to budeme takhle myslet s tím krásným pozitivním pocitem, tak to k sobě přitáhneme všechny
a brzy budeme naše miláčky držet v náručích ![]()
@Týna 93 od teď tedy budu myslet, jak už je s námi a už vůbec ne na to, že by to nevyšlo ❤️️
@Niky0403
Ano, ano, ano ![]()
Aspoň to zkus, uvidíš že to brzy půjde líp než si teď dokážeš představit… ![]()
Ono ze začátku je to těžký, ale musíš vydržet a uvidíš, že brzy to bude opravdu realita ve kterou Ty už teď věříš
![]()
@Týna 93 Ty jsi zlatá ❤️️ Kdybych mohla, tak tě obejmu, tak na dálku posílám velké objetí. ❤️️❤️️
@Niky0403
Jeee, děkuji mnohokrát ![]()
Také jedno velké posílám ![]()
Mě se třeba líbí, že i můj manžel se snaží být v tomhle ohledě hodně pozitivní, což u něj nebývá zvykem…
Mluví s mým břichem, jako že už tam mrňousek prostě je, což je prostě ještě o to víc hezčí, že i on to tímhle přitahuje
jen teda kdyby to někdo viděl tak by se asi hodně smál, ale my to chápeme a je to o to víc hezčí
![]()
@Týna 93 i já ti moc děkuji ❤️️ To je krásný, že to takhle spolu máte❤️️ určitě ti to taky hodně dodává sílu 🤗 I když musím říct, že přítel v to taky pevně věří 🤗 Je super, že ty naše polovičky jsou v tom s námi ![]()
Holky, nestalo se některé, že byste měly při stimulaci křeče v žaludku? Dneska jsem píchala poprvé cetroitide a okolo čtvrté mě začal hrozně bolet žaludek a od té doby neuvěřitelně trpím. Nevím, čím jiným by to mohlo být.
@BrnackaM
Tý jo, no mě se to nestalo, tak Ti asi moc neporadím, jen nechci aby jsi si myslela, že si Tě zde nevšímáme… Ale být Tebou asi si zkusím někam zajet… (Pohotovost)
Nebo nějaké prášky? Přeji ať je Ti brzy líp, dej vědět ![]()
@BrnackaM normalne klidne i napis Stelclovi mail, on odpovida obcas dost rychle. Mne jednou odpovedel i v 8 vecer.
Ja taky nic takovyho nemela, jen trochu nevolnost asi dva dny.
@Týna 93 @Shazzou Holky, dneska už se cítím zase dobře, uvidíme, zdali se mi to stane znovu nebo to byla jen nějaká nárazová záležitost. Ale byly to teda krušné chvilky, to vám povím. Na štelcla bohužel email nemám, nikdy mi ho nedal ![]()
@BrnackaM mas to ve zprave ![]()
Ja mu nepisu noralne, ale kdyz jsem treti den stimulace treba mela pocit, ze mi vybuchnou vajecniky, tak me pritel donutil mu vecer napsat a on odpovedel dost rychle. Tak kdyby ti bylo nejak hur zase, klido mu napis ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.