Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
17.11.21 14:46

Aha, tak ja to mela druhy den po OPU jak zazrak, ze jsem vstala a bricho me uz skoro nebolelo, jen to bylo citlivy. Oproti tomu dnu pred tim to byl velky rozdil :lol:
Tak z moji zkusenosti se to druhy den da. Ale kazda to mame asi jinak a taky zalezi, co delas. S tim mym sezenim se mi to rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.11.21 14:54

Ja mám právě těžkou práci, zvedám těžký věci, tak doufám že budou rozumní a nepozenou mě tam :nevim: co jsem četla tak ženský si to domlouvají i se svojí obvodackou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 14:55

@Arabeska22 já taky to řešila se svým obvoďákem, v caru a se svoji gynekoložkou jsme to neřešili ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
17.11.21 16:32

@Arabeska22 A mas treba moznost v patek rano zavolat, ze je ti blbe a ze jdes k doktorovi?
To je na prd, ja to teda mam lehci, ale kolikrat mi bylo zle a musela jsem mluvit na callech a nechci rict, ze mi je blbe a proc.. Nejradsi bych jim rekla, ze si jdu marodit, at me neshaneji 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.11.21 17:19

@Shazzou no já zítra jdu jen na kontrolu a pak ještě budu píchat a pak až Opu tak to budu řešit potom, teď jen doufám, že se tam zítra něco objeví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
17.11.21 17:33

Ajo, zitra kontrola, ja uz predbiham 😄
Dej pak hned vedet, jak to dopadlo, moc ti preju, aby tam byly nejaky krasny vajicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.11.21 17:45

@Shazzou děkuju :srdce:
Právě minule byly všechny folikuly prázdný :,( zítra dám urco vědět, bohužel než bude Opu tak můžu jen doufat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.21 18:06

@Niky0403 presne,pekne me stvalo, ze jsme oba,,v poradku,, a presto to nejde, proto jsem asi porad doufala a doufala, ze je to jen otazka casu :? Ja mam taky casto nejakou cystu, ale nikdy mi nerekli, ze je to ta endometrialni, az pri te punkci, kdyz ji odsali, ze byla tmava tekutina. Pred stimulaci jsem mela na vajecniku cystu, tak ji museli odsat, doktor byl prekvapeny, ze ta tekutina byla cira jako voda. Tak se ho ptam, jestli je to dobre nebo spatne a on na to, ze nevi, ze to jeste nevidel 8o tak nevim, co se deje uvnitr…ted na kontrole tam mam zase nejakou, pry ale asi neni na vajecniku, tak nevim :think: co to muze byt zac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 18:31

@Miracleelcarim ty cysty jsou hrozný svinstva, a to mi jich při druhé laparo brali několik :zed: Já ji tam právě taky zase mám, teď jsem začala pichat decapeptyl a příští pátek na kontrolu, a dr říkala, že ji taky kdyžtak odsajou, ale stejně mám strach, že to tam bude dělat neplechu :zed: a tobě laparo nenabídli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.21 20:02

@Niky0403 a co ti na ty cysty rikali v car, nechteli tu endometriozu nejdrive prelecit? laparku mu nenabidli.kdyz jsem se ptala, jestli by se nejdriv nemela resit endometrioza, tak mi rekli, ze kdyz nezpusobuje problemy, tak se pred ivf neresi, ze muze i nemusi branit uchyceni, jak kdy, jak u koho :nevim: tak predpokladam, ze se zkusi par transferu a pak se uvidi no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 20:17

@Miracleelcarim nic s ní zatím nedělali..jeden doktor chtěl další laparo, ale ta moje dr, řekla, že ne, že takhle by mi z pravého vaječníku (kde tu mrchu mám) nezbylo už nic, a on kupodivu produkuje víc folikulů než ten levý..akorát, že se na něm dělají ty cysty. Mám ji i teď, ale nevím, jak velkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.11.21 22:37

Ahojky můžu se kvam přidat? Taky podstupujem IVF jsem po odběru, emrya musela být geneticky vyšetřena kvůli manželově reciproke translokaci chromozomu. Ze všech bylo 1 zdravé a TO MI budou transferovat.
@Danča155 odběru se vůbec neboj, já se taky strašně bála a nakonec to opravdu tak hrozné není. Řekla jsem si že vtom nejsem sama a že to musím zvládnout. Člověk je nervózní a má strach, ale ten je silnější než vše okolo. Po odběru jsem měla tlak a bolest v podbřišku, ale dá se to vydržet, nechají té po zákroku ještě odpočinout a nejlépe když ten den budeš do večera lenošit u telky. Druhý den už je ok, ale každý to má individuální. Neboj to zvládneš jako my všechny ostatní, držím palečky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
17.11.21 23:10

@Eniii Vitej! ☺️ Kdy ti budou drobecka zavadet?

Ja nevim, jak to cely vydrzet, asi ten den volna nebyl uplne dobrej, mela jsem cas se pozorovat. Teprve druhy den po ET a ta nejistota je divna. Bojim se, ale zaroven se snazim byt optimisticka. Normalne vydrzim netestovat, ze si reknu pockam, nez prijde menzes. Ale to ted nejde, tak myslim, ze se neudrzim. Uz mi z toho trosku hrabe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.11.21 07:49

@Shazzou to ještě nevím 26.11. Jdu na ultrazvuk a pokud bude vše jak má být tak na začátku prosince. A ty jsi uz druhy den v práci?
No dej pokoj chci vidět sebe :D. Vydržet to bude drsne a co ti řekli kdy můžeš testovat? :dance:
Holky jste naočkované? Já mám teď dilema jestli jít a vše odložit, nebo nevím. Hrozná doba. Od pondělí pro nás neočkované vše zakázáno.
Vůbec nevím co delat

Příspěvek upraven 18.11.21 v 07:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.11.21 07:50

@Radka313 a @Arabeska22 Moc obema dnes drzim palce, at pro vas maji jen dobre zpravy :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.