Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
16.11.21 14:10

Ahoj Niky, vítáme tě mezi námi… To jsme se tu pěkně sešly…
Budeme věřit a ono to určitě půjde ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 14:15

Ahoj, děkuji za přijetí :srdce: Nic jiného než věřit nám určitě nezbývá :hug: Pročetla jsem jednu diskuzi tady a bylo krásný, jak se holky podporovaly :andel: A ty máš jaký problém? A tvůj první pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.11.21 14:19

Jo jo, náš první pokus, který nevypadá zrovna nejlíp. Ve čtvrtek už jdu na OPU, ale mám jen 5 folikulů. :roll:
Jinak my bychom asi mohli počít miminko normálně, ale já mám srdeční nemoc, která se může na 50% přenést na potomky. A to nechceme riskovat, tak jsme do toho šli skrz preimplantacni genetiku.
Budeme se taky podporovat. :srdce: A když to nevyjde teď, tak příští pokus bude naáš :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.11.21 14:20

Já druhý pokus, ale u prvního nebylo ani jedno vejco, tak doufám teď. Je fajn že se tu můžeme navzájem podpořit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 14:35

Dančo, tak je vlastně fajn, že tomu můžete takhle zabránit :palec: třeba i mezi nimi je ten váš šampion :srdce:
Arabeska, teď jich určitě už bude víc :palec:
Dřív nebo později to musí vyjít i nám holky ❤️️ A odkud holky jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 17:26

Ahoj holky, muzu se pridat? Ja mela vcera prvni transfer a od ty doby googlim jak prdla, protoze to cekani je des.. navic jsem se behem stimulace citila nafoukla jako balon, pak furt citlivy podbrisek, od soboty nevolnosti z progesteronu, co beru a den po transferu se vzbudim a nic 8o.
Clovek by nerekl, jak to ze je mu dobre, muze bejt desivy :mrgreen:
Moc drzim palce s vajickama a embryjkama!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 17:39

Ahojky, jasný, vítej mezi námi :andel: Držím palce, ať se embryjko uchytne :srdce: A co je u tebe za problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 17:52

Dekuju :andel:
No asi spermio.. doktor rika, ze si mysli, ze v tom je zakopanej pes. Ze to neni uplna katastrofa, ale rozhodne ani hitparada. Zkouseli jsme 3× IUI a prd (tam jsme meli jen 3 nebo 2 mill/mm).
Uspesnost embryi jsme taky meli nadprumernou, takze pokud neni problem genetika, tak to je taky ok. Ale genetiku jsme nedelali. Ted to mam tak, ze se uvidi a pripadne by se treba udelalo naky vysetreni. Podle doktora jsem naprosto v poradku, tak snad ma pravdu :lol:
Jinak nevim, muj recept na pekny vajicka a embryjka je hladit bricho a mluvit na ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.11.21 17:54

Vítej! Ono pomáhá i to, když se člověk může svěřit někomu, kdo to chápe a má to třeba za sebou…. Ti chlapi to tak neberou.. 😎
Jinak přeju, ať se emryjko uchytí ♥️️♥️️♥️️
Jinak určitě to štěstí na nás čeká, jen nevíme kdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.11.21 17:55

Břicho si taky hladím, jak kdybych už byla v tom 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 17:58

Haha, ja to delala taky, ono to tak i prijde, jak se to tam nadouva 😂
Jinak pocet neni tak zasadni, hlavni je kvalita. Nekde psala jedna holcina, ze jich mela asi 20 a z nich byly pak 3 embrya.
Moc drzim palce, at jsou vajicka sikovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 18:00

@Shazzou tak to my zase spermio máme výborný.. je to na hlavu, ale věřím, že vše dobře dopadne :potlesk:

@Danča155 určitě to vše dobře dopadne :srdce:

My jsme si tedy řekli, že zkusíme tohle, a když nevyjde, tak dáme asi pauzu s car..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 18:14

Dekuju Niky. No my zkouseli vitaminy, vlastne vsechny ”zaruceny” pripravky, cviceni a nevim co, pak ty IUI a ted teda IVF. Pokud je to tim spermio, tak jsem se snazila jak magor a stejne to nakonec asi nebylo ve mne. Teda aspon kdyz jsem zjistila, ze spermio je horsi, tak jsem mela hroznou radost, ze by to mohlo znamenat, ze jsem ok a car to vyresi. Tak ted uz nezbyva nez cekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.11.21 18:19

@Shazzou já myslím, že tam jsou větší šance pak v tom IVF, když je horší spermio a partnerka je zdravá. :palec: A jak dlouho jste se snažili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.11.21 20:07

Dekuju za uklidneni, Niky. My se snazili asi od cervna 2020. Merila jsem i teplotu a vsechno, doktori ze jsem ok, ze se jen nemam na to soustredit.. zabit je vsechny :lol: Tak uvidime, no. Taky je mi 36, coz neni idealni, ale ani spatny. Ja vzdycky byla hodne zdrava, jen jsem si googlenim privolala strach, ze mam endometriozu.. ted jsem zvedava a pokud to nevyjde, stejne se bude cekat, tak zkusim doktora zmacknout na naky preventivni kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.