Ivf listopad/prosinec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
17.11.21 11:44

@Radka313 Přesně tak, nic není ztraceno. Věř tomu. My na tebe budeme moc myslet a určitě to pomůže… Musíme být ženský silný a dát to. :palec:
Nemůžeme mít smůlu donekonečna. Určitě se taky dočkáme :srdce: :srdce: :srdce:
@Niky0403 Děkuji za podporu, určitě dám vědět. Stále doufám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 11:46

Od toho jsme tady, budeme všichni na všechny myslet a i na nás se štěstí usměje, holky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
17.11.21 11:58

Danco, budu na tebe moc myslet!! :andel:

@Radka313 ja vim dobre, jak je tezky na to nemyslet, neresit a doufat. Budu drzet palce, at je to ten pripad, kdy hcg proste nejde moc do moci. Taky jsem cetla pripady, kdy pozitivni test byl az klidne po 3 mesicich tehotenstvi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.11.21 12:51

Zdravím všechny nováčky, krásně se nám to tu rozrůstá :srdce:
Holky držím všem pesticky ať vám to klapne a třeba budeme na vánoce všechny mít v bříšku malé dárečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.11.21 12:52
@Danča155 píše:
Holky, myslete na mě zítra! Ať tam aspoň něco na jednu zmrzlinku je. :nevim: :nevim: :nevim:

Dančo moc ti to přeju buď silná a neboj se ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.11.21 13:01

Já už holky dneska taky začínám byt nervní :zed: Zitra kontrola jestli tam něco vůbec mám, pořád si říkám, že když mi zvedli hormony, že jich bude víc, ale myslím, že ani dneska neusnu. Už bych to chtěla mít za sebou…
Jsem ráda, že máme všechny stejné pocity.
Možná je to předčasný holky, ale kdyby se zadařilo už přemýšlíte nad jménem? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.11.21 13:06

Moc děkuju

Moc Vám všem děkuji za podporu
Hodně to pro mě znamená že mě chápete moc Vám všem držím palce ať se zadaří a na svět přijde spoustu milovaných děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
17.11.21 13:17

Mne to moc pomaha, ze v tom jedeme spolu. Ze mi nekdo nerika ”nesleduj se, neres to…” To ostatni tezko pochopi.

@Arabeska22 Moc drzim palce, at tam jsou!
S tim jmenem to je vtipny, chtela jsem se zeptat na to samy 😄 Ja rekla pritelovi, ze pro holku muze vybrat on, ja uz si vybrala pro kluka asi. On je pritel ital, tak musim hledat neco, co ani cesi, ani italove nezkomoli. Pro kluka se mi strasne libi Dario. A navic zdrobnelina by byla Dárecek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 13:27

@Arabeska22 i já na tebe budu myslet a držet palce😊 Určitě jich tam bude dost, a když ne, tak jich bude míň, ale o to kvalitnější a mezi nimi váš šampion :andel: Jo a k tím jménům, my už vybrané máme :lol:

@Radka313 Dřív nebo později se zadaří určitě nám všem 😊

@Shazzou jméno je krásné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.11.21 13:33

@Shazzou jé Dario je krásný jméno, nebo Darius:potlesk:
Já jsem také spíš pro trochu netradiční jména než ty vyloženě česká..uvažujeme nad Damiánkem 8) ale u holky prostě nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.11.21 13:34

@Niky0403 a jaké máte jestli to není tajné :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
17.11.21 13:35

To je taky krasny jmeno ❤️
Mne prijde, ze pro holky je tech jmen nejak vic, tak bylo jednodussi vybrat pro kluka 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
17.11.21 13:36
@Shazzou píše:
To je taky krasny jmeno ❤️
Mne prijde, ze pro holky je tech jmen nejak vic, tak bylo jednodussi vybrat pro kluka 😅

To asi jo, ale já bych se bála co by manžel vybral :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.11.21 13:40

@Arabeska22 my máme české a je to Jeník a Alžbětka 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.21 13:44

@Shazzou ja mam ted to druhe ivf po 3 letech :lol: z prvniho ivf z jedinneho embrya po prodlouzene kultuvaci mam dcerku :dance:
@Niky0403 po vysetrenich, co nam udelali se pricina neplodnosti nezjistila, vse v poradku. Akorat pri punkci folikulu po stimulaci misto vajicka napichli cystu, takze diky tomu se zjistilo, ze mam asi endometriozu. Na laparce jsem nebyla, problemy zadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.