Neschopenka v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
2.4.11 17:02

Tak díky holky za radu, počkám do toho úterka na kontrolu a uvidíme co mi řekne, když mě pošle normálně do práce, tak zkusím najít jinýho doktora :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
2.4.11 17:13
Lemonkas píše:
Tak díky holky za radu, počkám do toho úterka na kontrolu a uvidíme co mi řekne, když mě pošle normálně do práce, tak zkusím najít jinýho doktora :palec:

To stoprocentne!!!!!! Ja bych tam nejradeji na ni poslala moji ta by ji dala za tohle.. A to je nejaka mlada nebo starsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
2.4.11 18:10
Sarisek1 píše:
Lemonkas píše:
Tak díky holky za radu, počkám do toho úterka na kontrolu a uvidíme co mi řekne, když mě pošle normálně do práce, tak zkusím najít jinýho doktora :palec:
To stoprocentne!!!!!! Ja bych tam nejradeji na ni poslala moji ta by ji dala za tohle.. A to je nejaka mlada nebo starsi?

Právě, že starší…tak asi kolem 50 a tý její sestřičce je tak přes 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
2.4.11 18:18

A jéjééééé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.11 22:29
Lemonkas píše:
To mě taky zaskočila doktorka, šla jsem za ní kvůli špinění jsem v 5.týdnu, mam jít v úterý na kontrolu tak sem zvědavá…zatím je vše o.k.. Dělám ve fabrice tří směný provoz, celou směnu stojím na jedný noze a šiju, záhul, zvlášť teď, když se mi každou chvíli zvedá žaludek a ten vzduch tam je taky děs a doktorka na to, no tak noční by ste dělat nemusela a jinak jen zadrmolila, že 8.měsíců marodění se blbě vysvětluje tak už vidím jak mě hezky v úterý pošle do práce-vím, že tam na jinou práci nepřevádí, protože prostě není kam, tam buďto šijete a nebo jdete :-(

Byla jsem v té samé situaci-krvácení skoro celý první trimestr,v nemocnici přes měsíc-ale po propuštění že nejde neschopenka ponechat.Že už mě vlastně nic není,těhotenství OK.V práci jsem začla v 6.měsíci opět krvácet,rovnou z práce mě hospitalizovali.Po propuštění gyndař že už mě nechá doma.Ale tenkrát byly posudkový komise-přišla jsem tam a ptal se posudkový lékaře-v čem je těhotenství špatný,že musí trvat PN.Gyndař že čípek zavřený,dítě prospívá,ale často krvácím,ale bez vysvětlení.Takže dohady,posudkový chtěl neschopenku ukončit,gyndař nikoli,podal mě neschopenku a říkal,ať okamžitě běžím,že by se nemuseli dohodnout. :-( A za dva dny doma kontrola,zda jsem doma-posláno posudkovým.
:lol:
Je to 20 let zpátky a jsem ráda,že dnes se na neschopenku pohlíží jinak,že žena může být na neschopence i kvli zaměstnání,že pro ní není ideální,ne jen v případě,když těhotenství bylo opravdu špatné.A tvoje gyndařka má proto zafixovanou dobu,kdy to nešlo napsat,kdy se opravdu nedalo obhájit 8 měsíců.Ale nyní je doba jiná a jde to,což je fajn.
PS:A nakonec jsem rodila předčasně. :-(

• Citovat
  • Upravit
4157
3.4.11 21:05

A ještě holky, jde nějak na neschopenku uvést dvě adresy nebo to nejde? Já jen, že s přítelem ještě nežijeme spolu, ale doma zase nemůžu být pořád .. bych z toho za chvíli zešílela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
3.4.11 23:34

No tak jsem rada že je ted opravdu jiná doba a já kdyz budu mluvit sama za sebe tak si nedovedu predstavit ze bych chodila jeste do prace…Jsem casto unavena,taky si zrovna neuzivam klidne a pohodove tehotenstvi a hlavne kdyz uz i zena ma rizikove pracoviste ci nejake zdravotni problemy tak bych nez riskovat tu neschopnost proste vyzadovala…a az na vyjimky doktoru s velkym D…si myslim ze by to nemel byt uz takovy problem ne problem :nevim:

Ale zavidim tem co muzou co nejdele pracovat aniz by nejak ohrozovali sebe ci prcka…mne ta prace nekdy strasne chybi
Nejde dat 2 adresy na neschopnost…jde adresu menit ale ne mit 2 adresy najednou… :-?
A jeste dotaz…uz k vam tehotnym v neschopnosti prisel nekdo na kontrolu?????Ja co mam kamaradky tak k zadne nikdy nikdo neprisel..a ke mne teda taky ne..i kdyz ja mam vychazky temer bez omezeni… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
3.4.11 23:47

Já jsem na neschopence od půlky prosince a nikdo tu nebyl. Vycházky mám od 9 do 18. Asi chodí kontrola jen na popud zaměstnavatele nebo na udání. Nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.11 07:43

S kontrolama bych řekla,že je to jak která sociálka..a o náhodě.Švagrová říkala,že na OSVČ kontoly nechodí,že jí to říkala kamarádka co tam pracuje.Švagrový manžel marodil skoro rok,vycházky neměl,ale chodil do práce :lol: -a jelikož je OSVČ,tak švagorvá zjišťovala jak kontroly chodí a co se stane,pokud ho doma nenajdou.A známá ze sociálky jí sdělila,ať nemá strach,že nestíhají a podnikatele nekontrolují.Takže pobíral 18 tis. marodný + pracoval,nemusel platit zálohy na pojištění a švagrová říkala že super.
Manžel je také OSVČ,marodil,vycházky neomezené a kontrolu tu měl již po týdnu.Přitom byl po velmi vážné operaci. :-(

• Citovat
  • Upravit
29436
4.4.11 08:50

Já jsem na neschopence pro rizikové od začátku prosince, co jsem se vrátila z nemocnice a zatím tady nikdo kontrolovat nebyl. Vycházky jsem neměla v prosinci vůbec, od ledna mám od 8 do 20h. Mám taťku lékaře a ten mi říkal, že k těhotným spíš kontroly nechodí, že mají plno jiné práce s jinými lidmi a ne nahánět těhotný, jestli sedí doma na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
4.4.11 09:48
gabi.design píše:
Já jsem na neschopence pro rizikové od začátku prosince, co jsem se vrátila z nemocnice a zatím tady nikdo kontrolovat nebyl. Vycházky jsem neměla v prosinci vůbec, od ledna mám od 8 do 20h. Mám taťku lékaře a ten mi říkal, že k těhotným spíš kontroly nechodí, že mají plno jiné práce s jinými lidmi a ne nahánět těhotný, jestli sedí doma na zadku.

jojo presne tak moje dr to povidala to same, ze na tehotne moc nechodi..ja marodim od listopadu a taky na me nikdo nebyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.4.11 13:09
Sarisek1 píše:
gabi.design píše:
Já jsem na neschopence pro rizikové od začátku prosince, co jsem se vrátila z nemocnice a zatím tady nikdo kontrolovat nebyl. Vycházky jsem neměla v prosinci vůbec, od ledna mám od 8 do 20h. Mám taťku lékaře a ten mi říkal, že k těhotným spíš kontroly nechodí, že mají plno jiné práce s jinými lidmi a ne nahánět těhotný, jestli sedí doma na zadku.
jojo presne tak moje dr to povidala to same, ze na tehotne moc nechodi..ja marodim od listopadu a taky na me nikdo nebyl..

Podle mě je to zkrátka spíš o náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
4.4.11 13:13

Díky holky..jen mě tak zajímalo jestli u vás někdo byl nebo ne..Taky mi to přijde blbost nahánět těhotný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
4.4.11 13:16

u známe byli zase 3× ono asi záleží kde bydlíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.4.11 21:59

Lemonkas píše:
To mě taky zaskočila doktorka, šla jsem za ní kvůli špinění jsem v 5.týdnu, mam jít v úterý na kontrolu tak sem zvědavá…zatím je vše o.k.. Dělám ve fabrice tří směný provoz, celou směnu stojím na jedný noze a šiju, záhul, zvlášť teď, když se mi každou chvíli zvedá žaludek a ten vzduch tam je taky děs a doktorka na to, no tak noční by ste dělat nemusela a jinak jen zadrmolila, že 8.měsíců marodění se blbě vysvětluje tak už vidím jak mě hezky v úterý pošle do práce-vím, že tam na jinou práci nepřevádí, protože prostě není kam, tam buďto šijete a nebo jdete

Sarisek1 píše:
TAK JE TVOJE DR KRAVA!!! (PROMIN)

Já na to:
naprosto souhlasim, je to kráva a radim přejít k jiné doktorce bo doktoroj. I kdybych měla dojíždět. Tvoje práce je dost riziková v těhotenství. Normální doktor s citem by tě nechal doma. A jak to vysvětlit? No rizikové těhotenství je zcela normální. Já jsem od začátku doma, kůli směnám a práci a nebyl v tom problém. Fakt si najdi jinou doktorku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí