Neschválení úvěru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22565
4.5.21 18:53
@EvieK píše:
Byli jsme bez práce taky a v pohodě jsme dostali :).Příspěvek upraven 04.05.21 v 18:52

Tak je u nich asi jiný, zásadní problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
4.5.21 18:54
@Anonymní píše:
To se divím, že jste na to nedošáhli. 1,5 mega hypotéku si teď brala kolegyně, co žije sama a má plat do 30 tsiíc. :think:

Ale ta asi ručí tím bytem, ne.? U zakladatelky možná nemá dostatečne příjmy ručitel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
4.5.21 18:55
@Anonymní píše:
Momentik mrknu, žádali jsme v dubnu, takže 1,2,3 měsíc…33 960,–, 38 975,–, 36 420,–. Pod 30k zkrátka nejde.. jinak vše odchází v den výplaty, na to dohlížím já ;). Obvolala jsem si raději vše. Elektřinu, plyn, internet atd. Všude v pořádku. A k tomu mám příjem já.

No dobře, ale ty pracuješ, nebo jsi na MD? Máte dítě? Protože pak už je 30 fakt málo, když se z toho odečte nezabavitelné minimum. Nezapomeň, že z nějakých 30 tis. pokud žijí 3 lidi, tak je to jen tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.5.21 18:57
@Anonymní píše:
Myslela jsem, že měsíčně máme dost peněz. Nemáme žádné dluhy, exekuce, insolvence, žádné jiné půjčky, ani splátky, ani kreditky, ani kontokorent, prostě žádné takové finanční závazky. Já jsem na RD, partner vydělává kolem 50tis., dům je náš, platíme jen energie, co se týče bydlení. Něco si i šetříme, ale to je taková rezerva, na co nechceme sahat. Má opravu potřebujeme asi milion a půl, tolik nemáme ušetřeno a oprava je nutná. Po zaplacení všech nákladů nám zbývá 40tis na potraviny, což je opravdu hodně a splátka má být od 4 do 8tis měsíčně, přesto zamítnutí opět. Nemůžeme s tím čekat moc dlouho kvůli stavu domu, pak bude investice ještě větší. Máme i ručitele. Jinak jsme manželé, práci máme oba na neurčito.

Je to blbý, ale jestli jste manželé. Tak problém budeš ty na RD. Si pro ně osoba bez příjmu. Kterou on musí živit.
Pokud by žádal sám jako „svobodný“ tak by neměl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.5.21 18:59
@Anonymní píše:
To se divím, že jste na to nedošáhli. 1,5 mega hypotéku si teď brala kolegyně, co žije sama a má plat do 30 tsiíc. :think:

Jenže je sama na 30tis.
Oni 3(4) na 50tis. Pro banku je zakladatelka bez příjmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5925
4.5.21 19:05
@Anonymní píše:
Dokládali jsme výpisy z účtu a tam je to i s bonusem. Z práce to zvlášť rozepsané ani nechtěli. Jen kontrolovali délku zaměstnání a platnost pracovní smlouvy. Domem neručíme, je to od manželovi rodinu a bylo by v rodině pozdvižení, ručit nám nabídl můj bratr, který má byt a cena toho bytu je (zaokrouhleno) 1,7mil. podle soukromého odhadce, což nám uznali.

Oni nechtěli výpisy ze zaměstnání o výplatě? Nebo kopii pracovní smlouvy, kde mzda je napsaná? Kolik bank jste zkoušeli? Většina toto chce :nevim:
Odhadce si posílá svého ta banka, kde žádáš, nebo já to tak znám od známých i od sebe.

Příspěvek upraven 04.05.21 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.5.21 19:07

@Netopirek ní.. nevím já jsem na RD a volají mi z banky zda nechci puciz ( moji banky) normálně mi tu půjčku nutí.. já ten bankám nerozumím.

• Citovat
  • Upravit
5925
4.5.21 19:09
@Anonymní píše:
@Markéta188 Kopii smlouvy ano, ale výpisy ne. Zkoušeli jsme 3× AirBank, protože tam oba máme účet. Naposled KB a hodně jsme tomu věřili a zamítnuto

Zkoušeli jste finančního poradce? Ten vám řekne hned, kde je zakopaný pes.
A ve smlouvě má napsanou jakou mzdu? Jestli třeba 30k, tak je to téměř jasný. Po nás chtěli příjem 55k čistého, aby nám půjčili 1,7 mega. A hodnota domu musela být ohodnocena na 2,2 mega. Jinak samozřejmě smlouva na neurčito a čistý registr.

Příspěvek upraven 04.05.21 v 19:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
4.5.21 19:11
@Anonymní píše:
@Markéta188 Kopii smlouvy ano, ale výpisy ne. Zkoušeli jsme 3× AirBank, protože tam oba máme účet. Naposled KB a hodně jsme tomu věřili a zamítnuto

Obě banky by mi bez problémů půjčili. To bude negativní historie,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
4.5.21 19:11
@Anonymní píše:
Já mám RP 10000kc a dokládala jsem kvůli němu i svůj výpis takže myslím, že to asi počítali? Manžel má 50000kc opravdu na účtu čistého. Na jídlo nám po úhradě všeho včetně našeho spoření, auta, energií..zbývá 40tis jenom na jídlo s čímž vycházíme levou zadní, je to spousta peněz, tolik přece nikdo neprožere. Děti máme čtyři.

Bych rekla, ze to bude tema detma a ty na RD, 50 tacu je sice super, ale on má tím pádem na krku 5 osob které musí živit a to bude asi kamen úrazu :think: ono se nekouka jenom co prozerete, ale asi počítají nějaké průměrné náklady na tak početnou rodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.5.21 19:12
@Netopirek píše:
Jenže je sama na 30tis.
Oni 3(4) na 50tis. Pro banku je zakladatelka bez příjmu

Není, rodičák se počítá. Zakladatelko, pes je zakopanej jinde než v příjmech. Najděte si schopnýho finančního poradce, ten zmůže víc než vy. Hlavně už neobíhejte banky sami. Nebyl partner vloni na neschopence nebo očr? To udělá v příjmech dost díru…

• Citovat
  • Upravit
22565
4.5.21 19:12
@Anonymní píše:
Já mám RP 10000kc a dokládala jsem kvůli němu i svůj výpis takže myslím, že to asi počítali? Manžel má 50000kc opravdu na účtu čistého. Na jídlo nám po úhradě všeho včetně našeho spoření, auta, energií..zbývá 40tis jenom na jídlo s čímž vycházíme levou zadní, je to spousta peněz, tolik přece nikdo neprožere. Děti máme čtyři.

Na 6člennou domácnost máte málo, teď už to dává smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
4.5.21 19:14

@ludmilaadamkova tak mě taky nabízí. Ale když jsem zkusila zažádat tak nedali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
4.5.21 19:15
@Kockazvysocan píše:
Obě banky by mi bez problémů půjčili. To bude negativní historie,

BY MI půjčili a opravdu půjčili jsou dvě VELMI rozdílné věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
4.5.21 19:16
@ludmilaadamkova píše:
@Netopirek ní.. nevím já jsem na RD a volají mi z banky zda nechci puciz ( moji banky) normálně mi tu půjčku nutí.. já ten bankám nerozumím.

Tohle ale ještě nic neznamená. Nabízí, ale dost často nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí