Neschválení úvěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
6.5.21 11:34
@Anonymní píše:
@Netopirek dům je náš, ale manžela rodina by zešílela kdyby se o něj přišlo a ručení tím domem by způsobilo rodinné neshody významné neshody a to neuděláme tchánovci by prostě dělali strašně zle

No kdyz nebudete splacet uver, tak nakonec zastavit budete muset, nevidim v tom zase takovy rozdil a hypo ma vyhodnejsi urok.

To se fakt nedivim, ze vam ten uver nechteji dat takhle vysoky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
6.5.21 11:35

Napadlo mě, neustále mi volají z mbank a nabízejí půjčku až na 600tis. bez ručení. Zkuste jít touto cestou, nevím kolik potřebujete, jestli by vám to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.5.21 11:39
@Anonymní píše:
@TopSecret čtyři děti ještě nejsou zas tolik dětí, čtyři má kde kdo, nevěřím, že by to byl důvod, ale nevím opravdu v čem to je, jak tu píšete, že něco, co jsem neuvedla, ale co by to něco mohlo být?

Ale chapej. Vy jste 4× zadali. 3× u stejný banky, kde máte ucet🤦‍♀️proboha proč? Vždyť se to vše zaznamenává.
V bance vám neřekli proč?
A tebe berou, že si bez příjmu. Takže pro šest lidí 50 tisíc. Maji na to nějaký tabulky. No a asi jste se tam nevešli. Nevím, co je na tom k nepochopeni :nevim:
A 4 děti nemá kde kdo. :nevim: taky možná koukají na lokalitu, kde bydlíte. Nevím. Ale dle mě, teď po korone, si budou dávat bacha. A když vám nepůjčí domovská banka, tak potom žádná.

A jak sem psala. Hypo je nejlepší. Rucit barákem. To by vám dali. S ručitele určitě ne. Proč nechceš zastavit barak? Je to běžná praxe.
Milion a pul vám nikdo, bez zástavy, nepůjčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
6.5.21 11:40
@Anonymní píše:
@Netopirek dům je náš, ale manžela rodina by zešílela kdyby se o něj přišlo a ručení tím domem by způsobilo rodinné neshody významné neshody a to neuděláme tchánovci by prostě dělali strašně zle

Jak by rodina zjistila, že ručíte vlastním domem?

• Citovat
  • Upravit
6161
6.5.21 11:52
@Anonymní píše:
@Oli.Lyon řekli nám kvůli nízkým příjmům a vysokým nákladům nebo kvůli nepoměru příjmů a nákladů, což je totéž
:?
Takze ty v bance: PROČ nam nepujcite?
Banka: PROTOZE mate malé příjmy
Ty na emiminu: PROČ nam nepujcili?
 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.5.21 11:56
@Anonymní píše:
@LennyL1 jestli máme skutečně nízké příjmy a vysoké náklady. Protože se mi nezdá že je to důvod, myslím si, že to tím sice odůvodnili, ale že problém je jinde, protože reálne nemáme nízký příjem ani tak vysoké náklady

Co na tom nechapes 8o 8o 50 tisíc pro 6 lidi :zed: asi málo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15142
6.5.21 12:11
@Anonymní píše:
@TopSecret čtyři děti ještě nejsou zas tolik dětí, čtyři má kde kdo, nevěřím, že by to byl důvod, ale nevím opravdu v čem to je, jak tu píšete, že něco, co jsem neuvedla, ale co by to něco mohlo být?
Čtyři a víc děti má kde kdo leda ve vyloučených lokalitách. V běžné populaci minimum rodin.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
6.5.21 12:13
@Anonymní píše:
@LennyL1 jestli máme skutečně nízké příjmy a vysoké náklady. Protože se mi nezdá že je to důvod, myslím si, že to tím sice odůvodnili, ale že problém je jinde, protože reálne nemáme nízký příjem ani tak vysoké náklady

Manzel prijde o praci a nemate zadny prijem. Proste banka chce zaruku. 1.5 milionu je dost vysoky uver.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115905
6.5.21 12:16
@Anonymní píše:

ale máte jen jeden příjem, což je určitě hlavní důvod. Když půjde manžel na nemocenskou nebo ho vyhodí z práce tak to neuplatíte. Proč si nevezmete menší půjčku? Co jsem pochopila tak v tom domě bydlíte? co chcete opravovat za takovou sumu? Já bych si vzala tak velkou částku jen pokud by to bylo na základní rekonstrukci, aby se dalo bydlet. - střecha, topení, elektrorozvody. Ale brát si úvěr na podlahy nebo omítky?
Nebo můžete jít do hypotéky, v tom případě by vám to dali asi bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
6.5.21 12:28

Kdyby jste se zaručili domem a vzali normální hypotéku, tak by vám to dle mě dali téměř bez problému a s minimálním úrokem. Takhle se jim ani nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79964
6.5.21 12:29

Tady je špatně víc věcí. Banka jim úvěr nedá, protože mají malý příjem, a přesto se ptá proč ho nedostanou. Barák nemůžou zastavit, protože rodina by dělala cirkus, ale jak se to ta rodina dozví? Čtyři děti má kdekdo? A 1,5 mega na vymalování podlahy a velké okno? Řekla bych, že tam ani není třeba hledat něco dál. Očividně finanční negramotnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
6.5.21 12:47
@Anonymní píše:

A oni by to museli vědět? Hypotéka by byla výhodnější. Úvěr se doporučuje maximálně do milionu. Pak je lepší hypotéka
Pokud ale nechcete, tak prostě musíte buď počkat. Anebo půjčovat po částech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
6.5.21 12:49
@Anonymní píše:
Čtyři dny jsou hodně 8o
My máme tři a už se to bere jako hodně. Čtyři jsou hodně, rozhodně ne nic běžného. Běžné to bude až bude rodinné vstupné 2 dospělý + 4 děti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
6.5.21 12:52
@Anonymní píše:

Hele banka má svoje tabulky nákladů. A dle toho počítá spotřebu rodinu, i do budoucna předvídá. A dle toho máte malý příjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
6.5.21 12:55
@Anonymní píše:

Ano máte pro banku skutečně nízké příjmy a vysoké náklady. Co na tom nedokážeš pochopit? 0tis pro 6 lidí je strašně málo na to, aby vám někdo půjčil 1,5mega. A ještě úvěr, kde je mnohem horší úrok a bez zástavy baráku. 4× vás odmítli. Jaké informaci na tom pořád nerozumíš? My jsme kupovali byt za 5 mega, půlku jsme museli mít ze svýho, a příjem oba cca 45tis an to, aby nám dali na zbytek. Ale zase OSVČ. Tam je to horší.
Vy jste bez šance s takovým příjmem a 4ma dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí